ako bizbi koristi taj na svojeg cumurasa to ti je pravi izbor:butterfly:
Printable View
ako bizbi koristi taj na svojeg cumurasa to ti je pravi izbor:butterfly:
Spusticu ti ja cijenu. :)
-koje je to auto? da vidim sa drugom da odradimo to ispred zgrade lagano. :)
Boks je odustao zbog vozila. :)
Nije to komplikovano imas na Yt kako se radi ali rekli su da nece da ga cackaju.
Nemas sto da ga cistis gasi ga..
Ako ces da ti se makne ta lampica sto li - cekaj lijepo vrijeme pa ga upiri kad budes isao nedje u brdo :)
Iskustva sa halogen sijalicama?
staljaju mi se neke malo bolje sijalice ali da nisu skroz zute, pa me interesuje je li imao ko na kola
Osram Cool Blue Intense ili Philips Bluevision ultra?
osram su 4200 kelvina(trebalo bi da su skoro bijele) a philips 4000 kelvina(skoro ista svjetlost kao osram, samo malo vise na zuto da vuku), ista jacina svjetlosti od 1650 lumena, samo sto su philips skuplje masu?
i bez komentara da stavim ksenone ili led :)
(i znam da se ove halogen ne isplate ali mi je merak neki da ih probam)
Preporuka za nekog autoelektricara koji ce prebaciti fabricki xenon za mazdu 6 sa jednog fara na drugi
Rasovic Masline, Pedja iza 3 bora...
Hvala
On je u BP ali isplati se ic. Poyyy
Dje da nadjem staklo od suvozacevog retrovizora za Passat B6?
Steam trade, ili mozda Krešo, bilo je to nešto relativno jeftino, do 10€, za druga auta.
poslato s Jadrana
Ako ima zatamnjivanje novo staklo je 150-200.
Rekose mi da ima u Kreso, 16 ojra.
Hvala
bolje vidji ovaj sto ti je fabia preporucio za 200...:glee:
Dje ima da se nadje motor 132kw 1.8T od Audija A4 automatic kabrio?
Mora li bas cabrio?
Je li boja bitna?
pa je li u cabrio audi ide neki specijalni motor?
Acs nisi smijesan. Samo sam naveo koje je auto u pitanju. Ne moras repliku odma, jer ne vidim poentu.
Jokac, valjda ne. Nemam pojma :)
Moram da pitam jednu rabotu, neki (nazovi) majstori vele sve super ne pusta nigdje, a ja nisam siguran da je to bas tako. Nisam iskusan s cumurom kao pogonskim gorivom, ne znam sto je normalno, a sto ne.
-Povremeno uzmem od famelje jednog cumurasa ( civic 2003/4 tako nesto), dok se nije stacionarno uglavnom se ne osjeca smrad (cumura), no a se stane, muka. O rikevercu da ne pricham, gas maska treba (no ajd u rikverc, valjda, mora.. :???: , je li? :???: ).
Oce li mi neko rec koliko je normalno da se osjeca smrad cumura i da li uopste?! (ako je ovo kako se sad ponasa-osjeca normalno, popisam se i u hondu i u cumur).
(zaboga jesam li ovo vec nedje pita'? lol no se niko ne obrta )
Da li se osjeca miris nafte ili miris izduvnih gasova?
Koliko kosta prevod auta s jednog vlasnika na drugog ?
Bice da je to normalno
Loš (zaglavljen u otvorenom položaju) vent duct. Poyyy
Ne znam je li Fabija pogodio kvar ali def. ima neko kvar.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Zna li ko kakvi su ovi sicevi iz Čačka što se ugrađuju u ona dostavna vozila na auto placevima?
Da ne bi mučio sad ljude da mi prave ovo i maltretirao ih ima li dje da se kupi? Za parking mi treba....
Na jedan parking je ovo doslo sa stanom - a treba mi da (privatizujem) :) i drugi parking..
https://s13.postimg.cc/te4x7vuon/20170301_182237.jpgimages hosting
kips...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8f9d6ab0d.jpg
p9lite
A 100mi god napunio. :)
Da izmjerim te dimenzije da vidim sto i kako jer je to jedan parking a mogu da se parkiraju dvoje kola jer je malo sire mjesto.
Samo mi se ovaj iz kipsa ne svidja zbog postolja pristupacniji je ovaj gore sto sam izbacio.
Ali cu podji da vidim uzivo kakav je ovaj u kips.