"moj glas nece nista promijenit"
ali ovakvo razmisljanje oce, i to promjene na gore.
Hvala im, i posebno hvala gastarbajterima koji glasaju, a ne zive u politici koju glasaju... to su bas dragi ljudi
Printable View
"moj glas nece nista promijenit"
ali ovakvo razmisljanje oce, i to promjene na gore.
Hvala im, i posebno hvala gastarbajterima koji glasaju, a ne zive u politici koju glasaju... to su bas dragi ljudi
Nema šanse,pritegli su dihtung samo tako :D.
Ih,kako će neđe oko 1 oktobra da krenu 2 talasa pojeftinjenja od 2 centa,pa onda fino neđe oko 21.okt opet poskupljenje od 7-8 jer se prosula cistijerna i Tajpei-u.
nesto mi govori da ce malo vise od 7-8...
Dobri su komentari
http://www.dodaj.rs/f/2N/ue/2vEY6gY5/bee.jpg
da nas oće Bog pogledati.. ovo prelazi granice zdravog razuma.
E zna ih jad dokle ce ovo ovako.
Dok god kukate :D
Svi znate što vi je radit pa kako vidite :)
Bih se zahvalio vladi Crne Gore, samo ako im nije problem malo da podmazu, boli dosta.
nishta je ovo kako ce bit u skorije vrijeme...
Izgleda je su pogodili da ce iz na 2e.
pa eto glasajte vi opet DPS pa ce vam bit mnogooooooo bolje....
Ahahahahahahaha
Gori ste vi sa OPOZICIJOM no iko, sto god da se desi, pominjete DPS.... ja kad vidim ko nam je opozicija, mogu samo da se pomolim bogu da oni nikad na vlast ne dodju.... pogledajte malo kakve su opozicionarima plate, kakva kola voze itd. i sve ce vam bit' jasno
jedno ozbiljno pitanje: ocete li da nocas zajedno tankamo?
ne znam zasto imas takvo razmisljanje? unaprijed znas nesto a nisi ni probao? zasto ne bi dali sansu nekom novom? s obzirom da je ovakav zivot generalno los, 20 godina obecanja a samo gore...kao da je smak svijeta promijeniti vlast, pa ako ta nova ne bude valjala onda opet nekog treceg itd...
:yipiiii:
To je taj rad. Znači nema razloga za žalbu, šuti i trpi :)
Molotovljev koktel na zgradu Jugopetrola tačno u 00:00 kada se poskupi gorivo. Pa ako ga ponovo poskupe-opet.. pa da bude ka stog sijena Marka Novičina posle požara. Treba početi primjenjivaati mjere kao na Fight Club, jer više nema nikakavih načina da se pljačka spriječi. Samo se radikalno može doć do nekih rezultata, tog sam mišljenja. Jer sve mi se čini da ćemo se po foruma i dalje bodrit kako se slažemo u tome da nas pljačkaju..
ja sam ozbiljno mislio jedno tank-okupljanje?
vala cu nocas oko 11h da podjem da napunim rezervoar iz inata
ocemoooo Titaaa :D
ahahah samo ti brani DPS,samo mi nemoj kukat o cijeni goriva molim te,nego cuti i potapsi ih po ramenu i reci da za 15 dana izadje na 5e jer vi koji ih u ovakvoj situaciji potrzavate gori ste nego oni,glupo mi je raspravljat sa narodom zagrisenim koji kuka na svakakve gluposti a BIRA ovakvu vlast jer je tako najbolje.Fino brate cuti i radi kako ti oni recu i kraj a ja cu i dalje da se bunim za sve naopako sto urade,ne znam ko je dao sve ove garancije i ko trosi svaki nas cent,bas se pitam na sta ce jos takse da nam udare,ali ajmo svi zajdeno MILO MILO MILO ***** mi izio ;)
Niti će biti pobune niti mi zaslužujemo da živimo bolje..
http://www.youtube.com/watch?v=W8CZjvUTG3s&t=3m40s
Treba je8at ovaj narod!!!
'ovi su se do sad bar nakrali, a ovi novi da dodju tek bi poceli'
a zivota ti sto bi mogli ukrast kad su ovi pokrali i prodali sve sto se moglo prodat?
Odakle ti da podržavam DPS? Samo sam pitao da mi kažeš konkretno, šta zaokružiti, da bi recimo, gorivo pojefitnilo? Koja, od političkih partija je ikad, makar jednim saopštenjem u javnosti kritikovala politiku cijena goriva i uopšte pokazala bilo kakav senzibilitet za ovo pitanje? Odakle onda taj optimizam da bi padom DPS-a i dolaskom nekog drugog na vlast, gorivo pojeftinilo?
