Po meni je realno da Svajcarska koja je uzela bod Englezima u goste extra igrom pobijedi rutinski Wels i Bugarsku ali možda se nekim čudom desi iznenadjenje dok protiv nas oni realno imaju ulogu favirita ali ne rutinsku pobjedu sigurno...
Printable View
Po meni je realno da Svajcarska koja je uzela bod Englezima u goste extra igrom pobijedi rutinski Wels i Bugarsku ali možda se nekim čudom desi iznenadjenje dok protiv nas oni realno imaju ulogu favirita ali ne rutinsku pobjedu sigurno...
1.Higher number of points obtained in these matches
2.Superior goal difference from these matches
3.Higher number of goals scored in these matches
4.Higher number of away goals scored in these matches
5.Position in the UEFA national team coefficient ranking system
6.Fair play ranking in these matches
7.Drawing of lots
Mada mi je glupa stavka 3 jer ako je bolja gol razlika nema se što gledat ko je dao vise golova na nekoj utakmici ispred stavke ko je više golova dao u goste :P ili sam ja krivo shvatio što piše...
1. Vucinic i Jovetic igraju u prvenstvu koje jos nije pocelo. Dakle, nijesu takmicarskoj formi.
2. Vukcevic bio u Sportingu, imao problem sa klubom, onda presao u Blekburn, ali nije jos zaigrao. Dakle, ni on nije takmicarskoj formi.
3. Bozovic izgubio mjesto u Videotonu. Dakle, brani samo na treninzima.
4. Ne igraju Dzudovic, Basa, Pavicevic. Dakle, 3/4 odbrane + Jovanovic koji poslije oporavka nije odigrao nijednu utakmicu.
5. Vels nema nijedan bod, a ipak nije toliko los tim i svi igraci igraju u engleskim i skotskim ligama u kojim je odigrano po par kola.
Ja necu nikom nista zamjeriti pa cak da izgubimo i po 5:0 od Engleske i Svajcarske. Samo bih se zahvalio cijeloj reprezentaciji sto smo sanjali i jos uvijek sanjamo prelijepi san "Crna Gora na EP u fudbalu". Nadam se da ce san postati realnost. Ajmo Crna Goro!
To bi stvarno bilo nevjerovatno u smislu sto bi nam i eventualna 4 boda protiv Engleske u dvomec,bila bezvrijedna i ne bi nam osigurala drugo mjesto...da mi je ko to rekao prije kvalifikacija reka bih mu da mi se ne sprda sa glavom
Nego postoji sad dilema ukoliko Svajcarska uzme tih 6 bodova a to je:
Da li protiv engleza da izadjemo sa ful ekipom,gdje dobar dio tima ima zute kartone ili da sve karte bacimo na Svajcarsku ? Jer ako dobijemo obje idemo kao prvi direktno ali sa igranjem sa punim timom vec Pod Goricom rizikovali bi sve...a znajuci Cica tako ce i bit ;)
Problem je što smo mi prvi dio kvalifikacija u kojem smo imali teži raspored fantastično odigrali a sad kad su na red došle uslovno da kažem dvije najlakše utakmice mi smo uzeli samo bod.Lično mislim da ćemo protiv Švajcarske ići da uzmemo taj bod i time obezbijedimo to drugo mjesto pošto trenutno ne vidim način da možemo Engleze dobiti sa ovom igrom.
Evo me, vratio sam se.
Mene je pravo ovaj poraz dosta potrefio! Strahovao sam, ali mislio sam da se neće desit. Kao prvo formacija nam nije valjala, a odbrana loša. Kad se vrate Baša i Džudović, Jovanović i Pavićević možemo lagano da se suprostavimo i Engleskoj i Švajcarskoj! Sa Mirkom treba malo popričat i sredit ga. Vukčević sinoć nije znao đe udara! On mi je najmiliji bio! Svo vrijeme je trčao i pokušavao nešto, ali nema sa kim. Đalović loš, kao i Jovetić, jedina dobra njegova dobra stvar je bio onaj go. Delibašić i Damjanović nisu bili tako loši, ali zato Drinčić i Peković jesu, non-stop su gubili lopte, kao i Stevan. Batak se nije vidio, kao da smo imali igrača manje.
Ja sam , mogu reć, optimističan što se tiče naredne dvije utakmice.
i protiv albanije i jucer se videjlo da mi nismo za 4-3-3
jovetic i mirko i djalovic/Damjanovic ... su jedan previse...
umjesto tok 3 napadaca nek stavi grbica
Juce cijelu utakmicu odigrasmo sa deset igraca, jer Djalovica nema na teren, i preglupa mi je ta prica da je on dobar jer stalno trci, i tako stvara pritisak na protivnicku odbranu, bla, bla, blaaa...On je klasicni spic, i od njega se ocekuje da daje golooove, nista vise.
ako mi dobijemo Svajcarsku a poslije Englesku bicemo prvi ili najbolji drugi.Ipak mislim da je realnije da izgubimo obije utakmice a da Svajcarci dobiju sve 3 , mozda jednu odigraju nerjeseno.
Moramo junacki u Svajcarsku odigrat, tamo se odlucuje ko ce u baraz.
Bicemo barem drugi, toliko smo zasluzili. Zao mi je protiv Bugara sto bod izgubismo...
Mislis remi odigrali ?:)
Ljudi i dalje smo drugi na tabeli sa 6 bodova prednosti u odnosu na Svajcarsku ne znam cemu nekakve price odjednom o propasti. A za ove sto sad zavoljese Svajcarsku i sto su joj vec upisali 9 bodova samo bi ih podsjetio da je ta reprezentacija do sada osvojila samo 5 bodova i da im vise ne igraju dva najbolja igraca Streler i Frei.
imam osjecaj da ce utakmica protiv svajcaraca biti dosadna da ce kranjcar napraviti veliki bunker i cekati priliku iz kontre :)
Ja se nadam da ce tako bit, jer tako kad igramo, mi dobijamo.
+ treci onaj iz Leverkuzena shto mora koljeno da operishe ili ga je vec operisao prije par dana tako da ni njega nema pola godine.
Samo je loshe shto njima ovo kilo mladih shto imaju emigranata, shto ovih crnaca shto albanaca/kosovara/balkanaca nije nimalo loshe.
Samo tvrdo sa njima na kontre i dobijamo.
Kad pocinje trebovanje karata za Englesku?
krajnje glupa situacija...prosto je nevjerovatno kako se sve namjestilo.
svajcarci sa samo jednom pobjedom protic bugarske ili velsa, ukoliko mi kiksamo protiv engleza, mogu da nas izbace...
ja mislim da oni nece uzet svih 6 bodova, ali oce 4!
tako da nama ispada mec svih meceva protiv engleza...
ukoliko njih dobijemo, teoretski, mi sa pobjedom u bazelu imamo prvo mjesto 100%..ja mislim da ukoliko mi tu odemo na 14 bodova, svajcarci ce imat 9, i uce rastereceni, i poljuljani u zadnji mec , a nasi motivisani sa masu navijaca u bazelu! tako da je sve moguce...
ukoliko izgubimo ili uzmemo bod, moramo gristi za x u svajcarkoj, a tu ce oni biti motivisani do neba, i sigurno ce imati pomoc sudija...bolji jesmo, ali nebih volio da se tamo odlucuje drugo mjesto...
ja vjerujem u tu pobjedu protiv engleza, jer nisu nikakav bauk, i odlazak direktno na euro, jer je to realnije po meni nego da odemo kroz baraz!
ako sam sto lose izracuna ispravite me...