Zato sto završava posao ? Uz muku ali završava
Printable View
Zato sto završava posao ? Uz muku ali završava
Kako Vam pada sa 200 na 100? Zar Vam nije opticki Internet?
Zašto kada sam povezan mobilnim telwfonom na kućni internet, tel ne može da učita tapatalk, prebacim na mobilne podatke radi sve OK?
Da pohvalim mtel, po obicaju, jer mi 50% popust jos traje, i preko ugovorenog! Svaka cast, tako se cuvaju musterije, a ne ko sto mi je telenor naplacivao nepostojece doplate.
Sigurno su ti uvalili ugovor... samo ne znam da li imaju pravo tako da te obavezu bez potpisa
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Vjerovatno je samo dio ugovora trebao da bude sa popustom, a oni produžili... Mada realnije je da je on pogrešno skontao i da je popust i ugovoren za prvih 12 mjeseci...
Sent from Tapatalk
Ako ti je trio 2+, trio 3 ili box all paket. Imaš 12 mjeseci popust bez obzira koliko su ti rekli da imaš
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Meni prosli mjesec stigao puni iznos i pored popusta. Kad sam zvao rekose, axa vidimo da je popust aktuelan,sad platite citavi iznos pa cemo od sledeceg mjeseca opet nastaviti... tako da je moguce da pogrijese..
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Evo vec nekoliko dana od instalacije mtel paketa, brzina neta ni blizu 100mbps, danas je najbrzi - 38... Zvao, prijavio, resetovsli liniju i nije pomoglo. Kao izaci ce neko na teren.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
40 Mbps nije optika, već obični. Nije nikad ni štucnuo
Bili su momci, vele "u sta su ovi monteri gledali" i smiju se :D za pet minuta gotovo sve bilo, postavili Move i zamjenili Dlink sa Netisom, sad siba 98,5 i to je to :D
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ima li ko problema sa internetom?
iskljucili su net a ostavili kablovsku
Prvi put čujem da to rade. Zašto?
Sent from my F3111 using Tapatalk
Kako se pokazao Move onima koji su presli na njega?
Treba li da je povezan sa netom, sljaka li dobro itd?
Jeli skuplja cena ako si na Move?
Sve ide preko neta . Najboje je risiver sa karticom na jedan hdmi a movi na drugi . Uz većinu paketa je gratis . Da li radi dobro ? Ne , ni najmanje . Da li završava posao kad hoćete nešto da odgledate sti ste propustili završava . Znaci za osnovno gledanje risiver sa karticom za nešto unazad movi . Spor , zaglupi , ali na kraju završi posao .
Hvala, to me zanimalo. Jedino sto mi je primamljivo jeste unazad sto moze da se gleda ako se nesto propusti. Ali ne volim da imam 2 resivera, volio bih sve na tv ali kazu da i preko kartice zna da zakoci.
Na ovaj obican resiver ne mogu da kad snimam jedan kanal gledam drugi, i to mi ide na zivce. Tako da cu videti sta cu, hvala.
Ja sam uzeo M:Tel paket prosle godine u Avgustu i moram priznat da je FENOMENALAN :) Od kad imam internet, bili smo u prekidu 4 puta od 2-5 dana
1. Krecili pa zeznuli kablove pa morah zvat M:Tel da srede to, bili bez interneta 2 dana.
2. Jedan momak udario u stub i okinuo, tu smo bili 2-3 dana bez signala.
3. Opet jos neko udario u stub al ovaj put kombijem i opet bez interneta 2-3 dana
4. Ono nevrijeme sto je bilo, vjetar pocupao kablove i nekoliko stubova bacio u bjelopavlice pa smo tu najduze bez signala, tu smo bili skoro nedjelju dana bez TV i Interneta.
Generalno zadovoljan sam, svaki put kad je bio u prekidu to je bila visa sila i pa moze se tolerisat al internet je bas stabilan. Tako da preporucujem svakom ko trazi internet sa stabilnom konekcijom i solidnom cijenom :)
Ada micite taj stub ako Boga znate izginut će neko
Meni se to dešavalo i na Telemach dok sam bio, uglavnom ne stalno samo ponekad. Riješavao sam tako što otvorim neki drugi forum u tapatalku pa se vratim na cdm ili "ubijem" tapatalk iz memorije pa ga ponovo pokrenem i sve bude ok...
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Drugi mjesec za redom mtel "grijesi" obracunava mi pun iznos pretplate,pored popusta. Platite citav iznos pa cemo od sledeceg nastaviti...
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Ima li ko problema sa "packed lost" u igricama mene se desava vecinom u vecernjim satima preko dana vecinom je dobro kako cu to da rijesim oni ako budu provjeravali bice preko dana
Tp link neki malo je stariji. Mada sam razmislja kad mi bude opet da direktno spojim na kompjuter da vidim jel do rutera, al evo jutros mi je radilo odlicno tako da mislim da nije ruter u pitanju
Neka ti stave Netis. Imao problema sa D Linkom, sa Netisom sve gura full.
Zovi, traži Netis.
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Zasto nemam interneta evo dva dana
Resetujem ruter i nista
Sve regularno placeno
Juce se pojavio internet jedno pet minita i opet nestalo
Zovem ih cijeli dan i nista sve doce ekipa doce ekipa saljem mejlove sve isti pdgvori proslijedjeno proslijedjeno
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Gusinju su vec poceli da postavljaju u svakoj ulici neke dodatne kutije na banderama. Da li neko zna kada bih mogao postati korisnik Mtel opticke usluge?
Interesuje me da li i dalje vazi za paket Box All 4, povecanje internet brzine sa 100mbps na 200mbps?
I da li dalje vazi popust 50% manje placanja u prvoj godini?
I ne bih bas ocekivao cuda i bas 200 protok makar ne na pocetku...
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk