pokusaj ovaj od 94 jura.HAHAHAH.
Ovaj od 15e vrijedi taman 5 ako cemo posteno.
Sta ima veze, to je ionako samo pokusaj :)
Printable View
pokusaj ovaj od 94 jura.HAHAHAH.
Ovaj od 15e vrijedi taman 5 ako cemo posteno.
Sta ima veze, to je ionako samo pokusaj :)
Kažu da kad platiš na njihovom platomatu u šopu, to je odmah u sistemu proknjiženo.
Platio račun juče ujutru, dugovanje još stoji, kao da sam u pošti platio. I pošta prije proknjiži...
Jel ovo moguce telekom otkljucao sve arene i pinkove ja šokiran 😉😉😂😂😁😁😁
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
da vidi stvarno svi paketi otkljucani
Da, svi Pinkovi i Arene su otključani. Samo što tamo nema Bog zna šta za vidjeti.
Meni su samo pinkovi i arenr otkljucani ostali paketi su mi zakljucani.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Cudo su napravili. I onako nista nema na te kanale. Obicno smece od programa.
Mtel je evo desetak dana sve kanale otkljucao , tako da sada ima ih oko 330 .
30-ak , cak i na njima ima sto da se vidi , ipak ima 14 film kanala pink .
Do 15. Januara, gratis :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aaaaaaaj , crce mi ruter nocas ... Oce li radit sjutra ovi "majstori" iz T-coma-a?
Oce valjda.
Meni je 31dec prosle godine popodne umro ruter i ladno su dosli oko 20h a nisam im se nadao :)
Samo spremite neku mezu i piće, i oko 22h dolazi kolega kod vas da zamjeni ruter i da zajedno udjete u novu ... :)
Zvao sam... I ostavio broj ... Kaze mi operaterka : "Aooo, pa bas sad za Novu Godinu" :) :) :)
Koci mi farma na finale nocas u pm.Regulisite ovo.
Ka' moj posa'
Zamisli Novu godinu cekat i slavit a ne uzivat u novogodisnjem programu Rtcg...Its a sin.
A dje je Grandovo narodno veselje... Pa onda prvoga ujutru koncert becke filharmonije ???
Na netu (Benchmark forum) kruzi info da je TS zajedno sa BHT(za podrucije FBiH) za cca 20miliona eura kupio TV prava za EPL i time pobijedio UG.
Mislim da se prava za EPL prodaju za područje Balkana za 3 godine, ne samo BiH. U svakom slučaju interesantan info, ako je tacan:)
Sent from my iPhone using Tapatalk