http://www.tattoo-bewertung.de/files...e-IMG_0008.JPG
Printable View
U ćosava sam vremena bio ubijeđen da je soja životinja. Iz nekoliko prostih razloga - imamo mlijeko od soje, imamo pljeskavice od soje, oni klikerčići od soje ne bih baš da razmišljam što su, ali eto, imamo i njih. Elem, kako sam je zamišljao, soja je nešto između lame i divokoze, pitoma je životinja, naseljava visoravni i brda, jedini prirodni neprijatelj joj je timočka voluharica. Biljojed je, najviše voli da na miru brsti Drinčićevu Duboživku, živi u stadima i osoji se do dva puta godišnje, umije da donese na svijet i do deset sojića.
Još jedna slava a njega nema :(
Samo na poslu.
https://s1.postimg.cc/or4o262vz/IMG_45224662738776.jpg
E odakle sam se sad izvukao, msm da bi i Ber Grilsu bilo usko! 😎
Koliko su vam ove patike?
-150 eura.
-Aha, hvala (majku vam j****), idem da pogledam još pa ću se vratiti (oću k****).
Odoh do Gintaša sjutra.
Definitivno jedna od gorih stvari je kad uložiš ogromno vrijeme u nešto i ne uspiješ da ostvariš cilj. Ne jednom, nego nekolika puta. I onda se pitaš kako da nađeš novu snagu...
Šta da se radi, nekolika dana će mi vjerovatno trebati da se konsolidujem i idemo dalje.
Jeste li nekad kulirali poruke đevojke?
Ni malo prijatan osjećaj kad ti napiše, e ne moraš da odgovaraš al kajaćeš se za manje od 8 mjeseci...
Kako reagovat u toj situaciji? Nastavit da kuliraš ili spremat vješalo?
Jel moguće da ti je ovo prvi put...? Samo je neđe niz malo duže stepenice gurneš...
Nije mi prvi put. Posle prvog puta od 3-4 dana što kasni kad nisam osijedio neću nikad, od tad jedno vrijeme bez zaštite živ nisam htio, al ovaj put i ja mislim da je stvarno ozbiljna situacija jer nisam baš pazio....
Sam pa', sam se ubio... :D Isto odradi dnk analizu ako bude bilo potrebe...
Dnk definitivnoo... Danas svega imas ;)
podje se fino kod ginekologa koji joj prepise rigevidon ili mikro gijon i posle nemas briganja. Za momke me ne cudi, mi smo junad napaljena pa se zanese covjek. Ali cure od 23-28 godina koje ne piju pilulice a udaraju se to mi nije jasno...
Dobro je lutko, najlepša si u svoje selo, jel može?
Osjećaj kad moraš da čekaš đevojku da se spremi nekih pola sata koji traju 2 ipo u najmanju ruku 😨
Osjecaj kad ti fali jos 7 postova do oglasa, a admini te banuju. Osjetices uskoro ;)
Što napadate momka greote, svi smo mi nekad bili new memberi..