što više pošiljka, više para. praznoglav između ostalog
Printable View
što više pošiljka, više para. praznoglav između ostalog
Čuš jel ostao snimak,a sinoc se vozili 😂
Sto je najgore, riiiijetko moze da se ustedi 10 minuta... najcesce je to vecinom <5
Matematika je jasna, 96km (PG-MK kroz kanjon) - prosjecnom brzinom od 80km/h ti treba 72 minuta, prosjecnom brzinom od 96km/h ti treba 60 minuta
Muuda da otegnes i barem jednom da glavu stavis u torbu ti treba da stignes da ti prosjecna brzina tuda bude 96km/h za 99 od 100 auta na nasim cestama
Vidji ako saznate za SEND pitajte ga na koje je gume vozio da se stavi tacka na izbor guma
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Taj je meni donio neku posiljku i, dok smo se raskusuravali, uspio je da se na tel posvadja s likom koji nije bio kuci da mu dostavi njegovu. Bas je tanak sa zivcima
Koji je ovo level?
https://www.instagram.com/reel/DUkpJ...k3d3V4OXpsbXVi
Zlo june.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Koja je muka s parkingom oko KBC, posebno onamo kod dječje bolnice. Ne bi me čudilo da parkiraju iz zgrada okolo, pošto mi nešto baš prenatrpano djeluje.
Onamo treba kruzni da se napravi ... bar je nekad bio plan
klinicki sve vise radnika, odjeljenja, zgrada, a sve manje parkinga... plus su zabranili da se parkira na vecinu zelenih povrsina i uz ulice sto je efektino smanjilo broj "mjesta"
kad tome dodas da ljudima sa djecom i starima dozvoljavaju da udju unutra nastane pakao
sto je najgore, vise pare ne pomazu, nemas parking nidje blizu naci osim na puku srecu
Atlas capital i Primicija su puni u jutarnjim terminima, onaj kod televizije nije vise "javan", onaj kod skole najcesce znaci cekanje koje samo pogorsava guzvu
Ostaje ti onaj kod SC Morace koji ima mjesta, ali je on "pristupacna" opcija svega 2-3 mjeseca godisnje jer ili ces da dodjes mokar ko mis ili usmrdjen dok prosetas tih ~kilometar
na zalost, ne mozemo ocekivati da ce se tamo skorije izgraditi garaza jer bi bila prazna polovinu dana... jedino kad bi bila sa one strane nedje do krivoga mosta pa da racunaju na mjesecne karte od svih onih zgrada bez parkinga, no su sve to pusti snovi
Ona rupa kod RTCG je kao stvorena da se naprave 3 podzemna nivoa i još x nadzemnih nivoa garaže, još kad bi neko imao viziju kao ona trojica što su kopali do Višeg suda, pa pješačkI tunel do KBC-a.
Ali, privatno vlasništvo, koje je valjda Mugi dao nekome da hotel pravi a nije u ugovoru stavio da mora i da ga napravi.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Neko reče da nas je Lidl pozdravio i zapalio odavde ?
Tu treba KBC sve ostalo je glupava investicija
Posle Roštiljijade u Zetu (ka moru) ona druga blaga krivina u desno ograničenje 80km (idem 82km) noć i pojavljuje se iz suprotnog smjer šleperka i bijeli klio onaj model iz 2007god. (djevojka za volanom) krenula u preticanje i nema da koči i vrati se iza kamiona nego ne staje.
Na kočnicu kamion + ja i na 100 jada upade ova nevjesta izmedju mene i šleperke.
Da se nisam pomjerio skroz desno do zida dje ide voz zakačila bi me.
Uhodis li ga ovo? :)
Kupio je mini auto pa je umislio da je vespa. Intelektualac
HaHaHaHaHaHa ona sjedi u kola i zabolje je što ostali ne mogu da prodju od nje.
https://i.postimg.cc/bwH6zbGb/Screen...4-Facebook.jpg
Ko voli okupljane degenerika, kad je kisno vrijeme neka proba da dodje do zadnjeg parkinga sa prednje strane na kraj casova 1-3 razreda OS "21. Maj", vidjece ih na pocetku ulice, parkiranih tako da blokiraju sve. Vrtici i ostale skole su nista spram ovoga.
Blok 5, vrtic Sunce, praznih parking mjesta ima kolko hoces. Svi se naguraju po sredini parkinga a kada to nestane onda samo blokiraju jednu strani. Jedan iz drugog takodje. Uzme dijete, lagano, pa ga tamo presvuce itd. Ne razumijem.
Najjače je što ti ljudi trunke stida nemaju.
To je nekultura, a zbog toga da je srece po dzepu da se dobro udara pa da vidis kako bi se pjeske za decu dolazilo i cekalo. Stid kazes, pa pojedini ne znaju sto je stid niti sramota