sudijama trebaju naocare,pa ako neko prodaje,neka se odmah JAVI,nakon zavrsetka utakmice glavnom arbitru utakmice crna gora-slovenia:cool:
Printable View
sudijama trebaju naocare,pa ako neko prodaje,neka se odmah JAVI,nakon zavrsetka utakmice glavnom arbitru utakmice crna gora-slovenia:cool:
ovaj napravi 6 izmjena a ovaj nas strucnjak se "cuva".boze kretena
Neiskustvo !
neiskustvo...???
ja bi prije rekao neznanje.igrac vise cijelu utakmicu i da oni ne mogu 2 pasa da svezu.vezni red je nula 0 obicna.Ona akcija petom vucinica je bila dobra i precka - ostalo da se zaboravi i to odmah.
ahahahaha a najjaci mi komenator slovenski(slotv2:D) za prekrsaj nad vucinicem kad je zaradio zuti
komentar: ovako je bilo i protiv madjarske pa su dobili penal,a sad nisu:)
Zali Boze s kim igra onaj Vucinic...
Koliko Boskovic ima godina? Zabrinuo sam se pomalo za njega, jer igra kao da je usao u petu deceniju zivota
A jes neprimjetan, ali ako se sjećaš njega on NIKAD nije igrao na onoj poziciji sem kod Filipovića.
Bolje da ga ostavi na klupu ako je po njegovoj procjeni Božović bolji, nego da mu izmišklja mjesto. Ako nemamo boljeg, Vlahović je trabao počet na sredini, koja je takva da bi protiv jake i ozbiljne ekipe završila sa manje od 25% posjeda lopte. u to se smijem zaklet!
mada meni i taj Božović, koliko god noćas imao nekih dobrih trenutaka izgleda ka budala : )
ali praviti od Branka slavišu jokanovića, nema smisla!
bez veznog reda se ne moze ni igrat.ako ovako budu igrali protiv svedjana popice minimum 5 golova. Zamislite Ibru protiv ove odbrane ili ljungberga...cijeli vezni red malde repke treba prekomandovat u A selekciju.
i ova A selekcija ima iste probleme kao i mlada...mnogo nepovezana igra, Slovenci koji nemaju nikakav individualni kvalitet su pokazali kako se igra timski fudbal...
jedina dobra stvar danas su štoperi, Batak i Tanasijević...danas odlični i čini mi se da sa njima + Fatićem na lijevom boku i Pavićevićem(loš danas) ili Lakićem na desnoj strani možemo napraviti solidnu odbranu...samo onog Jovanovića što dalje mada je danas bio nešto bolji,ali je vidljivo da nema kvalitet
Poleksić takođe veoma dobar...onaj gol Slovenaca se nije mogao branit
Najgore su igrali dvojica zadnjih veznih,Bošković i Tumbasević kao i Purović (letva)...mada treba imati u vidu,kao što je neko već rekao, da Bošković nikada nije igrao na toj poziciji...ono što je tužno,mi tu nemamo nikog boljeg
Božović se trudio, ali....Vukčević dobar,ali ona dva promašaja....komentar nepotreban...Burzo mnogo falio u organizaciji igre
Vučinić kao i vazda najbolji,mada je velika greška što je igrao na krili jer je ostavio Purovića samog u špic a on tamo nije ništa mogo učinjet,čak ni sa igračem više...Radonjić kako tako,u svakom slučaju bolji od Purovića...trebalo bi da u napadu igra tandem Vučinić-Jovetić,to bi bio duo za spektakl
Skandiralo se Basa *****u. Utakmica dosta slaba,tek na momente zanimljiva. Poveli smo posle penala, koji je izborio Purovic, nakon sto je srusen izvan sesnaesterca a sudija pokazao na penal i crveni karton Cipotu jer je bio zadnji igrac odbrane. SIguran sa penala bio je Vucinic. Slovenci mnogo bolji u polju i pored manjka igraca i sjajan gol Vrsica pred kraj prvog poluvremena, bomba sa nekih 20 metara pod precku.
U nastavku nezanimljivih 25 minuta, Purovic se nije vadio iz ofsajda. Onda su usli Pejovic i Radonjic i bilo je nekoliko dobrih sansi, Vukcevic 2 puta, jednom posle sjajne akcije sa Vucinicem i proigravanja petom ali nije pogodio gol.
Potom nabacivanje iz slobodnjaka ,Vucinic sutira glavom a lopta pogadja precku.
U zadnjem minutu, zicer za Radonjica, ali je i on bio neprecizan.
Na kraju da kazem da je zapad bio dobro popunjen, kao i jug vise manje.Sjever poluprazan, navijanje dosta slabo, tacnije u prvom poluvremenu podnosljivo, dok ga u drugom prakticno nije ni bilo, sem nesto malo na mahove.
Zadnjih pola sata igrali su super i uz malo srece rezultat bi bio drugaciji, a sto je najvaznije sa srcem.
ljudi jeste li culi katastrofalno navijanje sa sjevera, nisu ni mogli da pola tribine napune, katastrofa.
Igra je sasvim ocekivana, previse ne uigran tim
http://funnyandcoolvideos.blogspot.com/
Lin za parminutnu snimku meca....
Bilo je sansi, nije da nije, CG je bilo mnogo bolja od Slovenaca, bolje da se u ovim prijateljskim promasuje nego kad dogodine dodju kvalifikacije, po meni bolje su ovo odigrali nego mec sa Madjarima...
Bla... ukratko receno, koordinacija na terenu je nula. Isto kao kod mladih - sa ovakvom postavkom i ovakvim pripremama nikada nece dostici svoj puni potencijal.
Na individualnoj osnovi su svi bili dosta solidni, osim Tumbasevica kojega nisam nidje vidio sa izuzetkom onog suta. Boskovic kao sto je receno nema sta da trazi na toj poziciji, njemu je potreban prostor i sirina, a "igra" na poziciji gdje toga ima najmanje.
Sto se Purovica tice, mislim da je on izuzetno koristan igrac u ofanzivi koji se na ovaj ili onaj nacin "snadje" i napravi nesto, iako nema sve karakteristike (i kvalitete) klasicnog napadaca. Ne bih ga otpisivao.
Sve u svemu, igraci su fino odigrali koliko je bilo do njih, mogu im se zamjeriti jedino neiskoriscene sanse koje se ne smiju propustati u tolikom broju. Ono sto je bilo negativno u igri sasvim sigurno nema veze sa igracima, i vrijeme je da Filipovic pocne da pravi nesto sto ce liciti na ekipu.
navijachi kad idu na utakmicu,ne idu da gledaju utakmicu,nego da navijaju iz sve snage,zar ne ?al ocito ovi sa sjevera su dosli da vredjaju i da udaraju bubnjeve sto su dobili....
navijaju 5 min pa stop,utakmica se gleda.....pa opet navijanje.....pa opet gledanje
SVAKA CAST !
Nije da me ta tema nesto previse zanima, ali stvarno u zadnje vrijeme vidjam previse ovakvih konstatacija - "to je tako i tako i ko zna, zna, pa necemo vise o tome...", narocito kada je u pitanju navijanje.Quote:
Originally Posted by [kinetic
Ako je postojao razlog, reci fino koji.
Pa ako su imali neki razlog da ne navijaju nisu trebali dolaziti na utakmicu.