To im je trejdmark da isporucuju namjestaj koji uopste niste narucili.A to da ces ga dobit za mjesec i po ili kolko vec,sumnjam(eufemizam).
Printable View
To im je trejdmark da isporucuju namjestaj koji uopste niste narucili.A to da ces ga dobit za mjesec i po ili kolko vec,sumnjam(eufemizam).
ada mi smo dosli, vidjeli krevet, (opipali ga cak), rekli taj cemo, dali pare.. i rekli da sacekaju 20 dana, dok renoviramo sobu.. kad smo dosli za njega, prodat je bio.
Ista, ali apsolutno ista stvar i kod mene s tim što ga ja nijesam pipala, no legla..nijesam mogla odmah da ga uzmem, dok mi majstori ne srede parket i..cvrc...prodat...
Zato lijepo krevet pod misku i ceraj.
njima zinula guzica cus.. neko jos htio isti, a znaju da cemo ga mi uzet tek za mjesec.. pa razmisljaju: "Sto mi ne bi prodali ovaj, pa cemo novi narucit za njih, dako stigne dok dodju za njega" ali nije nas sacekao, i eo jos cekamo.. -_-
Xaxaxaxax... pa plati unaprijed... Svi li su trgovci isti...leshinari! Crnji su mi od ikog...
ne znam, vi nemate sreće, ja sam kupila tamo moj krevet <3 i donijeli su ga sutradan :p i ormar popodne i montirali :p
samo ljudcka glupost..
Kod nas muslimana nebitno da li Bosnjaka ili Albanaca se ne zna koliko puta se ljubimo kad se pozdravljamo. Neko se ljubi 2 put, neko 3 a vecina 4 ! Svaki put se iscimam jer ocu da batalim posle drugog puta a on/a nastavlja treeeci, pa se pogledamo i razmisljamo (e necemo ka' srbi 3 put) pa se 4 puta cmoknemo!
jednom brate, cao cao i to je to
Pa sto, mislis da se curama ne svidjas?
mene jedna mala iz zagorica, te vozi rolere po sred trake suprotne puni gas, sa slusalicama i ziva se ne pomjera, jos se *****, kako cu je nedje omest retovizorom kuku mene ;)
Promukla sam..grlo me rasturi..
Može li se iko na 'četeres' stepeni preladit..nako ja...
mozhe, @KRKNA... Ja kuburim sa grlom vec 2 mjeseca.... Sto je najbolje, mislim da uopshte nije sushtina u prehladi :D Moracu ja OPET kod DR-a ;)
na temu ljubljenja pri pozdravu- reci cu samo-Pi.
mislim da mi raste osmica.. dva dana bol na tom mjestu gde treba da nikne.. blahh, pi.. nije mi nista trebala ni 7ica, a kamoli ova osmica.. -___-
Bezalkoholno pivo...
Sve shto je LIGHT! Glupoderina... umjesto secera sadrzi aspartam - u.z.a.s.
obri se
Bole me bubrezi, raspadoh se
Mad Ko, Kako moze da te ova vijest nervira? trebalo bi da te raduje... Od malih nogu dobar ukus... Plus odlican uzor za ljude bez stila i para za stilistu.. ;)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako bih opsova sad nego mi nista adekvatno ne pada na pamet.
Lopovi kreteni koji reskiraju slobodu radi 300 evrah...
Hrkanje, i to ne obicno (melodicno) hrkanje , vec hrkanje kao borba za zivot! Grrr...
nervira me shto sam obrnula 836256874 brojeva trazheci neki stan za rentiranje...i nishta!!!!
Polako, naces vala neki stan. Pa nije PG tolika da se ne nadje neki stan.