Isto sam i ja posumnjao.Voze osnovci i srednjoškolci Nema drugog objašnjenja.Ovo danas je potpuno drugi grad u odnosu na zadnja dva mjeseca
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Printable View
Nema što da sumnjaš, mlađarija kupi nekakvu baračinu tipa Golf 3 za 300-400e i izigrava Grand Theft Auto po ovim raspalim putevima. Tazbina mi u Župu Nikšićku, svaki put kad idem tamo to je glava u torbu.
ne mora mladjarija - roditelji su crnji no ista
vrtici, skole - sveeee
lijep dan, ali daleko bilo da se ponese torba na ledja i proseta 100-200m
45 minuta sam putovao sa starog do Vojislavljevica zbog skola i radova i svega - ne mili mi se
Roditelji posebna vrsta vozaca...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sad je sramota ici pjeske i za odrasle a kamoli za djecu. Pjesacenje je za jadnike, jedino opravdanje je kada se glumi rekreacija. Srecom pa nikoga nema da kontrolise saobracaj a ne kao u drugim zemljama dje satrapi ne daju da se dise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mozes sa degenericima drugacije
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f82e2027f0.jpg
Sto je s ljudima brate mili...vozim od zlatice prema gradu potpuno normalno, lijevom trakom 50km/h nema guzve, ocu da se prestrojim u desnu da bih se iskljucio put zagorica, a jesam li dao zmigavac, iz daljine stize lola sa sivim pasatom b5.5 limuzinom, nalijece na mene...i ja cekam da me prodje da bih se prestrojio...
jok, vozi mi u mrtvi ugao, pokusam da skrenem vidim ocu da ga izguram...ja usporim, on uspori, ja gas on gas...ali samo u mrtvi ugao mi ide, u zadnju trecinu auta...
ja gascinu, na 90 upani ispred njega i pustam gas, brat sjedi sa mnom, u branik potpuno, i usporavam na semafore, on ide put centra ja put zagorica, spustam prozor, rekoh kakva je to voznja legendo?
bratic rumenih obraza sav ponosan, u pogled mu vidis da ima 2 mozdane celije ukupno, STO JE BILO A? IMA LI PROBLEMA?
I sta da mu radis tu? sto se gine? znaci neko provociranje, izbacanje iz takta potpuno nepotrebno
Probas sa 122 prvo jer da ga izbijes jedno 500 eura ti je kazna , a uzgred i sjebo si sebe za bezbjedonosne procjene ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne javljah se duze vrijeme jer me nije ni bilo ali kakav pakao se cini po putevima, ja nemam komentara.
Posebna vrsta degenerika su mi oni "pametni" koji "zure" pa ne mogu da cekaju kao svi ostali nego moraju da idu suprotnom trakom, trotoarom i ostalim 'alternativama'. Da imaju malo visocije auto vjerujem da bi preko drugih prolazili. Nista mi draze nema nego kad takav degenerik mora da se vrati u prvobitnu traku a ja ga ne bi pustio za spas zivota i onda se kao nesto ljuti, svira i psuje. Mozes druze da lajes do ujutru, ne bi te pustio po cijenu udesa.
Bio je i jedan Zećo opasni u neko malo smece od auta na bulevaru od aerodrom prema PG koji je ulijecao u makazice (bez zmigavca naravno) dok nije zaglavio do mene u lijevoj traci pa poceo da blica i nabija se u branik. Onda sam usporio jos vise, cisto da ga malo drckam pa je morao da predje u desnu traku dje je opet dosao do nekog ko je isao sporije od njega pa je i njemu poceo da blica a ja onda ubrzao i prosao pored njega. Kako je nervozan bio, greote.
ZT*AA267
Ako ga neko zna neka mi ga puno pozdravi i prepise neke ljekove.
A evo i jedne nevezane fotkice koja mi je bila jako zanimljiva...
https://i.ibb.co/mrR502tp/PXL-20250827-131148830.jpg
Motori redovno voze po trotoarima, prelaze preko pjesackih i prakticno im se ebe za sve. Komunalna je tu do ali ne ebe zivu silu, sve oke. I Sladja i motorista su prosli kroz crveno inace al' nema veze.
Da ne pominjem elektricne trotinete, skutere i ostala g0vna... toliko se pricalo o novim pravilima i kako ce to u potpunosti izmjenit' haos od trotineta, posebno djece na njima... nista od toga nema u praksi. Samo lupanje u prazno kao i skoro svako saopstenje policije u zadnjih par godina.. Populizam za maloumne.
Kia Sportage PG CGN05, imao nekog hitnog posla u nedjelju...
Sent from my Motorola 8400
Neka što im je crveno što i dalje prolaze kao da im je zeleno.
Nego što zakrče raskrsnicu i boli ih briga što drugi ne mogu da prodju od njih.
https://i.postimg.cc/cJWmb1bJ/20250909-105835.jpg
Gledam nekog degenerika celavog koji svaki ubogi dan po ko zna koliko puta prolazi centrom grada sa onom najseljackijom muzikom koja postoji, do daske, uz otvorene prozore, u nekog raspalog audija A3 koji je stariji od njega.
RO*BD692
Ne znam jel' se spustio iz Rozaja pa misli da se i drugi degenerici loze na njegov seljanizam ali su mu se danas sprdala djeca iz osnovne skole tako da...
Mozda juri osnovnoskolke.
Što ga pljunu?
https://www.instagram.com/reel/DOgqk...lkZWw2MGZ0YTgx
Sad sam to htjeo postavit
PG HC615
Zna li se koji je irvas u tom autu ?
Treba podijelit ovaj video da mu vidi porodica i poznanici o kakvom se blavoru radi.
Meni je samo zao sto mu se ovaj nije vratio i kacigom mu glavu prosuo
Kakvih debila imamo u drzavu majko sveta
Saznat ce se ko je doticni majmun, izasao je i na podgoricki pa ce ga neko tagovat :)
Mi smo definitivno najdebilnija nacija na svijet.