Kad vidim kakva je pljačka na Jaz, neđe je karmički da se kiksa.
Ovo je sramota. Al za utjehu, poluprazno za praznike 15.jula.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Kad vidim kakva je pljačka na Jaz, neđe je karmički da se kiksa.
Ovo je sramota. Al za utjehu, poluprazno za praznike 15.jula.
Može biti da ce ovo biti znak,a otrijeznjenje.
Previše je naroda niske svijesti. Dok se svijest ne proširi, da se agresivno počne kaznjavati svaki papiric.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Tako i treba kad nam se turizam svodi na "Napravi što više apartmana i oderi gosta đe stigneš". No se bojim da većina neće skontati poslije jedne loše sezone.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To zavisi koliko ste korektni
Npr nama u kolasin puno evo od 10og juna do 15og avgusta
Ali cijene su iste unazad 5 godina
Mozda sam i ja preposten u pm[emoji3]
P.S
Grcka, samo im je kafa skupa ostalo sve potpuno ok
Ti si rođen za camping boy-a biliv me. :D
Tu je kamp do nas
Googlam citavo jutro ove prikolice
Slobodni ljudi, prica mi jedan danac tako zivi unazad 7 godina
Samo upali i ide dalje
Zavidim mu
Ma to su CARevi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...062d7ae65f.jpg
Vrijeme je za neki statistički bum. Da vidmo koliko je sezona bolja od 2019-te.
Jer ste vi to trazili.
https://www.vijesti.me/v/766902
Quote:
Sezona u HG "Budvanska rivijera" na nivou rekordne 2019, pretrpjeli finansijski udarac od 4.3 miliona eura
Nakon dvije decenije, "Budvanska rivijera" ima savremeni vešeraj
Predsjednik Odbora direktora Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ Mijomir Pejović kazao je da je sezona na nivou rekordne iz 2019. te da ga ne brine da li je tokom takozvane „julske rupe“ bilo negdje manje gostiju, već im je mnogo veći problem što im je sa računa kompanije sudskom odlukom „skinuto“ 4,3 miliona eura.
On je to kazao prilikom otvaranja najsavremenijeg i najvećeg vešeraja u državi, čime će se povećati nivo usluga u toj najvećoj crnogorskoj hotelskoj kompaniji u većinskom vlasništvu države.
„Upravo smo uradili šestomjesečni presjek koji se u potpunosti kreće, kada je riječ o broju noćenja kao i 2019. godine , koja slovi kao reper uspješne i kvalitetne sezone. Vjerujem da će se u tom pravcu nastaviti. O konačnim rezultatima možemo tek krajem godine. Ono što je mnogo opterećujuće i mnogo teže je to što smo nedavno „ostali“ bez 4,3 miliona eura, koliko je sudskom presudom naplaćeno. Riječ je o poslu koji je zaključen prije deceniju i po, neki raniji menadžmenti ove kompanije, a koji su sada došli na naplatu. To je mnogo više što nas u ovom trenutku opterećuju, nego da li je negdje u prvoj polovini jula, koja važi za neku julsku rupa, bilo manje gostiju. To je ono čemu smo sada značajno posvećeni, kako bi taj problem riješili“, kazao je Pejović.
Upitan da li se zbog toga HG „Budvanska rivijera“ nalazi u finansijskim problemima, Pejović je kazao da nisu.
„Mi ćemo zahvaljujući uspješnom radu proteklih godina i stabilnom poslovanju prevazići i ovaj problem. Vjerujem da bi taj problem bio mnogo veći i za mnogo veće i jače kompanije, nego što je hotelska grupa. Kada je riječ o najavama, sezona će i našim hotelima trajati do druge polovine novembra, tako da smo u potpunosti uvjereni da će plan, kada je riječ o broju noćenja i prihodima koje smo zacrtali za ovu godinu biti ostvareni“, zaključio je Pejović.
Nakon pune dvije decenije, ta hotelska kompanija ima svoj vešeraj čiji kapaciteti će zadovoljti ne samo potrebe svih hotela kojima gazduje - „Mogren“, TN „Slovenska plaža“, hotela „Aleksandar“, „Castellastva“ i „Cristal Palas“ - već će moći pružati i komercijalne usluge.
„Do sada je godišnje iz kase najveće kompanije za pranje hotelskog veša i posteljine trošeno pola miliona eura“, rečeno je na današnjem svečanom otvaranju.
Predsjednik Odbora direktora HG „Budvanska rivijera“ Mijomir Pejović istakao je investicioni poduhvat, vrijedan 430 hiljada eura, predstavlja važan iskorak ka unapređenju internih procesa, smanjenju troškova i što je posebno značajno povećanju energetske efikasnosti na nivou cijele hotelske grupe.
