technicolor onaj crni iz mtecha tako na kutiju pise
Printable View
technicolor onaj crni iz mtecha tako na kutiju pise
Ništa ne kucaj u polje pass...
Sent from Tapatalk
Sve sam živo probao. I prazno i samo admin gore nista. Nema sanse da se moze ulogovat.
Ima li neko ideju?
Ima po meni dosta dobrih radnika u Mtel... koji zaista znaju sto pricaju a slusajem da ne znaju provjerit ce prije li daju ikakvu informaciju... To sto spominjes Suzanu... to je sefica i onda je jedno predobro i prijatno stvorenje. Mtel je obogaćen sa njom. Ima i Balša koji je iste naravi kao ona predobar i prijatan i njima dvoje nikada ništa teško nije da vam objasni i pomogne i učine što god je u njihovu moć a dosta je.
Najvaznije od svega sve sto rade rade od srca ;)
Neznam zasto al ja problema nemam sa njihovim ruterom... imam svoj TP link a nisam imala razloga da ga ukljucim, bas zato sto ovaj od Mtel kod mene radi dobro.
Attachment 153777
kojim njihovim,netis,d-link ili?
Ja sam imala isto ovakav i prije, nesto nije radio da valja, i dosli su i promjenili prvo neki crni.. ne sjecam se marke.. mjerili odje na mobilne dal je bolje, kad nista.. nisu mogli brzinu da dobiju.. onda su novi raspakovali i stavili isti kao i prije i onda ponovo preko mobilnih mjerili, i on radi kako treba. kao sto vidis...
http://www.netis-systems.com/Home/detail/id/48.html evo koji tacno ja imam. A pisala sam o ovome ja mislim jer prvi mi je sjeckao, sve prekidao... to je bruka bilo sto je radio.. al su ga brzo zamjenili. I da pohvalim te momke.. ostavili su bas vremena za to nikakve zurbe nije bilo nisu posli dok nisu namjestili kako treba.
Da nije mozda do firmware... ??? moze li to biti.. Ja na moj TP link nikada nisam imala neki problem, platila sam ga oko 45e a evo nisam ga postavila jer ovaj njihov mi bolje radi kad sam oko kuce nekako ima veci domet
moze biti do firmware-a,ko zna... meni su dali one kao 'novije', 'bolje' netis rutere (eno ih 3-4 u paketu,ako budem raskidao ugovor da vratim :) ), ali su se ponsali kao poslednje smece, ni na kablo nisam mogao dobiti preko 3-4mbps...
Mislim da neces raskidati ugovor, mozda ne znaju na 1600 da odgovore na nasa pitanja, al znaju zato na mail kada im postavis, kao sto sam kazes, Suzana ti odgovori i u 23 nocu.. zena ne spava ;) Ja mislim da ce Mtel jos jaci da bude i bolji, ja iskreno sam zadovoljna is vaku moju zelju su uslisili i svaki kvar (a nije ih bilo premnogo) popravili.
Ako ti se neko ponasao ruzno to vaspitanje je od kuce donio ili donijela.. to lijepo na mail prijavis, snimaju oni sve.. pa ce se lako naci ko je sto rekao i bice sankcija jer nesmiju da se ponasaju nevaspitano. Ja sam imala jedne koji su postavili onda opremu... koji mi je rekao ne zanima ga koja mi je brzina.. pa sam lijepo prijavila.. i iskreno prije toga.. i od tada ja nikada nikog kod Mtel nisam imala da je neljubazan... iskreno...
A evo ti firmware koji ja imam. Pa pogledaj kod sebe jel to isto tako...
Ja znam da preko mobilnog se ne mjeri al radnici drugacije ne mogu, jer nemaju laptopove da ponesu, kod mene su mjerili na sve moguce nacine al najvise preko mobilnog.
Attachment 153798
nije meni taj model uopste,drugaciji je,nisam mozda fino napisao,svakako mi sad ne znace nista kad sam stavio malo ozbiljnije uredjaje :)
mtel je meni za sad ok,najvise zamjerki konkretno imam na televiziju,tj na los resiver koji daju,ali to je za neku drugu temu...
Kako velis, resiver je druga tema... al i meni je los, mjenjali su ga vec nekoliko puta, ne prave problem oni oko toga u Mtel, vjerovatno upravo zbog toga sto znaju da je los. Pogledaj ponekad onaj mali aparatic koji visi iza... on zna nekada da se raskaci i napravi problem. Tako je i meni rekao majstor. A ako ti se desava kao sto je meni recimo.. da odjednom zamrzne, pomaze mu reset... ili ako to ne pomogne ili se precesto desava nazoves ih i zamjene ti novi... sta je tu je..
A sto se netis tice.. pokusaj da pitas da ti daju isti kao ovaj moj model, mozda rijesis problem i budes zadovoljan kao ja
Produžih ugovor da povećam brzinu, al nema neta od tada... Koliko mi se čini ovaj netis modem je otišao u q...
Sent from Tapatalk
Problem je sto je ona jedno od vrlo malo ljudi koji su od prvog dana u tom sektoru.
Sad u radu sa korisnicima se vrlo malo zadrzavaju ljudi, odmah lete na bolja mjesta
Ona skapa kukavica;)
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Opet internet ne radi kako treba,pola sajtova ne otvara do kraja,a neke otvara ali sporo...call centar naravno ne moze da se dobije
Meni problem pravi ako ne ograničim download na torrent client... Ranije na manju brzinu nije bilo problema...
Sent from Tapatalk
Ljudi kako je los net, nista ne loaduje, slike na fb, on line klad nikad u dom... precesto se desava, stvarno nijesam neki zahtjevni korisnik ali ovo je vise sramota.
isto se i meni desava, i isto je precesto...
stvarno je postalo sprdnja da se puna 2 dana neki sajtovi ne ucitavaju kako treba
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...22d07b2115.jpg
Moze li pomoc kako da podesim ovo da radi?
Hvaala
Kakav je taj JVC pametni televizor i mogu li ga uzeti cim potpisem ugovor?