Jbg ide se dalje,da se osvoji taj Vimbldon i US open pa iduce godine opet napad na ovizi RG.Samo se nadam da ce iduce godine preskočiti po koji turnir pred RG ipak nema potrebe sve zivo da igra.Veliki je to šampion.
Printable View
Jbg ide se dalje,da se osvoji taj Vimbldon i US open pa iduce godine opet napad na ovizi RG.Samo se nadam da ce iduce godine preskočiti po koji turnir pred RG ipak nema potrebe sve zivo da igra.Veliki je to šampion.
svi se nesto nadaju tom Vimbldonu, a ja sam mu mnogo vece sanse davao sad na RG, no tamo.. jer mislim da ce onog klapusana od Mareja ponovo da spopadne neko ludilo, a i Federer mislim da ima ogromne apetite tu..
Za mene ce uvijek biti šampion,pa da od śutra nijedan meč u karijeri ne dobije osvojio je dosta...nekako mi je gotivan već dugo godina pratim njegove mečeve par puta imao priliku i uživo,ne smeta mi što ne plaća porez Srbiji nego MonteCarlu i pored toga treba noge da mu ljube kad kroci u Srbiju,drago mi je što je zaradio više stotina meleona,da ih zdravo troši..
A sve ovo pišem kao 101% Crnogorac i 0% Srbin...
Pozdrav do wimbledona[emoji4]
Smecarski zrijeb i smecarski raspored.
Stan udara onu lopticu kao nikad. Ajde snaga, ali odakle mu kardio da to radi 4 seta istim intezitetom?
A Djovak ce se vratit jaci nego ikad. Stvoren je taj imperativ RG-a bespotrebno. Opterecuje ga to, vidi se.
Đoković u svakom momentu može da postane predsjednik Srbije. Tad će se kasirat svi porezi.
Svaka čast Novaku kako se ponio posle poraza.
Momak je gospodin koji poštuje svoje protivnike i u pobjedi i u porazu.
Danas je Vavrinka bio bolji i to je to...
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...4ecdfd84d9.jpg
Con cantera y afición, no hace falta importación!
Iskreno, meni ne bi bilo zao da je osvojio i Djokica da je bio bolji od Wawrinke. Za trenutak, nisam znao ko je #1 nosilac a ko 8.!
Ne znam koliko se ljudi sjeca kad se mladjani Dj pojavio na RG i onda se gusio, kasljao u mecu sa onim cilenacem. Ja sam vec tad znao da ce bit nesto od njega.
kad je poceo da kopira Nadala and Co, previse je bilo kasno.
nedaj se Djokice, mozes ti osvojit RG! ;)
@gigsy
mislim da ce ipak nocas grist kušin od bijesa ;-)
Sreće tvoje...
Sent from my iPad using Tapatalk
da nije "kopirao" Nadala (i pri tom ga dobijao u nekih 7-8 uzastopnih finala), nista od njega ne bi bilo.. :roll: oh, kakvih gluposti..
Ima li neko broj teniskih terena kod masinske skole?
Taman kad je Nadal skrpio jedan turnir da valja (titula u Štutgartu), ispade danas od Dolgopolova nakon vođstva 4-2 u trećem setu.
Novak nigdje ne igra pred Wimb? Vjerovatno opet samo one egzibicije u Budlsu...
Ne moze biti gora godina za Nadala,samo da ne pocne još više da tone i u Štutgartu je to sve bilo nekako blijedo baš sam pratio njegove mečeve..neznam,šteta bi velika bila za tenis bar još par godina da ga ne gledamo bar u top 5..
Mada ova nesreća od Dolgopolova može da omlati svakog,ponekad;)
http://i58.tinypic.com/nn5h91.jpg
I Kevin Anderson isto :) ...
Svidja mi se zrijeb za Vimbldon..:)
Vijest vrijedna paznje nase javnosti,
Desetogodisnji budvanin Branko Djuric pobjednik je turnira Smrikve Bowl odrzanog u Puli bez izgubljenog seta. Turnir vazi za nezvanicno prvenstvo svijeta do deset godina.
Djecak je izuzetan talenat i radnik.
Zasigurno cemo u godinama koje dolaze , slusati i citati i o Branku. I naravno, navijati za njega.
http://www.smrikve.com/smrikva-bowl/
Ako ne bude iznenadjenja :)
http://i62.tinypic.com/t6pilt.jpg
Ko nagovori ovu M Sands da uzme ovu opremu da mi je znat.
Ja u zivotu sto grdje vidio nijesam na neku igracicu.
Ana nek je zdravo. Od kad je Svajni uzeo pod svoje pofatat se ne moze sama sa sobom.
B.M.Sands od vajkada ima takav "styling". Ovo što nosi sad još i ima nekog smisla (zbog pravila na Vimbldonu-sve u bijeloj boji). Al' kad na drugim turnirima navuče one crne dokoljenice, padanje u trans.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Frizer Zoran - zaštitni znak Wimbledona :)
Nastavljaju se muke Nadala...
Pa sve su prilike je sve manje one njegove nevjerovatne snage i brzine, u stvari to se vidi iz aviona a zasigurno to znaju i osjecaju i ovi losije rangirani teniseri,sve ga manje respektuju i to mu ga je to...Fedex sa 35 godina igra jos uvijek odlično ali nikad nije igrao na sirovu snagu nego čitavu karijeru na perfektnu tehniku zato i traje,volio bih da se Nadal vrati bar još godinu-dvije da bude u vrhu ali sve teže i teže će to ići..
JJ izbaci sampionku. Bravo Jelo odlican mec.