Schumacher: Hamilton je glup što je usporio
Alonso: Nisam iznenađen startnom pozicijom
Webber šokiran 6. mjestom
Massa: Barem je Webber iza nas
Vettel: I dalje ne razmišljam o šampionatu
Printable View
E, krama na dizalicu, getriba rastavljena, kucko se igra sa solenoidima koje sam 2 min prije toga oprao benzinom, stari me zove da mu sredim TV, komsija mi pravi galamu sa 190D bez spulje, pada kisa...i onda dodjes ti preko poruke i zoves me da idemo na kolace u Haos...WTF?...a znas da subotom idem na kolace u Kotor.
P.S. sjutra podijum.
U 8 ujutru je po nasem trka jel?
makar kucka mozes da uzdish sad lako :)
PS Ako sjutra bude podijum za Gumija, ja placam kolace za cijelu ekipu u Xaoc, ali ti ako opet ne zavrsi trku. Si? :)
On-topic: Hamilton je ipak prihvatio da je on kriv, tako da, Petronas, toga snimka koji pominjes, neces nac :) http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/form...e/15226911.stm
Sjutra ce zavrsit trku, u STILU, kao 2003-e!!!!!
Za Petronasa:
http://www.youtube.com/watch?v=TyDJK...layer_embedded
MADAFAKAZZZ:
Sauber's Kamui Kobayashi will start tomorrow afternoon's Japanese Grand Prix at Suzuka from seventh place, having been promoted to the spot from tenth on the grid because he began a flying lap during the final stage of qualifying.
Mercedes driver Michael Schumacher and the Lotus Renault GP cars of Bruno Senna and Vitaly Petrov had been classified ahead of the Japanese driver at the end of the session, but the stewards have since decided to alter the grid to reflect the Q3 lap count.
Sad vidim zasto nece stic do prve krivine...a Ganjola ce imat koma start, once again.
zasto pises ovakve postove, pa ti se sprdamo posle manje od 24h? :mrgreen: Vise su nego nekonkurentni u SuzuCi :p
Pa to su nagadjanja...
Inace Ganjola je pun losih startova.
ne znam o cemu pricas
Fabia, objasni mu! :mrgreen:
Ajde ne zajebajte, vala mozes jednu noc odvojit. Da odemo nedje, da veceramo, pijuckamo Chardonnay lagano, dovrsimo onu raspravu o Simbi, pa onda da objasnimo Verbu zasto je NAJVECI NAJVECI...
Jos ako bi Keni dosao... e pun pogoak
Ja mogu svaku noc, samo se dogovorite...
Ajde, vidjecu nesto. Ne zbog Verbe, zbog tebe.
ma e, zbog mene ne bi ni 1 sms potrosio :p A Petronas, nema shanse za jednu noc da zavrsimo pricu o Simbi, vidi se koliko si neupucen! :D
Nego, realno, Button prvi sjutra, pustite vi vasega djedurinu :)
ovo je vjerovatno najgori prenos jedne trke koji sam gleda, mora da su pjani ovi u reziju...
A shto radi Hamilton. Ne daj bozhe da mora da placa polisu osiguranja. Niko ga ne bi osiguravao od lomova.
Ma koliko bio agresivan i dobar vozach, samo srlja iz greshke u greshku. Pri tome postaje opasan za druge vazache i njihovu bezbjednost.
A na Massu se pretplatio samo shto ovaj put je Massa njega preticao.
mmijo gdje gledash prenos?
ne znam nekakva setanta 1 sad je malo bolje pri kraju bilo, ali skoro nijedan duel nijesam uzivo vidio, uvijek nesto drugo prikazuju.... isekirah se jutros :)
FRAJER objasnio!!!!!! Fenomenalna voznja!!!!
zar nije fenomenalnije sto se Rozberg sa zadnjeg probio u bodove :lol: mislim po vasoj logici :lol:
NSX ti to ne razumijesh :)
Frajer objasnio kako za cijelu trku napredovati jedno mjesto :)
LH je danas zasluzio kaznu, ali s obzirom da nisu kaznili Vettela na startu zbog identicnog incidenta, nisu mogli mjenjat kriterije. Jedina je razlika sto je Button prikocio a Massa nije, a i sto je Vettel namjerno zatvarao, a Lewis nije ni vidio Massu.
Vettel nije nikoga udario i branio je poziciju jednom promjenom pravca. End of discussion.
Hamilton ne da je vidio Massu pored sebe nego mu je ostavio bio dovoljno prostora a onda se rpedomilio i htio da ga izgura a ovaj se nije uzmicao.
Da je za 1 mjesto pa da razumijem ali za 5-6 mnogo jada. Seljachki totalno.
Inache na Suzuku ima mjeta za preticanje koliko volish :mrgreen:
Nego ovo ce pojest Shumaherovu statistiku vozacha koji najvishe profitira na startu.
Ovoga Hamiltona treba iscerat iz F1,nije normalan definitivno.
uh kultard objashnjava,on se cijeli zivot u f1 vozio ka turista i nikad nishta napravio nije
on je lokva
hahahahah nagrdiste coeka :D
Ne, on je nagrdio sebe.
Jebenti, vozio 15 godina a ima samo 13 pobjeda...a uvijek je imao iznadprosjecan bolid.