Valjda da se cuje zvoni li, a valjda zvoni ako je slatka...
Ja ne umijem procijenit, no vazda gledam da uzmem sto vecu :-)
Zbilja, ako umije ko da objasni kako se bira lubenica, please welcome
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Printable View
Valjda da se cuje zvoni li, a valjda zvoni ako je slatka...
Ja ne umijem procijenit, no vazda gledam da uzmem sto vecu :-)
Zbilja, ako umije ko da objasni kako se bira lubenica, please welcome
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Ja je biram tako što je zadnjih godina kupujem isključivo na istom mjestu i nema greške. Nikšićki put, prije otpada Boljevic.
Nisam neki ekspert, al ako zvoni onda je meka iznutra, a ako ne, onda je tvrdja, ja ih npr takve i volim. I dje su to lubenice 70c\kg? To je bas kradja.
Ima neka fora s peteljkom. Al ne znam koja je..
Facebook je ladno počeo da briše inbox poruke koje sadrže linkove koji idu na piratske sajtove.
Skrolujem chat sa jednim drugom i vidim da mi umjesto poruke stoji notifikacija "This message was removed because it includes a link that goes against our Community Standards."
Cukeberže, jedi g*ovna.
Kako me iznervirao lik sto prodaje karte na trajekt jer je ladno rekao da ne primaju kartice!!! Jedini trajekt u CG, spic ionako katastrofalne sezone, turističko mjesto. Al moze samo kesh bato.... Dno
Uh, trenutno sam u maloj bari prepunoj krokodila, toliko osoba da ne znaju šta će sa parama a toliko seljačina neobrazovanih mislim da nema po metru kvadratnom/kubnom
Klasika. Što će nama parking mjesta? Mi se i onako parkiramo đe stignemo.
Tivat.
Nervira me kad moram da ponavljam nekome nešto po 2,3 puta. Kako ljudi ne umiju da čitaju iz očiju ćutke i izvršavaju to što treba.
Ova današnja omladina.....
Ug poslah dijete jedno pola Ure kod tetke tinejdzerke i Vraca se dijete da pjeva " dodji mami"[emoji24][emoji24]
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ležeći policajci prema marezi i krvnički naštelovani podgorički semafori...
Ljudi, koji tepaju stvarima, hrani...
Ajd' imena mogu da svarim, ali ospe dobijam kad dembelji skrate: pljesku, kolu, farke, maju(skraćeno od majica)
A onda sam čula da je kupila lijepu lubu (lubenicu).
Samo treba šamarat' ovaj umilno-debilni narod...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imena koja se danas daju đeci… Pa veli "Arnold aj izađi iz vode, ledna je…" … pitam ženu reče li ova Arnold, reče veli… a u nju, svaka usna po 300 grama silikona čega li...
Ahahahahahahahahhahahahaha a cekaj da upalim komp mojsije, moram ti dat reputaciju
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Trola... :mrgreen:
Sent from Tapatalk