Neka ga kazne godinu dana zatvora ka coca pa ce sutra bolje razmisliti na zensko da dize ruku...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Neka ga kazne godinu dana zatvora ka coca pa ce sutra bolje razmisliti na zensko da dize ruku...
nijesam rekao da se druzite, no da znas ko su :D ja kad sam zivio u grad, znao sam u svaki ulaz/kucu kod koga se svrce po robu...
mora da sam u proslom zivotu bio policijski ker :D :D :D
ko ce da ga osudi?? tuzioci koji su za slucajeve porodicnog nasilja oslobodjeni? sama pala, sama se ubila
slobodno, bice da mu cestitaju, bace petaka i recu - moga si je jos malo, tu je nasla...
okrenite se oko sebe dje zivimo, vise su zene sigurnosti imale prije 100 godina no danas
E ovako mi i treba kad zaebavah extravagancu odje kad mu izbusise gume :rofl:
Neko mi je jutros ili sinoc komplet suvozacevu stranu auta izgrebao kljucem, od prednjeg do zadnjeg fara. Samo je meni auto citavu noc bilo na parkingu zgrade uredno parkirano bez da ikome smeta ista, pitah zenu da nije sta ljuta na mene al veli nije :lol:
Ne nego na Stari, mada bio sam do mojih sinoc na kratko(u Mirka Vesovica) al je ta strana bila parkirana do zida pa je nemoguce da se tu desilo. Prvo sam pomislio da nisam mozda tu kroz ulicu nedje zakacio neku granu nesto al nije pravolinijska ogrebotina nego bas fino od fara pa malo put dolje ispod kvake i nazad gore do zadnjeg fara. Zvah osiguranje pa da vidim mogu li kasko aktivirati. Da je slucaj dje sam se parkirao nesto nekorektno/nepropisno ne bi se ni bunio al ovo je cista dosada nekom bila pa da se zabavi.
Presao citavih 600m pjeske i zaboravio vise koliko sam degenerika vidio...
Prvo je kod osnovne skole, u kontra smjeru (jednosmjerna) usla neka gospodjetina, kokoshka parekselans i parkirala se skroz ukrivo zauzimajuci skoro cijeli prostor da ne moze niko od nje da prodje... Neko joj je kupio Kia Sportage pa misli da sa dzipom moze kako oce iako zapravo ne umije ni da vozi niti ima trunke savjesti a vjerovatno ni mozga. BR*CN860.
Poslije me na pjesackom imao zviznut' neki kreten, RO table, nisam uspio da vidim sve jer sam morao da stanem na sred pjesackog kako me budala ne bi pokupila. Pogledao nije, usporio nije, okrenuo se nije. Taj nije trebao iz svog sela ili jos bolje dvorista ikad da izadje. Ne znam ko ga je pustio u grad ali molim da se vrati odakle je dosao i ne napusta svoj tor.
U povratku je neki lokalni kreten, u njegovom nabudzenom golfu, turirao po gradu i jurio kao muva bez glave.. Da mu je neko izasao sa trotoara, pokupio bi ga i bacio jedno 20 metara od brzine kojom je isao... BR*CZ249.
Bilo ih je jos ali to su standardni degenerici koji parkiraju dje stignu, blokiraju svakog, ulaze u zabranjeni smjer itd... Ali evo da ovima odam pomen, zasluzili su.
Policija kriva.
Bečići, (nepregledna) krivina kod ,,Splendida", iznad koje je nadvožnjak, a prije desetak dana je tu i bio udes pa stub rasvjetene radi baš u toj i takvoj krivini. Da pomenemo da pojedini primjerci ljudske vrste baš na tom mjestu prelaze ulicu (bilo je i smrtnih slučajeva jer i pri brzini od 50 km/h teško da možeš reagovati). Na motociklu nije postalo uobičajeno da pokazujem srednji prst tim i takvim individuama, dakle, to je mjesto gdje ljudi svesno sebe dovode u opasnost jer ne žele da idu preko nadvožnjaka ili da prošetaju 100 metara dalje da pređu na pješački (i koji se ne nalazi na nepreglednom mjestu) i gotovo nije vredno pomena... Ipak, večeras na tom i takvom mjestu ulicu prelazi par gurajući bebu u kolicima, srećom po njih što sam naišao sa nekih 40 km/h pa sam ih izbjegao (i pri toj brzini sumnjam da bi mogao zakočiti). Ti roditelji mi idu u degenerike godine.
Sent from my Motorola 8400
........
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a3df7e03ca.jpg
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ovo stajaliste nema klupu da putnici sjednu i sacekaju autobus
Pa stajaliste, ne sjediliste.
Ima logike ;)) haha
Aaaaa ,pa on sluzi kao klupa za cekanje ,posto iste nema [emoji1787]
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Stajem jutros na semafor... crveno, nema "sata" da odbrojava - staje iza mene budvanin i svira ko lud i mase... ja pogledam - i dalje crveno... pribio se previse pa ga nervira, ode u rikverc, obidje me trakom za lijevo i ode desno... crveno i dalje, auta prolaze iz dozvoljenih smjerova
razgranao se rukama i otisao vidno ljut sto sam ja stao na crveno... da nije bilo jos auta u koloni mislio bih da je do mene, da sam usnio to crveno ili sto god
Cesta pojava.
Prije 10tak dana, na Pelješcu, kroz neko naselje ja gundim 40 i još je tu puna linija i kamera, a iza mene svira li svira lik ST table, ja ostao smiren! sam sebe sam se divio! Jbg u zemlji kockica sam, Kad baja udri po gasu preteče i ode...
Znači ima međeda na svakom koraku...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ne razlikuju se puno medjedi na balkan, od makedonije do slovenije isti balvani stanuju
Vraćem se iz Petrovca i kod Virpazara nailazim na jedno 30ak vozila i svi idu 50/60km a što je najjači niko da pretekne ovoga što je napravio kolonu nego se nabili jedno na drugo.
Te sve pretiči po 3 pa po 4 vozila kako ti se ukaže prilika.
Tako bi ja mislim vozili još 500km.
Sve te sto voze 50-60 bih kaznjavao, ne mogu pojedini stici na vrijeme na dojc u Budvu od takvih penala.
E sto sve necu procitat na ovaj internet hahahahahah
Sent from my SM-A528B using Tapatalk