Ne vjerujem da će, na vrata se uzimaju, nema trika da izađeš s njima bez da izbiješ radnika pred svima.
Printable View
Ne vjerujem da će, na vrata se uzimaju, nema trika da izađeš s njima bez da izbiješ radnika pred svima.
U USA si mogao da kupis naocare (1$) ili da ih doneses sa sobom... Posto ih platis, one su tvoje, a po izlasku su imali veliku kantu za reciklazu tih naocara ako se odlucis da ih ne zadrzis, kao sto ih vjerovatno neces zadrzati jer kucis vec imas XX parova... Ja sam donio jedan par i evo sad gledam na njih i pise RealD 3D...
Kakve su to naocare oce li mi reci ko, jel to ono jedno crveno jedno plavo ili?
U BG te sacekaju na izlazu od sale i uzimaju.
Bil' mogle ove naocare bi a?
http://www.tinydeal.com/authentic-gr...59-p-6065.html
Jesu RealD, ali ne znamo jesu li u Cineplexx-u aktivne ili pasivne. Viđećemo.
Ali mi nisu jasni ovi komentari na Vijesti i slično - naravno da se naočare održavaju, dezinfikuju. Na zapadu se koriste iz paka nove svaki put, pa se nose kod proizvođača da se srede i recikliraju. Gledao sam u tri različite sale 3D, i stvarno mi ništa falilo nije.
to je zapad, u bg kad sam bio poredjane na gomilu i svako dobije po par, kad izlazis ih uzmu i vrate na istu gomilu za sledecu projekciju. Prvih 5min filma sam brisao stakla da bi vidio sto kroz njih...Bjehu ove XpanD crvene
XpanD jeste, jer su aktivne (s baterijom) i glomazne pa se teže čiste. Za RealD bi trebalo da bude dovoljna krpica najobičnija.
u bg sam ja napustio film zog gadnih masnih cvikera, pi
U Barseloni, naocare placas 1 euro, nosis ih kuci i sledeci put ne mozes da doneses te naocare nego moras ponovo da platis euro... Pljacka.
P.S.
Hoce li moc Lokalni vampir da se odgleda normalno mislim da nije 3D ? Ovaj film ne treba gledat u 3D.
nije 3d i obavezno ga gledati
sta ovo cuh da ce biti i direktno prenosenje nekih vaznih svjetskih kulturnih i sportskih dogadjaja dikretno preko satelita...
to ce bit dobra stvar, odgledat tekmu neku :D
Zasto stari filmovi ?
Ne znam dje si ti bio, ali nama su u IMAX Port Vell bioskopu dali naočare na ulasku u salu i po završetku filma smo ih vrnuli nazad.
Btw_moram napomenuti da sam iz sale izašao prilično razočaran, jer sam očekivao mnogo više od te tehnologije. Mada, možda je bilo do dokumentaca o praistorijskim životinjama koji smo gledali. :)
ma vjerovatno sve zavisi do vrste naochara ljudi....ove shto su slichne onima u kolosej shto sam uzimao koshtaju oko 70 e po komadu u maloprodaji...ako mislite da se njima isplati da vas cascavaju naocare svaki put kad udjete onda pishi propalo...te koje se ne vrcu su sigurno slichne onim crveno plavim kartonskim(od neke jeftine plastike) pa zato mogu da ih "bacaju"
mogu li se i kako rezervisati karte za sjutra? ne zanima me vampir nego bih pogledao musketare ili tako nesto ...
Imam osjecaj da se bit pomama i guzva samo takva.
kakvi musketari? mislis konana ?
3 musketara/konan/vampir i ne znam ima li jos koji, svi od 10. novembra.
tako im pishe na facebook stranici
onda mijenjaju to non sto, prvo je bilo konan lokalni vampir tintin i ona kornjaci ono nesto morski svijet
znam da nemas fejs..al eto :D
http://www.facebook.com/CineplexxCG
Tintint
Konan (smece najvece, necu ga gledati iz respekta prema Arnoldu)
Musketari
Preostalo vrijeme
Vampir
Sve je do filma. Ja sam prvo gledao Avatar u Koloseju na onoj grdosiji od ekrana, i to je bilo ono "OĆU SVAKI FILM DA OVAKO IZGLEDA".
TRON:Legacy je isto bio sjajan u 3D, animirani redom, ali ovi konvertovani su pravo đubre. Conana ne treba niko da gleda jer je konverzija, i pored toga što je kao film užas.
Ali zato opet ponavljam: SVI NA TINTINA.
Conan treščina samo takva...prva scena u filmu dje mač ulijeće kroz utrobicu trudne žene, gledano iz perspektive fetusa...naravno u 3d...poslije toga Ron Perlman koji u sred bojnog polja porađa ženu jednim potezom noža i vadi dijete lagano...priceless