Troslojni toalet papri sa mirisom breskve. 100% celuloza.
Familijo, jesmo li upali u neki keš pa se bahatimo ili će nam Duško Marković doć' na ručak?
Printable View
Troslojni toalet papri sa mirisom breskve. 100% celuloza.
Familijo, jesmo li upali u neki keš pa se bahatimo ili će nam Duško Marković doć' na ručak?
Ima li kakve razlike između papira sa mirisom breskve i kamilice. Je li primijetio ko?
kako nema pa ovaj sa kamilicom ima miris kamilice, a ovaj sa mirisom breskve ima miris breskve
:***********
Tebe ludo
Slučajno saznah da ne ide Nike trenerka sa Reebok patikama...
Ne mogu, a sto ne mogu to znajte i necu.
- Oh, vi pametni ljudi, viknuh kao da se zgrazavam, ali se smijesih. Strast! Pijanstvo! Ludilo! Vi tu stojite tako mirni, tako izvan svega, ah, vi moralni ljudi! Grdite pijance, gade vam se luđaci, hodate mirno poput popova i zahvaljujete bogu kao farizej sto vas nije ucinio jednim od njih.
Ja sam bio pijan vise nego jednom, moje strasti nisu daleko od ludila - ne kajem se ni za jedno ni za drugo, jer sam, u okviru svojih mogucnosti, shvatio da svijet sve izvanredne ljude proglasava pijancima i luđacima.
http://www.omega-level.net/wp-conten...9763711143.jpg
sutra je, veli, petak-kežual dej, ne mogu ti to završit no dođi u srijedu haahahha
a što je ovo...
Samo mi nemoj reci da je u pitanju drzavni sluzbenik :)
jok ti si
p9lite
Ajte molim vas!
Dje je zurba? Nije zivot satkan od kapitalisticko robovlasnicke kolotecine! Dobro je dok jos uvijek postoji sutra, jos bolje ako je u pitanju srijeda, tj. entuzijam ili mogucnost projekcije 5 dana unaprijed!
Nekima je svaki minut upitan, a doticni, kežualno, vidi sebe zivim u narednih 5 dana!
To zasluje pohvalu, a ne osudu, gospodo draga!
sad idoh da ponesem.za pripravnike izvjestaje bilo.je do 15h sve tempirah u minut jer sj moram ostat duze i ladno gospoda do 14h sa strankama po novom...jebe se njima
p9lite
Kako gosodja rektorka prica, imam osjecaj da ce svrsit do kraja emisije
Svaki dan čovjek nauči nešto novo...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
I have always wanted to
walk with you
on that beautiful
mountain trail.
Većinski stav stanovnika Crne Gore:
Uzmi, ne daj, zajebi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Imam osecaj da me djevojka vara, ne znam je lo osecaj ili sumnja. :/
popicu kafu, jer mi se pije sadaaaaa...
Iskreno, ne vjerujem joj... mozda sam bolestan po tom pitanju.
Hahaha doktore!!!
To je to..
Fu*ck her,
And her boss...
Zeznuto je što je povjerenje na prvom mjestu... a ono kada ga nemaš bukvalno trpiš golgotu, pa ekplodiraš i onda trpe drugi. Nije naivno izgradit povjerenje, ali je definitivno ispred izgradnje povjerenja izgradnja sebe! Ako nekome ne vjeruješ traži dalje.........
e pa...zivjeli!!!
:dring::dring::dring:
Kako se obeznanih od spavanje...dje ce mi noc....
U kafanu. Što fali?
Dvoje su se tako smuvali.
Nema disco floor-a.
Nema da ja znam.
Nema posa', nema eura u džep, nema zuba, ne izlazi iz kuće i pozdravlja DUŠMANE LJUBOMORNE.
Pomozite mi da ukapiram...
Evo da ti pomognem....Vidis li da je puka ka osigurac. :)
ja ne kapiram ni ove što sve imaju i opet isto :) trulež iznutra, moja krkna :)