Moliće nas da nam ga besplatno sipaju...
Printable View
Moliće nas da nam ga besplatno sipaju...
Prema do sada poznatim parametrima, cijena eurosupera će biti niža za devet centi i koštaće 1,26 eura po litru, eurosuper 98 će pasti za osam centi na 1,31 euro, dok će eurodizel biti jeftniji za dva do tri centa. Tačan iznos smanjenja cijene za eurodizel znaće se u ponedjeljak, kada Ministarstvo kapitalnih investicija (MKI) objavljuje nove cijene na osnovu svih dostupnih parametara za obračun. Litar eurodizela trenutno košta 1,58 eura. Prije dvije sedmice dizel je poskupio 12 centi.
Dobra vijest, ali de bojim da ce podic akciju.
Zatonsto skok cijena nema veze sa nafrom vec inflacijom
Niko se zivi nije pomenuo inflaciju tada, nego skace nafta pa mora i hleb, i kese u Voli, i šišanje, i limarijski radovi dok npr Tićo nije dirao cijene za pranje i za dubinsko.
Kako za koga joksime kako za koga
Hahahaha
Dizel je 1,56 ne znam kakvo pojeftinjenje ocekujete
8l benzina 10 eura, za 10 eura dobija se 6.5l dizela.
Manji benzinci kroz lokal trose taman tih 8l, a dizeli 6.5l malo koji...ispada i na gorivo da je jeftinije voziti benzinca. :D
cijene padaju li padaju....a bice u subotu dizel -2centa :)
dizel -2, bmb -12 i akcize do nove da se ne vrću :P
red je ovaj put dizel -12 a bmb -2
neka neka vama svakako ne troši ništa :)
Pripremite se za utorak :)
Da placemo? Od srece ili od muke :)
Realno od srece...ja ocelujem dizel makar 15c dolje
dje nam je @derivati da nam uljepsa vikend :D
GospoCka vožnja sa benzincem.
Na ove cijene može da troši i 30l na 100km. :joy:
Ovo ne znam je li bilo od februara...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7ebf78e924.jpg
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
Nije. Nafta je ispod 80$ prvi put od januara.
Većina narodnih banaka je digla referentne kamatne stope kako bi pokušale da obuzdaju inflaciju, i sve više se obaraju pretpostavke rasta ekonomija, neke idu ka receisiji.
Kako se naftom trguje u dolarima, koji sve više jača, pa je cijena proizvoda van US kupcima skuplja.
Sve ovo se dešava uz nikad manju kupovinu nafte od Rusije a kraj tome za većinu EU zemalja stiže 5tog decemrba kada je dogovoreno da prestanu da kupuju naftu od Rusije.
Vidjećemo što će vrijeme donijeti.
Dizel dolje 8 centi
98 dolje 1 cent
95 ista cijena