Svakako se to može provjerit, kolko je realno prešao. Stevane, da prodaš M-a i ovo uzmeš, kao gospodin :).
Printable View
Svakako se to može provjerit, kolko je realno prešao. Stevane, da prodaš M-a i ovo uzmeš, kao gospodin :).
ovo ne bih vozio nikad, od sedmica samo 728i ili 740i, naravno manual i na LPG :) prije bih vozio i onaj tvoj bivsi onakav kakav je bio nego ovoga
Pa onda ti je bolja varijanta da ugradiš plin u M-a , registracija ti je svakako skoro ista ka na 5.0 ili 4.4, a tvoj je bolje očuvan nego bilo koja sedmica u CG. A i greota bi bilo da ga prodaš da ga vozi neko od đilkoša Podgoričkih :)
pa OK za CG mozda jeste zbog velikih uzbrdica ali za ravnije drzave i nije, on ide 230 km/h za autoput sasvim dovoljno..pa pogledaj on je tezi 170 kg od tvog auta, to je dvoje ljudi kad stavis pored sebe isto kao da vozis tu sedmicu sam
E, samo sto ce sedmica biti uvijek 170 kila teza...
P.S. pa taj motor nije bas idealan ni za peticu...
Ali - provjeri ko je prodavac? Da nije to onaj s Konika sto neki forumashi prijete da lik kara u bulje s ekipom? :shock:
Mislim da bi covjeku lakse pao shamar, nego takva konstatacija. Barem od osoba koje ga poznaju
Nije widebody. Ali je 325i. Parkiran je na zabjelu pocesto. Bas na oko izgledaaa AAAAAJ <3
Sedmica je veca, udobnija, i mozes se voziti pozadi kao diplomata, a mozes je i ti vozit ;) Svakako. Ovo je CG. Jeste velik auto. Ali i 2.5TDS je dovoljan na ove cijene goriva. Vecinu vremena provedes gusheci se po ogranicenjima... Pogotovo s novim zakonima i "pecaroshi" tipovima policajaca ;)
Da, 1750 kila i 143 konja je bas dovoljno.
ocekivano, brzi od mene do 100 ali sporiji do 200 :)
da ti je znat koliko puta si to do sad rekao....a vjerovatno i znas
:D btw zar mu ovo nije oko 5.5s do 100 ?
makse slusaj zvuk pu pu
I jesam li ja lud ili ovaj automatik nije bas brz?
3 brzine do stotke LOL
edit: evo internet kaze 4.7 do stotke. Pa zar nisi ti brzi od toga ?
Ja znam da ja (bih trebao da) jesam :P
a znam al eto :D
pa da to je "elasticnost" dizela, ide drugom 75 km/h, sjecam se da mi je Zastava 128 1.1 sa 55 KS isla drugom preko 80 lagano..
vec vidim akcije VOLI BMW Montenegro - novi bmw M550xd, za samo 90.000 eura sa basic paketom opreme. Kupice ga ljudi koji imaju Q7 v12 tdi.
pa OK ustedjece 1000 eura godisnje u odnosu na 550i, to sto na pad cijene izgubi 30.000 prve godine nema veze :)
pada ali kad vec placas 30 hiljada za godinu dana voznje ta hiljada u gorivu ti i nije neka razlika
Danas kod Grebovica, potpuno nova petica, slepovana...
P.S. momci moji, kakvi su to lopovi i hostapleri.
To je nemoguce!!
je li bilo? jes.. :D
http://www.youtube.com/watch?feature...WN23o&NR=1
zato ona stara dacia nema problema :)
http://youtu.be/3J8zzWDRBDg
ovako se lade kocnice!
brzo će diskovi na zamjenu.. :)
a to on da ih okali :D da budu jaci i tvrdji
ovako ga ja izbucam (zaboravim se da je sporo auto) do pranja na zabjelo, pa onda zapalim cigar ka budala i cekam da se olade hahahh
Raja, ima li ko sacuvan link za onaj cuveni YT klip dje nas Fabia pokusava da bachi svoga bimmu pod rucnu kod aluminijskog? :)
skocilo gorivo pa se ne moze sipati i rijesio da ga proda :)
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/5403
ovaj me je zajebao sto se tice cijene..mada je najvjerovatnije neregularan
ili je lazan oglas :)
Odlicna cijena, vise nego odlicna.
Da nije cabrio....
P.S. umjesto da rokne plin...
za njega je sekvent kod Ivana sad oko 1200-300 eura...malo jaci sestak blah
Jok, isti sistem ko moj samo veci FI cijevi od boce i malo jaci rasprsivac. Plafon 900.