Po bančinom kursu plaćaj.
Printable View
Po bančinom kursu plaćaj.
Ja ne znam kakve veze ima default valuta sa svom pričom.
Default valuta može da bude i Kuna i Kruna.
Ono što je bitno da se plaća u valuti koju prodavac stavlja (funte, dolari, rublje..), i NE dozvoliti da vam PayPal vrši obradu novca u €ure. Stevann je lijepo napisao ali mrsko je pročitati. Evo još jednom..
kakva je procedura kada nije stiglo na vrijeme , novac refundiran , a onda posle desetak dana stigla posiljka ?
kako da mu sada to platim ?
Obavijestis ga i on ce ti poslati invoice da platis opet, ako zelis naravno...
Sent from my iPad using Tapatalk
tnx . plati cu , necu da budem lopov
Udjoh sad na paypal pa vidim da ima ova opcija u pregledu
, da li to znaci da su pustili da mozemo da primamo novac? Ne sjecam se je li bilo ovo prije :)
Ne sjecam se ni ja da je ovo bilo prije. Vjerovatno jeste. Smuvaj nekoga da ti uplati recimo 2 eura
pa da vidimo
Jel moguće da se niko ne javlja a ovako bitna stvar :D. Mada čisto sumnjam no aj, vazda se nadamo :D
Daj mail da ti uplatim euro. Vratićeš mi :-D
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Ua Rusija 😄, mozda daju i merkant account 😉
Kako da prijebačim novac na akaunt, nema trika da se snađem
A nema prebačanja, sam pp skida novac sa kartice.
http://screencast.com/t/A2q82NrU
Evo šta da kliknete kada plaćate. Da me više niko ne pita na PM. Mogli bi reputacije mjesto toga da dajete
Bilo kako bilo do konverzije mora doci, pa bio to Paypal ili banka.
Ne znam, viber jednostavno ne može da naplati preko pay pala. Dobio sma dva maila onda od pay palajer sma probao dva puta gdje piše da imaju fore da mi naplate do 1. Oktobra,.
http://content.screencast.com/users/...09-03_0834.png
Jel to ne moze preko androida da se uplati kredit za viber? :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Registrovao sam se na Aliexpress.com i sad u My account uđem i da izmjenim podatke ili da dodam adresu i ostalo i ima obavezno polje TELEPHONE i pošto nemam fiksni telefon, probam mobilni broj tu upisati, ali neće da sačuva, jer vjerovatno prepoznaje da u CG fiksni telefon nema pozivni broj 067. I moram li tačne podatke upisati (adresa i ostalo - pretpostavljam da bi trebalo jer će na tu adresu dolaziti roba).
Šta da radim?
Pitaj komsiju/druga da stavis njegov fixni broj i objasnis mu zasto ti treba.
A zašta njima treba uopšte taj broj fiksnog? Što ne može mobilni?
Ma može i mobilni samo ne treba stavljati znak + ispred broja.
Broj treba da bude u formatu +382xxxxxxxx, dakle +38267555000.
Tako je mada to ti samo treba da bi te iz poste kontaktirali kad ti stigne posiljka tj to ce prodavac napisati pored tvoje adrese kad bude slao...
Što komplikuješ?
Ako sam rekao da treba bez znaka + ispred broja onda sam valjda tako i uradio i tako je proradilo jedino. A posle kad prihvati onda sam sajt Aliexpress dodaje znak + uz broj telefona.
Ako ne vjeruješ proba se registrovati i staviti zNAK + ispred broja telefona, pa ćeš vidjeti.
Juče sam na PAYPAL nalog ,,dodao" Prepaid karticu NLB banke VISA SAN i stigla su mi 2 SMS-a da je skinuto sa računa 1,5 eura i 0,77 eura. E sad, kada će se te pare vratiti na račun i hoće li i kada se na PAYPAL nalogu stanje novaca se promjeniti, to jest da prikaže ono stanje koje je trenutno na računu na kome je ova kartica? Mislio sam na ovo:
PayPal balance: €0.00 EUR
Hvala.
1.5e je za verifikaciju i biće vraćeno na račun.
0.77e je za registraciju na PP i naravno, ne vraća se.
Hvala.
A drugo pitanje zan li ko odgovor?
radja, pare su ti vracene na visa karticu jer kod nas nije moguc prijem novca na paypal
Hvala ti.
Aha. Da, da.
A ono što piše PayPal balance: €0.00 E to će uvijek biti dok god ne budemo imali mogućnost primanja novca je li tako?
A iako mi piše PayPal balance: €0.00 EUR ja mogu nesmetano da plaćam sa PAYPAL nalogom ako imam dovoljno para na kartici je li tako?
pare povlaci sa kartice direktno... novcem sa "PayPal balance" ne raspolazes dok ti ih paypal krajem mjeseca ne prebaci na karticu kada bude aktivirano primanje novca...
Vratice i 1.5 eur i 1 usd...
Sent from my iPad using Tapatalk
Misliš 1 $ je u stvari ono 0,77 €?
Tačno toliko ispada po kursu.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Da.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema nas nidje...
Biće za za godinu dana otprilike. Toliko je i Srbiji trebalo