ležaljke, mercedes, vrijeme, pogibije po puteva, pakao.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Printable View
ležaljke, mercedes, vrijeme, pogibije po puteva, pakao.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Stižu turisti.
https://s33.postimg.cc/ri9aqe76n/201...chtone_HDR.jpg
YR norveška prognoza....ne maši nikada
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
A krenuJo je pakao . Lijep li je bio jun .
Sent from my iPhone using Tapatalk
23 noću odlično je ovo
Meni je ovo banja! Ja još klimu palila nijesam u kući a to ne pamtim barem 10 godina da se desilo da u junu klimu ne upalim....Danju je lijepo toplo, noću je prijatno za spavanje ih, što se mene tiče ovo je idealno, čim moram da prigrnem nešto dugih rukava meni je mrsko! Ljeto je najljepše godišnje doba, ali ljeto, ne ova imitacija ljeta koja je do prekjuče bila:)
Klime bih ukinuo da se ja pitam,a i sustav sugradjana bi se drastichno izmijenio usljed dekreta.
Ko kuži,skužio je,ne.
Ajmo 40+ do 15.10 da ova sezona dobra bude.:D
Poradi mene 35 stepeni bi maximum bio a noću oko 20.
Govorim za PG.
Ne znam kako nekome može milo bit 40 stepeni danju a noću skoro 30.
Eb-eš ti takve temp.
Nema spavanja, muve, komarci, znojiš se, moraš štetnu klimu palit da bi se oladio da te svaki dan glava boli.
Što se mene tiče suva jesen, proljeće i zima zakon :D
Nema se sta uvrijedit. On je pametan momak.
Pa mene je milije ljeti do śevera otić da se nadišem vazduha freškoga i naspem ka` čojak no na more.
Ali zato kad se Bioče prođu poslije onoga vazduha zdravoga kad te ova apa` ovamo ubije, uh.
Čim ugrije počeće migracije podgoricana na sjever
Stari ljudi ne pamte ovakvo ljeto u pg.
Gledam prognozu nidje na vidiku 40+ za 10 dana, znajuci da poslije 10 avg slijedi pad temperature i pocetak kraja ljeta... mozemo reci da smo dobro prosli.
Šućur Allahu...
Katastrofa za turizam.
Rusi poćerali vrućinu na SP.
Počela sezona paljenja:
https://s8.postimg.cc/u9fuu4qbp/IMG-...8554d44-_V.jpg
Dje je ovo?
Park šuma Zlatica.
Gledam prognozu do prvog avgusta ne prelazi 35 + nestabilno, mislim za pg.
Banja
Cesto je jun zna da bude fin , ali 19 jul i da ja jos nisam palio klimu i da uvece fino spavam, a da ne palim ventilator makar ono loma u noge da bije , nesto se ne sjecam . Za sad sam zadovoljan , fina temperatura.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Donijeli su u koferu i njihovo ljeto,aj makar neshto fino:)
Nerealno kako odvratno ljeto.... Šta se dešava sa ovom klimom. Hoću da se vrate one godine kada je u Maj bilo nepodnošljivo... da makar znam da mi neće odmor propadati pod oblacima i mjestimičnom kišom i hladnim morem... fuj
Ne znam oćete li vjerovat, al ja se evo zadnjih 10 dana pokrivam ćebetom i to je prohladno ovamo kod mene.
A na 10 minuta sam od mora udaljen. PRELIJEPO!
Ja sam prošli vikend bila kući u HN, uvece na tersai sam morala zagrnuti nešto tanko, i uvece se pokrivati. Za spavanje idealno.
Kad sam kući dolje, voljela bi da prži jer je more tu, ali kad sam u Pg, ne mora baš ono 100 stepeni :D
Eh kad se sjetim ranijih godina... vrnu se svojima na odmore ovi rožajci i bjelopoljci, prodiše i parking od njihovog parkiranja... gledam ih , jul mjesec a oni ne kukaju i snebivaju se od vrućina, vele kakva banja od ljeta…
Ponedeljak kisa i pad temp. :)
https://s15.postimg.cc/68thwdjt7/20180720_165432.jpg