Iz raznih medija [Edicija 2024]
Quote:
Originally Posted by
Crni Zuti
Lako je tebi da pricas, ti si bio namiren i za vrijeme dpsa, ne znas kako je vecina gradjana zivjelo.
Istina nekome se davalo preko 220 i nekome i manje. Ja sam radio za 193e plus citavih 57 na ruke, a znam i neke primjere sa sjevera dje su radnice u buticima primale 193 pa vracale 43 ono do 150 :). Je li smio ko da se buni zbog sive ekonomije tada? Ili ona cuvena praksa dps preduzetnika, preimenujes firmu na svakih par godina a dugovi drzavi i radnicima ostanu, i niko te ne dira. Evo jedno nagradno pitanje, je li bilo lakse platiti racun za struju od 220e ili sada od 600? Ili napuniti rezervoar goriva?
Vidim, imaš dosta škole i znanja čim radiš za minimalac.
Reklo bi se imaš reference.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iz raznih medija [Edicija 2024]
pa bilo je već privremeno finansiranje. 2020. godine. tada nije bilo problema. što bi sad bilo frke u najjačoj i najrazvijenijoj zemlji ovoga dijela Evrope godinama unazad a pogotovo u zadnjih par mjeseci?
na kraju dana, tvoji su donijeli neke odluke oko US koje su problematične. vidji zovni druga mandu, pa sa njim pogledaj da se pogura budžet. [emoji4] prije 4 godine ste oružjem prijetili.
Sent from my iPhone using Tapatalk