Samo da prodju sledeca dva dana...odavno nisam bila napetija...I sad kao izrazavanje sopstvenih misli na forumu ce da me smiri? Vrlo inteligentno sa moje strane.:dejection:
Printable View
Samo da prodju sledeca dva dana...odavno nisam bila napetija...I sad kao izrazavanje sopstvenih misli na forumu ce da me smiri? Vrlo inteligentno sa moje strane.:dejection:
Sve mogu da razumijem ali The Warrior i Inglorious Bastards nikad. EPSKA SRANJA.
nijesi bila samo sustina tog trenutka, vec svoh mojih trenutaka do tada..
Crnogorcu/ki dati radno mjesto... :sentimental:
Ovo da se prisjetim da mi slucajno nikad vise ne padne na pamet.;)
Hvala Lepo
S'to se radi ? ima li posla ...
A meni ovako nabusita povrsnost uz "generalisanje" g. nepozvanog i u nista ukljucenog XerXes-a, samo potvrdjuje stav da mi vise ne padne na pamet ista slicno. :)
Socijalisticko samoupravljanje, i ko bolje zna sta je sta - a da pojma nema sta komentarise... To samo u CG prolazi - gdje dopuste.;)
Hvala Lepo
das covjeku platu 200e , radi 12h i ocekujes da ti radi extra :P i da razumije da je kriza i da mu ne mozes dat vecu platu :P
shalu na stranu ,Majo ocigledno imas posla sa pogresnim ljudima :P
ps. covjek je objasnio , a posebno dio dje je napisao da ne sudjeluje u dobiti kompanije...
http://arhiva.24sata.rs/resources/im...d2a4a569ae.jpg
mada mene uglavnom ispizde salterske radnice, radnice u sud i mup jer ih ima masu neudatih DJevojaka od po 50godina pa su malo isfrustrirane ... ali se zato vazda fino popricamo i poprigamo
Moj prijatelj obozava radnice na salterima i u svim javnim sluzbama koje posluju sa gradjanima...
Samo dijeli komplimente, pored supruge ili kako god.. Propjeva covjek... i sve zavrsi u tren.:)
Voli to covjek cudo jedno, pa ima i moju punomoc da mi zavrsava sve sto mi je potrebno...;)
Hvala Lepo
najgore salterske radnice koje sretoh su u zavodu za zaposljavanje.. sve se nesto prenemazu iscudjavaju, sto ih god pitah "ne moze", a na kraju kad vec izgubih strpljenje ja ih fino pitam na osnovu kog propisa to ne moze gospodje odgovor je bio sledeci : "cus na osnovu kog propisa, ada zakona" na moje pitanje kojeg zakona slijedi odgovor "cus kojeg zakona adaa rjesenja direktora" sa sve izgovorom klasicne podgoricke kompleksasice koja zivi na rate i od izbora do izbora i kojoj je najveci zivotni uspjeh ako joj se migo javi ili ga vidi dje... sve bih to govnj...m metlom izbacio na ulicu..
Kakav zemljotres upravo sada kad mi se na 2 sprat krevet seta kroz sobu. Kako li je onima na 8. U jbt 3 minuta ljuljanja!
Ponekad kad me zelja povuce privirim malo na po neku drustvenu mrezu, procitam po koji komentar sa tudjih slika i kao po automatizmu dobijem nagon za povracanje i odlazak do toaleta svog cijenjenog doma.
Prosula se prica da je novi TPB zamka FBI-a. Evo i Kickass je offline.
◼tapatalk
Svakodnevno koristim Kickass i nikad nije zabagovao. A tpb, nzm ko ga sad vodi, ali hvala mu, skinuh prekjuce kompletan Treci kamen od Sunca :D, 14gb... U moru modernih rezija i efekata, uzeli se co'ek starog humora :).
Nerviraju me ljudi koji ništa ne rade!
Onaj osjecaj kad ti se od hladnoce ukupe testisi pa ne mozes da ih nadjes da ih poceses. I ono osjecanje kad znas da ces dobiti upalu mokracnih kanala jer setas kerove na -15...
Moramo li i mi što umijemo da se 'ebemo da gledamo i razmjenjujemo utiske s '50 nijansi sive'?
Jedva ga čekam ka' 14. februar i 8. mart...