Pro tv bi trebao startovat sa programom oko 10 jula , najvjerovatnije ce nam njega dodati .
Printable View
Pro tv bi trebao startovat sa programom oko 10 jula , najvjerovatnije ce nam njega dodati .
Koji je to kanal ? Ja znam za neki rumunski ProTV, ako je to taj samo da su zdravo.
Tako će ti i bit kakve smo sreće. Još će izbaciti kakvi dobar kanal da ubace taj rumunski... :?
'Oce slobodno.:roll:
rumuni su vlasnici, AFAIK ;)
rumuni? ja procitah da je vlasnik neki american bilionaire. nesto kao r. murdoch.
da nije to za Fox?
Nope, pro tv. . . operates under the PRO TV SA license owned by central european media enterprise managed by the businessman Ronald Lauder. . . . taj lik je medju najbogatijim na svijetu (po Forbesu). . . ali ovo jeste neka rumunska. :-)
Ja ne mogu vjerovat da ste mi ukinuli Formulu 1 na HRT2 i da sam osudjena na ovoga Pesikana koji ne da ne zna, nego ne umije ni da cita tabele i da vidi boju kacige koju nose vozaci.
Uzas.
Sjutra,prekosjutra najkasnije :D
VELIKA pohvala za Extra sto su nam nakon sto je lokalizovan i krenuo sa titlovanjem Animal Planeta i nama to zadovoljstvo pruzili gledanja dobrog kanala sa titlom na nas jezik, taj kanal sam pored Geographic i Discovery najvise gledao . Sale mozes li mi odgovorit zasto BBC Prime nije titlovan kad se u srbiji taj kanal emituje sa titlom(gledao sam na SBB kablovskoj mislim) ?
nije sad da se zalim.....ali ako vec gasite formulu 1,zasto ne gasiti evropsko prvenstvo u vaterpolu,zasto niste ugasili dok je tenis trajao....mislim ne vidim logiku ovdje
@Sale jel vam se ko zalio iz RTCG-a ?ako jeste,dobro neka ste ugasili,ako nisu,koji djavo gasite onda
ako ostali kablovski operateri ne gase formulu,zasto biste je vi gasili ???:D
@nana
X puta je to ispricano.
@Scepan
Provjericu za BBC prime...
@Djoks & Poseydon
ProTV je citava korporacija koja je vlasnik TV NOVA HR... dovoljno? :)
@Sale....
evo izgleda da nije ni do 720p...i na druga podesavanja se desava,ali kad stavim na 4:3 mnogo manje nego li na 720p. inace u zagradi stoji ovako H1005 ako je to mozda neki kod greske i sl a to se pojavi na kraju onog obavjestenja o problemu...ako ti sto znaci???
@Sale
evo na kraju imam problema i kad stavim na 4:3 ali u mnogo manjoj mjeri nego li sa 720p npr...isto tako na kraju onog upozorenja stoji H1005...ako je to neki kod greske mozda znaci nesto :) pa da ne precutim to :)
Drago mi je da je i animal planet konacn titlovan, ima li nade za discovery world i science da ce biti titlovani?
Zalio, ne zalio kod t-comovaca ti je sasvim ISTO!!!! To sam i ja primijetio da se Evropsko prvenstvo davao samo na IN zbog "prava" prenosa, da bi gle cuda WIMBLEDON se prenosio i na IN, RTS, HRT i OBN!!!!!! Sta tada bi sa "pravima"? Mora da je T-Comu istekao period reklama za Extra-TV za vrijeme WIMBLEDONA, za razliku od Evropskog kad je na veliko isla Extra-TV propaganda!!!! TO TI IDE PO PRINCIPU: "MI CEMO VE REKLAMIRAT ALI CETE MORAT DA TULITE DRUGE KANALE"!!!!!!!! Zivi bili pa vidjeli, kad bude startovao ProTV, odmah ce Sale da nam ukine recimo AVALU????? A mozda i Eurosport??? Jer pobogu ljudi ti kanali "nijesu bili gledani" ili kako bi Sale reka "nijesu interesantni"??????????
@wwinerr
Da,"najmanje je gledan":lolblue:oni se jos na to pozivaju..:lolblue:a to najcesce dolazi bas od onih koji jednu dja'olju tog stranog jezika ne razumiju,ali nee,daju sebi za pravo da procijene kvalitet kanala..:mad:
Alo verbalni... evo ti...da ne bude da ne moze :D:D:D
https://forum.cdm.me/attachment.php?...1&d=1215444602
Tu imas nekih 4cm kanala... vau :D Ima i snimanje, vauu :)
Oli da ti posaljem listu sale :-)
da dodam...ajd sad... ne mogu da ti brojim sale preko 200....zaspacu :D:D:D
4 cm ... pa ovo je stvarno nemmoguce !!!
Sale... jeli vidis dobro ????
Zbilja sto ugasiste formulu na HRT kad su pretplatnici platili da gledaju taj kanal, sta njih boli briga ko jos prenosi i ko ima prava nije to njihov problem.
što je to? kako se nabavlja? koliko košta? :shock:
Zato ja kazem da kod nas fali samo edukativnih kanala !!!
Sale nemojte slucajno da uvodite neki kanal o tehnologijama :D
Bilo bi samoubistvo :D:D:D
Uh da mi je da nema titlova/prevoda i da mi se vrati sky news.
Jedno pitanje samo... postoji li ikakav nacin... da ne moram da koristim speedtouch-ov router vec D-link-ov ako imam extra TV?
najvjerovatnije NE... ali eto cisto da pitam da budem 100% siguran...
Mozes Pirelli ;) Nikako D-link.
Koji ruter je bolji za naponske oscilacije koje su konstanta za vecinu domacinstava u Crnoj Gori ? Pireli ili speedTouch ?
problem jedino rijesiti sa UPS kao sto sam ja inace nevrijedi nista drugo. Treba t-com komotno da ga isporucuje ko dodatnu opremu uz ove rutere. Inace d-link je majka za sve bio
Sto ovi odgovori u prevodu znace? da ili ne? pitam zato sto su mi ovi iz t-com rekli da ne moze nikako...
Ne znam za ostale, ali meni Speedtouch i izgleda i radi perfektno.