Dajte listu ljudi koji voze na benzin a mrze plin.
Sent from my marble white Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
ti nisi za DPS? a ne uopste,mada ja sam navikao da se 70% ljudi folira da je protiv DPS'a a kad dodju izbori prvo im je njih da zaokruze,znas kad bi opozicija po cio dan demantovala sto nam rade ovi krrvnici ne bi prestajali sa objavama po cio dan,isto sam vidio odziv na ove proteste,svi nesto bistre a niko da izadje na proteste nego sjede u kafic i smiju se narodu,valjda ce ovaj nas umobolni narod vise skapirat da se ovako vise zivjet ne moze,kazu prosjecna plata oko 550e,ja 90% naroda sto znam nema ni 300e pa me zivo interesuje kako to izvukose(lako kad npr direktorica plantaza ima 14000e...) a posteni narod se ne moze zaposlit zato sto nece u DPS,glupo mi je ista pricat,cist primjer su oni degenerici in HN cini mi se te su izasli na TV da se zale sto im nisu PLATILI za licne karte...sramota...
ovaj narod ima pamcenje od 2-3 dana tako da je 2 mjeseca sasvim dovoljan luft, pred same izbore ce ga obalit 8 centi i iduce poskupljenje nakon izbora ce ti bit 15-16 :)
nisam ja gey pa da te napadam ;) a procitaj malo bolje pa ces naci odgovore
A ono, ja mogu sipat, ali ne pun rezervoar trenutno... nego, ne mozemo se skupit u tolikom broju da bi izgledali upadljivo, jer ce i onako svi nocas da navale na pumpe, i mi ne bi dobili status "protestanata" nego "jevreja"
To razmisljanje, to je to !
To je pravi Crnogorac ! Sudi svemu sto nije iskusio, i sve staro mu bolje nego novo.
Taj mentalitet, ako ista, imamo ga za izvoz
Slusaj dušo, ne moze tebi niko reci da ce ti pojeftinit gorivo, jer sa ovom ekonomskom situacijom, gorivo mora da bude ovoliko da drzava ne bi bankrotirala.
Ko nas je doveo do ove situacije? Nemoj krivit svjetsku krizu jer i prije nje smo cvjetali
Ako pogledas sta placamo ovom cijenom vidjet ces koliko akciza se placa na ovu cijenu.
Akciza-Porez, isti **** to se slazemo.
Placas i porez na telefon, struju i jos mnogo toga sto je maltene i DPS priznao da je zbog garancija datih KAP-u
Neko daje garancije KAP-u, garantuje mu iz tvog dzepa
A zasto ?
Jer ti neko od osamostaljenja obecava bolji zivot, kroz tvoja ulaganja a za tudju dobit.
U ekonomskom smislu, sta si ti dobio od 2006 godine pa do sad?
Gorivo ne moze biti jeftinije, jer drzava to ne moze da priusti, ne moze da se odrekne akciza jer bi propali ekonomski.
Sav porez, kroz gorivo, struju i sve... sto ti placas, ne cini tvoj zivot boljim, cak naprotiv, ali cini da drzava koliko toliko opstaje.
Da sumiram, drzava ekonomski tone (porezi rastu kao direktni simptomi), mi kao narod ne bivamo nista bogatiji (naprotiv), ali pojedinci bivaju sve vise i vise bogatiji, ali to ne cudi nikog, oni su se nakrali pa nece vise?
Prica "ovi su se makar nakrali" je tacna, ali ne i zakljucna, pa ljudi oni i dalje kradu, biva li vama sto bolje?
NE POSTOJI MENTALITET KOJI SE NAKRADE I STANE, utuvite to u glavu, isto kao sto ne postoji osoba koja se jednom najede i nikad vise.
Niko se ovdje nije nakrao, gledate li vi televiziju, medije generalno... afera telekom? Ejj, to je nas novac, u nasu drzavu trebao da udje a ne privatne ruke, sto zaboravljate tako?
Ne znam brate bas nema ko da se glasa,zamisli da dodje Pajovic na vlast ovo bi opet Srbija bila.:D
You must spread some Reputation around before giving it to Gorostas again
prijelilijek takvi komentari su presmijesni za dalju diskusiju....
Sad malo ozbiljno,mislim da nema leba bez kad se ovako neko poskupljenje desi da se neka masa spontano okupi i malo divlja ka' braca Francuzi sto rade...
a ko bi ti divljao? svi na pricu bi oni to uradili,ali kad dodje vrijeme na djela svi cute povijenog repa....nema ovdje naroda ni sloge.... boje se svojega lada....svi misle ako ne glasaju DPS ostace bez posla...to su mi smijesne price...