Neko mi rece da recimo ako neko slavi katolicki bozic a koristi prvu polovinu odmora na kraju godine kad je bozic, da mu se ti dani dodaju i onda mu moze uhvatiti i malo januara, jel to tacno?
Cisto me zanima.
Printable View
Neko mi rece da recimo ako neko slavi katolicki bozic a koristi prvu polovinu odmora na kraju godine kad je bozic, da mu se ti dani dodaju i onda mu moze uhvatiti i malo januara, jel to tacno?
Cisto me zanima.
Jedno pitanjce u svoj telefon imam dvije kartice jednu koju koristim svoju licnu i drugu koju nisam koristio dosta vremena, i sad kad sam uzeo novi telefon da prebacim karticu u njega ali gresko stavim ovu drugu koju ne koristim i u jednom trenutku na ovu svoju licnu kartica sama posalje 5 poruka koje su neuspjele bile prije odredjenog vremena ..
Jel se ovo desavalo kome ?
https://balkazona.com/bs/kako-radi-to-rada/
Iskoci mi kao sponsored, je li ko narucivao? Kakvi su utisci ako jeste?
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Dje da kupim metalne sipke da izvarim razboj i vratilo?
Kips
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ti nije muka, najjeftinije ti je put Danilovgrada kad krenes, prođeš Novo selo i spuštiš se u ravnicu, pored FIAT salona. Mislim da su značajno jeftiniji od ostalih, toliko da dobar dio od njih kupuje. Ovo naravno ako ti je potrebna veća količina. Za šipku, dvije, 7avgust ti je najbliži gradu.
Saobraćaju li vozovi regularno sjutra, ima li ko predstavu? Ne mogu dobit nikoga u ŽPCG oganj je sagorio...
Imaju li đe vatrometi danas da se kupe?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Zna li ko radi li koja pumpa nocas u PG
Ostadoh bez cigara ladno
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Rade li trafike ?
Ja sam danas na trafiku cigare uzimao.
Послато са SM-A105F помоћу Тапатока
Ona preko puta zabjelske vektre radi, prosao prije 10 minuta.
Radi dosta trafika danas.
Zna li neko dje uzet' provjerene termo carape ili kako se vec zovu?
Znam da su vecina njesra koje od termo imaju samo ime...
Ti mi nisi mjerodavan za to uopste... U snijeg rodjen, kroz snijeg kopa po' zivota... :D
Uvjerio sam se da cijena ne igra nikakvu ulogu iako je to vise orijentisano na one slucajeve kad platis po 15-20e neke termo carape a ne valjaju boba nego da ih kupis u Gintas za euro i da su super :)
Hahahahah
Eo ti i ne brini
https://www.intersport.me/falke-sk1-...skijanje-18120
Imas i mckinly tamo za 10eur
Odlicne i jedne i druge
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Klinac je ispod jelke napisao da zeli dron, jer mu je drugar iz vrtica Andrej objasnio da djeda mraz stvarno postoji. Hvala Andreju, necu mu to zaboravit :D
Nego, dje uzet kakav mali dron za klinca, nesto sto nije skupo i sto se nece raspasti nakon slijetanja. Kidsland je >50€.
Probaj u mb( izmedju weldera i 697) i u liderkids dje je idea na tuski put ( pravo od autobuske)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala, provjericu tamo a i svraticu u Jumbo, mozda i tamo bude sto :)
Mada, usput, kad vec treba kupim dron, cisto da se i ja osevapim malo. Gledam u multicom imaju ovu varijantu:
https://www.multicom.me/foto-video-o...w-z-58356.html
A da nabolje da se ne osevapimo i mi uz djecu... Nedje je bio DJI dron Iron Man, koji nije bio skup, a ako vec uzimas bolje uzeti nesto sto ce da leti...
Uzmi na aliexpress, reci mu da deda mraz zivi u Kini. Ako ne vjeruje, daj mu tracking da prati [emoji23]
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk