Ovo je prodao 100%
Printable View
Ovo je prodao 100%
Za Bubanju samo kapa dolje! Pristati na mec koji je za 24h i pruziti dobar otpor protiv Dobrijevica koji je dobar borac samo pohvale.
A Zdravkovic je strasan i bas prizeman momak.
Vaso kesa obicna. Ok bez rukavica javi udarac masu ali pade kao klada, i onaj ga lik gleda ne vjeruje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li neki link jos
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Radi taj na wastedtv1 jer su ugasili koji minut da ne dobiju ban pred main event.
Odlicno ovo bi :)
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
E sprdnje ove[emoji846]
Odlicno.
Nije ovaj o 45 ljeta, no 37 a toliko meceva top klase iza sebe.
Moga ga je pobijedit nocas i nikad vise hajp.
A Losmi ne da ga dobi no ga odmah rijesi.
Prejak je Miloš
Bubanja mudato svaka cast, vaso kanturina, zdravkovic malo dosadno ali dobro drugacije nije mogao, milos prelako
I ovaj prvi mec me pozitivno iznenadio
Vaso sve pare sto je u kucu imao stavio protiv sebe
Ne znam otkud toliki hejt kad je Vaso u pitanju… znamo svi da nije neka klasa, nije ni “najcistiji” borac na svijetu, prljav je Vaske malo, sve stoji, ali je jedan od najvecih promotera ovog sporta kod nas, svaka njegova borba privlaci veliku paznju, ima neku ludacku harizmu i svi ga vole! Coek koji zivi ovo 24/7, dao je vise ovom sportu nego vecina balkanskih boraca. Ovi komentari da se obrukao i da je prodao mec, nidje veze. Borba golim sakama je druga dimenzija, jedan naizgled bezazlen udarac moze da nanese štetu i odluci borbu. Jedino sto zamjeram Vasu je sto je ocigledno nespreman usao u mec, vidi se da nije trenirao i smeta mi ta njegova kurcobolja oce li dobiti ili izgubiti, morao bi malo vise biti motivisan pogotovo kad je crnogorska publika u pitanju, ali da je kesa, kanta, bojler i to da je prodao mec i kladio se na sebe da ce izgubiti, jes ****. To je brat najveci!
P.S. Jedan od ljepsih FNC dogadjaja po meni (mozda zato sto se odigrao kod nas) ali eto takav neki utisak je ostavio. I kakav Janicic, glava veceri je bio Kico Stamatovic, bratina na kvadrat [emoji123]
Sramota je uci onako nespreman i posle jednog udarca se prenemagati, posle prvog pada kao da je rekao ajde nije to to da me pogodi jos jednom i onda cu da se valjam, jeste najjaci promoter jes ih zaduzio i doprinio popularnosti sve to stoji, ali kvari cjelokupan utisak o dogadjaju
E upravo tu je pokazao nepostovanje prema publici i svima onim koji ga vole i misle da je harizmatican i dobar promoter.....ljudi su dosli da ga gledaju kako se bori a ne da ga slusaju sto prica...Ili kuj ili se ne mrči...mislim da je zavrsio sa mma u iole ozbiljnoj prici.
Znači ako izuzmemo činjenicu da ga boli k, da je nemotivisan i da nespreman ulazi u mečeve, živi 24/7 za fajt :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: Vaso je najobičniji klovn, koji je 24/7 posvećen laprdanju bez pokrića. Što se samih borbi tiče, samo neka je zdravo. On je promoter i privlači pažnju samo zato što publiku mahom čine klovnovi koji se lože na takvu priču. Za bilo kojeg ozbiljnijeg poznavaoca borilačkih sportova, takvi kao on su antipromoteri.
Meni je zao sto nisam tako ozbiljan poznavaoc borilackih sportova kao ti, ali eto za mene laika, ko god je jednom u zivotu usao u taj kavez, ima veliko postovanje. Jedino bih se slozio sa tobom da publiku cine mahom klovnovi, ljudi koji to ne razumiju, ljudi kojima je zao kupiti kartu ili platiti ppv ali su punih tih “klovn, kesa, bojler, **čka” komentara.
Prates je koliko Jiri a u welter se bori
https://youtu.be/p6DJy8vBiic?si=txlaZR7tKaaUASWW
https://www.facebook.com/share/r/1Fm5wGdjFH/
Kakva smeca
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Brat koji baci stolicu u ring je istripovao friendly fire OFF [emoji1787]
Kako bolesna slika, ali i smiješna u isto vrijeme :D
https://i.imgur.com/QzXTtPb.png