zove naravno...
Printable View
zove naravno...
Hoce li pojeftinit gorivo zna li se sto? [emoji28]
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
[emoji106][emoji108][emoji106]https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...do-devet-centi
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Imam 150l benzina 95 sa eko pumpe, prodao bih ga po 1e i castio bih bidone.
Prodato life4cdm samo zbog nika, dok se vi ostali ne naguzite. :D
Brsti se firma, lako je tebi [emoji16]
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
a sto se radiiii
https://i.postimg.cc/Pr29t4XJ/IMG-5690.png
A da je sipano 58,00l na pumpi ja bi ga pitao,kako si uspio da iskapiš i zadnji ml iz rezervoara?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vi se sprdajte, ali benzinske pumpe nas muze žešće [emoji846]
Mogu na bordu da očitam gorivo u litrima, u 1dl preciznosti.
Baš ću da pogledam na idućem točenju koja je razlika [emoji16]
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Na CT Eko Pumpu se sjećam ranije da su odbijali da toče u bidone uz argumentaciju: "Kriminalci pale kola..."
Jes, baš u tako mali grad neko ko se time bavi će poć par boca da napuni...
Neko ima kosačicu, gliser, automobil u kvaru...
Ako ko buee tocio u bidon neka ovjekovjeci video zapisom, da se novinari i institucije cime zanimat
Pumpe vas ne kradu na kolicinu goriva jer se aparati bazdare ako se varam dva put godisnje. Kradu na kvalitet goriva. Petrol sam otpisao jer mi na njohovo gorivo motor ima vece vibracije na semafore kad stojim. Isti slucaj je bio i na pojedinim Eko pumpama posebno pumpa prema Maslinama rije podvoznjaka. Zasad sam na Inu i Alba petrol nemam tih problema.
točim ja stalno u bidon za kosačicu,nikad problem
U svaki bidon staje vise, onaj crveni 10l bas za benzin (eu sertifikovan bla bla) staje 12l.
Naspem ga do cepa i gledam kako mi se na oci 'spusta' dolje, bidon se siri nekako i moze se dosuti jos u njega.
Na koju pumpu u trebinje sipati gorivo ili je svuda isto?
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
I dalje je barel na 75$ što znači da cijena stagnira.
Ali početak ljeta, što znači veća tražnja na globalnom nivou bi mogla da donese i poskupljenje. Imajući u vidu i 11 Jun koji se bliži svašta se može očekivati od utorka :)