e djokice djokice,sto li ovo radis....
Printable View
e djokice djokice,sto li ovo radis....
E da mi je neko rekao da ce Djoka da se usere od same mogucnosti osvajanja RG ne bi mu vjerovao.Pa jebote izbacis Nadala i Mareja i onda ti dodje igrac koji je prvi put u finalu Rg u zivotu a ti po treci cetvrti put igras isto i igras ga ovako?Nema tu osvajanja nicega dok se ne skupe m### pa se shvati da se Vavrinka nece samo od sebe ukloniti.
D.S.
Ne zezaj!
Poklonio mu 3-4 brejk lopte.
Vavrinka igra normalno, ovaj kao pickica. Ustvari, igra kao dosta puta ove sezone.
Eto to je dovoljno ove godine za istorijske rez.
Vjerujem ja u njega. Nije valjda ovolika *****...
Do sad 19:3 u pobjede Novaka pa ljudi mislili da će ga oprat kao i obično ali loš dan i eto frke :) ... mada nije još kraj meča ali ako Vavrinku bude služio bekend kao do sad teško je očekivat preokret ... nadam se da će uspjet doć do 5 seta ali nekako je previše statičan za sad ...
Ma Vavrinka igra kao vazda ni bolje ni gore problem je kod ovog papka koji se uplasio osvajanja turnira.
@McNulty jeli ti tesko da se ufatis neke druge teme pa tamo ppstove da skupljas..
Ja vjerujem u Vabrinku. Sjetite sa da povrijedjenog Nadala je na sto jada dobio u finalu AO.
Kad pocne da osjeca pehar... Ima da se uprpaaaa... Bice veca pickica i od Djokice. Eto, zamislite koji je to nivo onda, kad je ce od Djoka bit veca.
Pričam za 2. i 3. set. Ako ne vidiš koji je nivo igre imao Stan u tim setovima, nemamo što da pričamo.
A Novak igra previše defanzivno, to se slažemó.
Ma dobice ovo Djoko 3:2, kao i vecinu finala, pa onda iz rupa neka izadju oni sto je znaju ni ko je Fred Peri, i neka prucaju da je najbolji svih vremena.
Oče li mo ko objasnit zašto se Đoković stalno izvinjava kad pogodi vrg' mrežice?
Zato sto je tuljo. Ja bih slavio svaki, na nekoliko jezika. Jede mi se za njihova homoseksualna pravila.
ja ovo ne mogu gledat nego javite kako dalje ide....eto.
24:6 u forhend vinerima za Vavrinku, iha.
Sreca je sto eurosport prenosi RG inace bih izdimio od ovog mrtvaka sa Rtcg. Najgori komentatori ikad-Marko Jacimovic i Goran Radevic.
Sent from my HTC One_M8
Meni je zao sto ne igrah ovo 3:2 za Djokovica. Drugacije nije moglo biti. Ovo im je 6. mec od 7 na slemovima, sto u 5 setova ide.
Zakon eurosport. Ovamo ne znas sta je gore slika ili ton :)
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ne moze Novak bez muke servis sacuvat ovo je strasno...
Nema snage u udarcima uopste..
Stan the man.
Brutalno covjek igra...