Hercules,to pravilo ne vazi na startu.:tears_of_joy:
Printable View
Dakle , GAZDA opet objasnio svima !!!
Odlična voznja, bez ijedne jedine greskice, briljantno. Start nije bio dobar kao prethodnih puta, tj ON je dobro krenuo i bio brz ali ga je Veber po malo pokvareno zatvorio na onaj pravac, zamalo ga izgurao.
A nesto sto vi ne kapirate je da sa Benzom moze da bude MAKSIMALNO sedmi, jer prvih 6 mjesta su za RB, MC i Ferrari. Benz jednostavno nije konkurentan nijednom od njih ni približno. Tu može doć jedino do promjene ukoliko neko iz pomenuta 3 tima gore odustane, zakuca se i td.
Tako da kad si sedmi, NAJBOLJE sto mozes da uradis sa onom kantom od Benza je da cuvas poziciju ili cekas neku gresku, to je PLAFON, za trkanje si nesposoban.
NAJVECI je krenuo osmi, a zavrsio sesti, sto je fantastican rezultat.
Britni danas sasvim prosjecno... a imali ste priliku vidjet sto radi ON kad krene zadnji.
Dalje, Ganjola kvaran kao i vazda. To je onaj njegov klasicni problem " ja sam najbolji na svijet i tacka " no evo mu se obija o glavu. Mislim da on ima neki trip da kad je iza nekog, taj neko mora da se skloni sa idealne putanje i da ne pruza prevelik otpor. Mada koliko god se cinjelo smijesno, vozace je prilicno strah kad vide onoga penala u retrovizor, jer samo cekaju kad ce se zakucat u njih.
Massa... uhhhh, lose lose lose, koliko samo Ferrari gubi sa njim..
E da, GAZDA kaze: “Vrlo sam sretan s današnjim rezultatom na Suzuki, jer smo maksimizirali potencijal bolida i odvezli dobru utrku. Momčad je tijekom cijelog vikenda obavljala sjajan posao u pronalasku performansi za dobru utrku. Mislim da nismo mogli očekivati ili ostvariti ništa više. Zaustavljanja u boksu su vremenski bila savršeno određena i sve je išlo prema planu. Čestitam Sebastianu (Vettelu) i njegovoj momčadi što su bili izvrsni tijekom cijele godine. Iznimno je emocionalno vidjeti kako ponovno osvaja naslov prvaka – vrlo sam zbog njega i čak pomalo ponosan.”
Dok je Britni izjavio kako je staza teška za preticanje i da mu je bod puna kapa.
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...a-u-da-reagira Hamilton se opravdava da Massu nije vidio zbog vibracija u retrovizorima, Massa pozvao FIA-u da reagira
Kao prvo, sve cestitke Vettelu :respect: Odvozio odlicnu sezonu sa bolidom koji nije toliko dominantan ko sto svi odje misle
Opet nemas pojma, puta 2 :peach:
da im samo zamijenis one kacige, pricali bi kako Rozberg nema pojma jer je napredovao samo par mjesta, dok je Gumi sa zacelja usao u bodove na stazi koja je vrlo uska i teska za preticanje. Zbogom objektivnosti, dobro jutro shumaherozaludjenosti
http://www.pakwheels.com/blog/wp-con...ersuperfan.jpg
no je cak i ovom manijaku jasno da cema sta dalje da dodaje na ovaj spisak :lol:
Ma, da vidimo. Opet nemas pojma, puta 3 :peach:
Reko ja da ne pises ovakve postove, pa da ti se sprdamo posle trke ;)
kao i obicno, opet sam promasio rezultat. Steta sto se opet nismo kladili u 5€, sad bi mi dugovao 10 :highly_amused:
a to kolika je razlika u sekundama na kraju je jaaaako indikativno. Evo je i Vettel bio tu oko sec iza Buttona, znaci jos par krivina da je trka trajala, pretekao bi ga :p
Dragi -schumi- , hvala ti sto postujes apsolutno svaki link sa www.totalf1.me, ne znam sta bismo bez tebe!
Ima pravo i to, nije ga izgurao nego je jednostavno bio ispred njega i branio se.
Kako sere ovaj kad je gusto:
Felipe - the car’s mirrors vibrate at high-speed, so I couldn’t see him pulling alongside me. I want to apologise for our cars’ touching, but fortunately nothing happened to either of us. There was no bad intention towards Felipe; I’ve got the utmost respect for him, he’s a fantastic driver and he was extremely quick today.
