cudo je koliko razlicito dozivljavamo istu stvar... po meni su iz spektra rjesenja izvukli najjeftinije i ostavili prostora da oslusnu house-fan populaciju i, u skladu s tim, nastave sledecu sezonu...
Printable View
cudo je koliko razlicito dozivljavamo istu stvar... po meni su iz spektra rjesenja izvukli najjeftinije i ostavili prostora da oslusnu house-fan populaciju i, u skladu s tim, nastave sledecu sezonu...
slazem se, meni je ova cijela sezona prilicno loshija nego prve tri, a nesto bolja od cetvrte. prve tri sezone su bile pune njegovih sarkastichnih opaski, zajebavanja svakoga ko mu se nadje na putu, a sada ima po 2-3 fore po epizodi i to je to.
nisam siguran u kolikoj je mjeri ovo sto slijedi spojler, ali za svaki slucaj cu zazutiti ovo...
serija pokusava da bude ozbiljnija nego sto je potrebno. realno, yebe mi se ko ce se s kim smuvati, hoce li cameron i chase da se vjenchaju i tome slicno. ono sa katnerom jebilo prilicno jeftino, a jedini novi lik koji je bio stvarno zanimljiv - cutthroat bitch, su ubili. doduse, sad se vratila, i sekvence izmedju nje i housea su najbolji dio ovih zanjih par epizoda. mozda su mogli i housevog PI da ostave, mada sam chitao da ce da bude chitav njegov spin-off.
zadnja epizoda stvarno malo jeftina. a imalo je potencijala, onakav pacijent, koji ne moze da kontrolise pola svog tijela i house ga ni malo ne zajebava. tjah
ono sto rekoh se odnosilo na mandyn post, ne na tvoj...
jeftino ili skupo nije bitno, sve su sveli na nepostojecu romansu(? i Cadyn sjetan pogled na kraju) a minimizovali su ambulantu i priliku da se onaj ludak izivljava na bespomocni i bolesni narod, sto mi sezonu automatski cini losijom. Imao sam osjecaj da se house pretvara u greys anathomy sto je daleko od fenomenalnog i mind-blowing...
da ga barem pustise da kresne cady... ovako u sledecu sezonu cekamo kad ce ufatit wilsona za dupe :confused:
Ono na sta sam ja mislila kad sam rekla fenomenalno je cinjenica da je sve bila halucinacija, i fenomenalna mi je scena kad ono kapira i kad mu opet Amber sapce na uvce na kraju. Po prethodnoj epizodi sam vec ocekivala da ce napravit "happily-ever-after" ishod, House cist i zadovoljni muz i step-father.
A za ostalo se slazem, da je sezona mnogo losija nego ostale u smislu da nema vise izivljavanja House-a na ljudima....Iskreno me briga i za Cameron i Chase-a, kao i za Formana i 13-icu sto se tice toga ko ce s kim.
Zavrsi se Prison Break
... sa srećom više... pretvorio se bio u špansku seriju.... za ljubitelje PB-a autori te serije će snimati novu koja će se zvati Masterwork a najzinimljivije je shto se o seriji ama bas nista zna :)
A za ljubitelje Battlestar Galactice: FOX će 4 jula emitovati pilot nove serije iz pera autora ove - najbolje SF - serije svih vremena, Ronald D. Moore-a i Michael Taylor-a. Nova serija se zove Virtuality, a riječ je o posadi prvog Zemaljskog zvjezdanog broda na desetogodišnjoj misiji istraživanja udaljenog planetarnog sistema.
Takodje, za ljubitelje medicinskih zavrzlama, Fox ima novog docu. Serija se zove Mental, doktor je Dr. Jack Gallagher (whistler iz PB) i "nenormalni" je psihijatar. Premijera serije je 26. maja, odnosno u utorak sljedeće nedjelje.
ne sirite dezinformacije! :D
Quote:
The shocking series conclusion was just the beginning. Secrets revealed and mysteries solved. The truth will blow you away.
Guess what! The May season finale is not it for Prison Break. According to TVShowsOnDVD.com, a direct-to-DVD movie called Prison Break: The Final Break will be arriving on DVD and Blu-ray on July 21st. The 88-minute feature will “put the exclamation point at the end of a four-year-long ’sentence,’” says the site.
izgleda ne znas engleski, pise fino:
:lol:Quote:
movie
a sta je sa onim pominjanim spin-offom, o zenskom zatvoru? ili ce i to [hopefully] iskulirati
sva je prilika iskulirano :)
da, vidim kako ne citas:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=1711
lose pravdas svoje neznanje i glupost :p
jesu to i scrubs zavrsili? bilo je priche da ce muchenje da se nastavi sa devetom sezonom, i to bez zacha braffa.
trebalo je da se zaustave posle pete sezone. stvarno je steta, kako su iskasapili jednu odlicnu seriju...
Isto sam ocekivao da je Michael Scorefield sam sebi otac ! Kakvo rayocarenje !
evo sad pogledah zadnju epizodu PB. ovo treba ukinuti i dozivotno zabranit scenaristi i reditelju da snimaju serije.
Jeste, u utorak veče premijera.
http://www.digitalspy.co.uk/cult/a15...eak-movie.html
pa naravno (citaj dalje)
tek da vidis radnju filma ;)
nope, lose si procitao: "Prison Break: The Final Break can be seen on Sky1 on Wednesday, May 27 at 10pm." premijera je u srijedu, i to sledecu
vidis, bolje mene da slusas
:yipiiii:
Procitah nedje po netu (ne citajte ako nijeste gledali finale ) :
Radnja 'Final Breaka' je da Sara zavrsava u zatvoru zbog ubistva Majklove majke , i on sa ekipom naravno pokusava da je izvuce i pogine. U tom zatvoru ce valjda biti i Grecen ... Ako bude spin offa (Fox negira za sad ) , trebalo bi da bude sa njom u tom zenskom zatvoru , mada to su samo nagadjanja sa neta...
Moguce da ce film biti i ranije jer se emituje u Izraelu valjda 25.
Generalno cetvrta sezona prilicno losa i neka su ga ukinuli...