Originally Posted by
Recordare88
Shto se tice utakmice protiv Walesa, igrali smo lose i izgubili. Cico je bez skoro citave odbrane morao da igra ofanzivno, a nasha ekipa nije za ofanzivnu, vec za defanzivnu i igru na kontre. Svaki veliki rezultat postigli smo tako. Kada ti u odbrani igraju Batak i Balic, moras igrati za gol vise, ovaj put mi smo promasili svoje shanse, Wales potrefio svoje i to je to.
Shto se tice tabele, i dalje sve drzimo u svojim rukama. Treba nam samo bod protiv Shvajcarske i drugi smo. Ukoliko dobijemo sve prvi. Medjutim, sad se vidi kolika je shteta shto nismo dobili Bugare, kao shto sam i pricao. Sad bi nas bukvalno boljela ona stvar za Wales, a ta je utakmica trebalo da se dobije po svim pravilima fudbalske igre. Ali eto, valjda nam se sreca opet vrati protiv Engleza. Utakmica protiv Engleza je i te kako vazna, jer ako je dobijemo, vracamo se u borbu za prvo mjesto a Shvajcarcima pravimo dodatni pritisak. A mozemo da je dobijemo, svaka utamica se moze dobiti.
Shto se tice ovog foruma, ne mogu da opisem koliko sam zgadjen opstom pljuvacinom, zajedljivim i neukusnim komentarima koji su se ovdje pojavili posle poraza. Razumijem razocarenje, ali to je nedopustivo. Na mjestu Didija sve bih pljuvace banovao na po 3-4 mjeseca, da normalni ljudi mogu na miru da pricaju o fudbalu.