“Novi vešeraj u potpunosti zadovoljava kapacitete svih hotela u sastavu “Budvanske rivijere”, čime se obezbjeđuje viši nivo kontrole kvaliteta i optimizacija poslovanja. Posebno vrijedi istaći ekološki aspect, vešeraj koristi toplu vodu iz solarnog sistema hotela “Slovenska plaža”, zahvaljujući kojem se električni grijači na mašinama gotovo uopšte ne koriste. Time se postiže drastično smanjenje potrošnje električne energije, što direktno doprinosi i finansijskoj održivosti i zelenim ciljevima kompanije”, naglasio je Pejović.
“Ovaj projekat je još jedan dokaz strateške opredijeljenosti Budvanske rivijere ka odgovornom poslovanju, inovacijama i zaštiti životne sredine”, kazao je Pejović i dodao da je zadovoljan što sve ono što su zacrtali strategijom razvoja hotelske kompanije za period do 2029. se uspješno realizuje.
Navodeći da nakon dvije decenije hotelska grupa ponovo ima vešeraj, direktorica TN “Slovenska plaža” Vesna Vujović kazala je da je prostor dosadašnjeg magacina veša u ovom naselju adaptiran i potpuno rekonstruisan, te kupljene savremene mašine za pranje i sušenje veša, valjkovi za peglanje, a osposobljen je i za poseban dio za pružanje usluga pranja i peglanja veša i odjeće za goste hotela.
“U prethodnom periodu godišnje smo za pranje veša plaćali pola miliona eura. Sada taj novac „ostaje“ u našoj kompaniji i vjerujem da će se za dvije godine ova investicija vratiuti. U vešeraju će raditi 15 radnika i ona počinje od danas da radi punim kapacitetom“, kazala je Vujović najavljujući nabavku još mašina.
Jel se stvarno ovakve stvari i dalje desavaju?
https://x.com/Graovljanin/status/1945486249634001333
Ne cudi mene vise nista. Kad si u dobre sa ekipom sa vrha mozes da cinis sta god hoces.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kolege ono je sve samo nije plaza... covjek je sve bagerima buldozerima preuredio ,betonirao... tukao se sa marovicem u vezi toga...ono je bilo gradiliste jedno 5,6 godina...
Trsteni je imalo neki jadni slabi posjecen sank tad... nidje nikog
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Perazića Do danas cijene
Ležaljke 25€,
malo pivo 0,33l - 4,2€
Riba 800g porcija za 2 osobe 72€
A posto je rucak posle ove ribe?
Osjećaj je da ako ne spušte cijene neće im niko više doć...
I treba da nam propane sezona kad smo alavi na pare.
Eto,drug drzi apartmane unazad 20 godina i jače. Ne pamti kada u julu imao slobodno od 20-28jula na danasnji dan.
A stim da ima par apartmana,nije to neka Velika brojka,cijene nije dirao,ide bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Jbg,masu iz Srbije nije doslo tj ili poslo nedje drugo.
Albanija ponijela jedan dio kolača. Vidjeli puteve po Boki,neuredjene plaze,nema spasioca haos. Dobro je i ovo sto imamo
Sent from my RN Pro 12 5G using Tapatalk
Lučice dobar ručak + piće 23€ mislim danas su 50e došle kao 10e tako da biće sezona kao i zadnjih godina od 20.07. do 20.08. i to je to.
Maj i jun očaj ali dobro je i ovo kakvi smo. :D
Budva sinoć rekao bi čovjek 2 miliona turista.
Petrovac - Budva sat vremena.
Ali je sezona pukla.
Evo me demantovaše. :D
https://i.postimg.cc/85qn2xBJ/Screen...8-Facebook.jpg
Albanija je sigurno odnijela i preko pola kolaca cini mi se.
Zadnje dvije godine, makar od Njemaca, samo slusam dan dva tri CG, ostatak sav u Albaniju.
Mada su misljenja podjeljena o Albaniji, makar ovo sto su meni Njemci pricali. Dodje nedje 50:50 svidja se/ne svidja se.
Sjecam se nedje prije covida, dok sam radio u Carine hotel Park u HN, imali smo 1 do 2 aviona Poljaka sedmicno, u istom tom momentu u Albaniju je slijetalo 4 do 6 sedmicno. Tako su mi makar pricali predstavnici Itake.
A u odnosu na pred covid Alabanija je ipak uznapredovala, a mi smo ili stagnirali ili nazadovali, zavisno kako se gleda.
Kad drzava pocne da rasporadje kljucne resurse poput aerodroma i slicno pisi propalo, ovakvima (prosli ili sadasnji) bi trebalo suditi za izdaju.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ovoj sa slike ne bih vjerovao da je danas petak.
Nama ne treba povecanje broja gostiju, ne znam zasto forsiramo pricu o jos masovnijem turizmu nego sto imamo.
Disat se ne moze na primorje. Zamisli jos milion turista da dovedemo? 2 sata putovanja od Bd do Tv ili Ko bi postalo 8 sati. Jos cesci ispadi i nestanci vode i struje. Kanalizacija bi preplavila ulice.
Dakle, treba da radimo na smanjivanju broja turista i njihovu prerasppdjelu na centralni i sjeverni region.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk