To samo stranci znaju da komercalizuju. :)
(17) GREBAJE VALLEY - GUSINJE ( ENG ) - YouTube
Printable View
To samo stranci znaju da komercalizuju. :)
(17) GREBAJE VALLEY - GUSINJE ( ENG ) - YouTube
Pa ja kad sam isao gore njemac nas je vozio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Lijepo je gore ljeti, bas prelijepo
Nebo mi je najljepse bilo kad sam bio nedje zanocio par dana na vrazje jezero na zabljak
To je bila perverzija
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Dok čekam tebe da dopunim tvoj utisak za Vražje.
#13 Enduro Trip to Montenegro - Bigradska Gora and returning to Vrazje Lake
https://radiotivat.com/2025/12/31/re...odisnjoj-noci/
Elitna destinacija opet nema struje.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Kolasin, ski centar.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2dc7da467e.jpg
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Koji? Jer na 1600 ne bih vodu popio a ne sta drugo
Burger 10e, ovo je dzabe.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
U Kl izgleda jedu dileri, a skijaju narkomani... čast izuzecima.
Šalim se malo, mada i ne :joy:
Zanimljiva situacija - kad neko izbaci račun sa primorja onda je "primorci gu*ice nenajedene, deru pošten narod, jeftinije je u grčku, tursku i sl." a kad neko to isto uradi za skijanje onda "oće da pokažu raskoš koliko su para potrošili, ku*če se i sl."...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To je zato sto nema jeftinijeg skijanja od Kolasina, jedino su skupa ta 2 restorana na stazi i tjt, tamo uglavnom jedu ovi sto i ne skijaju jer su osakaceni
Meni ti je carski da na pola dana skijanja izvadim ogromnu sendvicinu koju sam ponio od kuce i 2l vode i tako uzivam u basamake pored staze, jednom sam usao u onaj restoran na 1600 jer je bila nedelja (pa prodavnice ne radile) i tamo platio 15e najodvratniju picu ikad napravljenu
Jesu li primorci "guzice nenajedene" a sjevernjaci nisu...ili jesu? Ne znam, znam da kad učinim merak đeci da im omogućim dan ili 3-4 dana skijanja, toj istoj đeci niko ne brani da iznesu sendvič i pojedu ga u bašti tog/tih restorana na skijalištu. Znam da to nije zbog njihove humanosti, no što imaju tolko malo kapaciteta, prostornog , organizacionog i u ljudstvu da će za te stolove i za toliko kuvara i konobara biti uvjek dovoljno "skijaša" da im po tim cijenama naplate. Dok se ne organizuju, ko može i koga nije sramota, može da skija cio dan i u toku te dvije pauze, pod uslovom da nađe slob.mjesto, naruči kafu, otvori svoj sendvič i nategne pljosku sa domaćom.
Ne mogu zaboravit kako s instruktorom obrnusmo krugove iz jedne pljoske u sred restorana Troglava, ka da je bilo u doba JNA a ne u doba korona virusa.[emoji1787]
Na primorje, e tu se sendvič đetetu na plaži ili frižider sa hladnom vodom krije...za razliku od linija belog
PS evo me @JigSaw preteče [emoji6]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Vala i na sjever i na primorje ima okey mjesta đe drže cijele godine okey cijene i ta mjesta ljudi koji takve vlasnike cijene jedino i obilaze.Evo gledam 31. decembar u Baru, znači spustih se do Karube i Pulene mogu reći a već napisah neđe nisu toliko na pare bili prokleti da konobare drže preko 6 uveče.I što se tiče ovog fotkanja računa likova koji su vidjeli cjenovnik prije narudžbe meni je to jadnije no što su ovako digli cijene.Ono druže, imaš cjenovnik uzmi ili ostavi.
E vala može pivo biti i 9e na stazu kad je po podgoričkih prčvara po 5e
Sent from my SM-S918B using Tapatalk