Juce me ulovili u Sarajevo.
-10 eura.
Printable View
Juce me ulovili u Sarajevo.
-10 eura.
Nema veze, jer to je "tarifa" za njih. Sitne ribe :D
pct-pg kolona, pežo kreće da pretiče, već u suprotnoj traci i izlazi mercedes raspali ispred njega, takoše se i ... piiijuu, pasat fino obojicu sa strane.
kakav užitak za viđet.
Ja juče upalih sva četiri prestretaču. Nabio mi se u ......
Još mu mahnuh, rukom ajde prolazi.
Nije prošao samo je stao sa strane...
Kako ne volim auta koja mi se zabijaju u ......
Dođe i da ugraidm kamere od nazad pa da ih tužim, mora da neđe postoji u zakonu minimalno rastojanje na magistralnim putevima..
ada mora da te provocira :lol:
isto su meni prije dvije godine radili prema niksicu dok sam alfu vozio.. znaci 20 cm od branika.. sam sam bio jer sam isao po zenu u nk. samo sam stisnuo punu kocnicu kad je nastala piska iza :))) i izasao iz kola a oni izlijecu ne znaju mi namjeru :) polako reko momci, sad da ste me klepili, eto vama prekrsaj za udaranje od pozadi, niste drzali rasdtojanje, em sad krivicno odgovarate ako udarite sluzbeno vozilo, em ostajete bez posla, ili idete na prekomandu da cuvate nekom ministru dvoriste i tako to :)
samo su se nasmijali i kao savjetovali me da ne radim ovo vise nikad jer oni rade svoj posao.. reko posao vam je da mi ulazite na branik, da bi ja dao gas i presao ogranicenje i vi mene kaznu.. nek vam je na obraz, upalio kola i puni gas.
Lako je tebi da se sprdas sa njima...
Danas oko 11:30 svratili u planet u donju goricu da kupe grickalice i sok, i nastavili put CT. PG EB 348
Crna b klasa zatamljena stakla, prije mosta put aerodroma kad se krene. PG CK, broj ne vidjeh :)
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Definitivno netolerantno ponašanje policije. Naravno i ovo je bilo PG-NK.
Ne može čovjek da zakoči naglo (da sam sam naravno da bih), zbog štrecanja familije, a trebaju se nabit na moju montažnu eurokuku koja je dozvoljena zakonom... :D
bijela e klasa kod restorana jezero ceka iza bilborda...
Ovo je redovna pojava od mene,a ovo cimanje na kocnicu,pa eto prosle nedelje msm kad sam se vracao iz Bara 20 preko ogranicenja konstantno isao i preticao,i krenuo u preticanje kamiona a ispred njega jedan pametnjakovic sa Pezo 307 sivi Br table,i ja ocu da se uguram izmedju njih(u startu je bilo prostora da lagano stanem izmedju jer necu da preticem kolonu) i ovaj mi smanji prostor i ja mu zasviram i jedva se uguram,i onda mu se nabijem na branik da bih ga pretekao cim prodje kolona auta,ali gospodin poce da mi lezi na kocnicu i da me cima,na kraj sam ga pretekao u zetu i fino toliko usporavao sve iza mene,a njemu nisam dozvoljavao da me pretekne,a bar 10 puta je pokusao da me napadne,no je porodica mu bila u auto inace bih ga zaustavio bez problema na sred magistrale.Magarad nesposobna...
Mercedes E280 CDI :)
http://www.dodaj.rs/f/3J/C3/1g5LlznV/240620131395.jpg
Imamo dvije E klase, bele...
Prvo mislio sam da su benzinci tj bio sam siguran...drugo ili je 280 benz ili je 270 cdi.
Mislim da je 280, ima PG MN table i rotaciju gore.
Taj sa rotacijom je za pratnju i pise mu sa strane policije, a onaj drugi bez rotacije je u presretace :)