"Finally, big congratulations to Sebastian for winning the title. We all knew it was going to happen, but his season has really been flawless. It’s a fantastic achievement for him."
jbg, treba da se ugleda na Gumoslava, kojeg sustizu godine, pa mu se stalno kunja :p
http://www.youtube.com/watch?v=1dpwinIg6L4
Pa vidis li da je NAJVECI nabacio facepalm, mora da je neko kenjao u pozadini.
Njemu brifinzi nisu potrebni, on moze da ih uci sve zajedno.
Gumoslava godine, a Gumoslav Ganjolu.
Vazda li si bio pametan Igore..bolje da ti umjesto ovog Rep Power pise IQ, vrijednost je priblizna.
Verb, NAJVECI ne hrce. ON misli, ON stvara. ON je cio unesen u bolid.... Jednostavno mu je dosta teorije i brifinga. Izadje na stazu i objasni svima...
Ja sam objasnio danas zato ne moze vise od 6 mjesta u obicnim uslovima. Zato sto jednostavno nema bolid za to.
Uvijek izvuce MAX iz auta... i uvijek je na TOP mjestu koje mu ona kanta omogucava.
E da, tog Petrova je danas presisao kao klinca. Timskog kolegu dere isto kao klinca. Ganjolu drzi 30 krugova iza sebe sa mnogo jacim bolidom i drs-om.
Ma NENADJEBIV JE !!!
http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/roll2.gif
P.S. ovdje nesto smrdi, osjecas li ovaj gadan miris?
Pazi, najjaca stvar je sto je zavrsio sesti u 4. bolidu, a svemocni Ganjola peti, u POBJEDNICKOM bolidu. A da bi Ganjola bio jos vise posran, razlika je bila 3 sec. http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/roll2.gif
Dalje, danas je oborio jos jedan rekord, najstariji leader trke, stariji od Brabhama 1970e.
P.S. Ganjola nije bio lider danas, ne?
DOBro NENADJEBIV JE svatili smo vise
Kako se odma ovi sto bi se sagli pronalaze hahahahahah
Sami su se javili
jedino takve rekorde moze sad da obara :lol: U ostale se sve pokakio sa povratkom u F1. Ako mu je los bolid, a najbolji je vozac u F1 trenutno, onda je glup ko k sto ne predje u jaci tim, a i jaci timovi su glupi ko k sto ga ne angazuju. No znate i sami koliko vam prica realno pije vodu. Evo je cak...
...i Moc skapirao da je prdnjava :lol:
pa to jes, Gumi je vazda bio u jednom timu od pocetka karijere (potsjeti nas sve odje u kojem timu je zapoceo F1 karijeru i koliko je trka odvozio za taj tim?), dok Hamilton stalno prelazi iz tima u tim :D A Gumi ne prijeti prelaskom u drugi tim, nego odlaskom u peKsiju (iz koje se nije ni trebao vracat) :)
crne boje
?
Nemas pojma, i ovo su ti zadnji trzaji. Sa Jordanom nije imao nikakav ugovor, Norbert je platio 150 soma za tu prvu trku jer onaj kreten je upao u zatvor, onda Flavio je odmah vidio o cemu se radi i uzeo ga. Za Benetton je vozio 3 godine, 2 puta sampion. Onda je presao u Ferrari sa namjerom da od njega napravi pobjednicki tim, i uspio je, 11 godina i 5 sampionata. Ko je ono vozio 11 za jedan tim?
Ovo su trzaji na GAZDINU perfektnu voznju!
Zapamtite, NENADJEBIV JE!!!
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Schumi se nesumljivo popravlja, ali je i dalje iza Rosberga. Mozda ga do kraja sezone pretekne ako Rosberga nastavi sa malerima.
Da ste prosle godine bili objektivni i govorili kako je los (po vama, tj. tebi, je i tad objasnjavao) mogli bi vas uzet kao mjerodavne. Ovako on "objasnjava" i kad je dobar i kad mu je Petrov nedostizan i kad bukvalno leti i kad ne udje u Q3...
Gledao sam juče ujutro više puta ponovljeni snimak, i znao sam da ga neće kaznit. Više puta se na startu dešavalo da neko izađe na travu. Jednostavno je Button odabrao pogrešnu putanju na startu. Da je zanio lijevo lagano bi ga prošao jer je Vettel otišao na njegov glibavi dio staze.
Godinama unazad imaš tja problem na startu pogotovo na uskim stazama. Sjeti se Imole ;)