Originally Posted by
Buva+gacce
Danas mi je pretrpan dan, pa bar ovđe koristim priliku da budem, ako ništa, relaksiran :)
Ali, da se uozbiljim, reko bih ti da si ovime pogodi svu suštinu, i značaj, i posledice, svih ovih događanja, od izbora u avgustu na ovamo...
Jer, ko što par puta spočitah ovuda, ali niko ne odgovara, te izbore nisu dobili, i DPS obalili, ni litije, ni DF, ni DCG, ni URA, ni sva ta klika...
Nego nas dvaes ( i kusur ) iljada. Do tad vječitijh astinenata. Razočarani DPSa koji je počeo da apstinira. Zbog bogaćenja. Kriminala. Sinova. Kamiona i aviona. Ili razočarani DPSa koji je počeo da glasa druge.
I onda vidiš najveći promašaj trenutne vlasti, koji neđe pročitah i ovđe, u neku od Gandovih analiza,... -
DPS je partija koja nema pul da iz njega vuče dodatne glasove.
Užas koliko pogrešno.
Od svih partija na ovu scenu, kad se okončaju preleti, DPS je jedina partija koja ima pul da iz njega vuče.
Jer su svi ostali u avgusti ispucali totalni maksimum, i to na jedan genijalni način tvorca onakve izborne strategije.
Od toga dana na ovamo, onih dvaes i kusr iljada, čine džep koji ih napušta.
To smo mi. Remark. Zvončica. Ja. Možda Ti. Sasvim nemali broj ljudi, odnosno, većina te kritične grupe koja je riješila prethodne izbore.
Baš zbog ovih, i ovakvih, stvari, napuštaju vladajuću većinu. O kojima govoriš.
Baš zbog direktnih greški nove vladajuće većine. Čije elaboracije ovuda slušamo, na sve moguće načine, od angažovanih glasnovornika iste.
I tako će sve dok ne ukapiraju da su fatalno promašili temu.
Koja nije bila da se DPS satanizuje.
No da Crna Gora, vascijela, i crnogorska, i sprska, i albanska, i pravoslavna, i katolička, i muslimanska... Postoji. I živi bolje no ranije.
Što je, sa ovim ekspertima, oboje totalno isprđeno.
I to se, ako što drastično drastično ne budu promijenili, a neće, vidi sve više.
Naravno, to ne znači da će transfer glasova ić u DPS. Ali je o tome ovđe suludno govorit, kad je jasno da tako mora biti... :joy: