Isao sam sa frendom prije godinu i nesto, njegovim kolima, ja sam vozio, i pitao me cije je auto, da li imas punomocje i onda ovaj je rekao da je njegovo i sve je bilo OK.
Printable View
Isao sam sa frendom prije godinu i nesto, njegovim kolima, ja sam vozio, i pitao me cije je auto, da li imas punomocje i onda ovaj je rekao da je njegovo i sve je bilo OK.
svasta..:) kad sam isa u mostar isa sam preko prelaza na vracenovice..niko nista i to sam isa 3/4 puta za 2 mjeseca. kad sam isao za focu, sarajevo, banja luku prelazio sam na scepan polje i niko me nije dira niti me iko ista pita..samo zeleni karton..
cherokee 2.5 dizel - gdje u pg ima uzet el.diznu njegova je posla po kurcu
moze nova moze polovna( bolje polovna) i koliko para onako orjentir neki da znam
tnx
Koji model Cherokee-ja?
ahahaha :) ja ti reko..picio sam put bih bez problema valjda ni ovi smrdani gore nebi trebali pravit problem :p
nebi te ja posla u vatru jadan nego vidis da sam ja 10 x na srecu prosa :D
ja sam sa zetovom borom isao za MK i odmah na bozaje
dobar dan
dobar dan isprave molim,
aha a dje vam je zuta karta (medjunarodno puomocje)
izvolte
srecan put
hvala...
Da li da ofarbam gornji dio donje maske i donji dio gornje mase pa da izgleda kao na slici?
Attachment 61956Attachment 61958Attachment 61957Attachment 61959
Meni se ne svidja, ljepse je ovako kako je:)
Desna izlgeda bolje, imas osjecaj da je maska veca i da je single frame.
mislim da je ljepse tako bas zbog toga kako izgleda kao signle frame...
Cherokee chrysler 2.5 d 85 kw tako pise u saobracajnu
Attachment 61981
farbaj masku.
Ok tnx da nemo neko broj da ga zovnem da pitam???
Interesuje me dje se moze naci ona zashtitna plastika shto ide ispod motora za Audi A4 '96 godishte?
Mislim da imaju kod Montenegro Petrol pumpe na Zabjelo.
Koliko bi moglo to da koshta znash li? Kako se zove to mjesto,prodavnica?
Trazim isto tako dio valjda izolator shto ide ispod haube i na nju se kachi.
zamjenih lezaj u desni tocak i dalje ista stvar mi se desava :confusion: moze li biti da je lezaj u lijevi tocak pa da prenosi kad je opterecenje....
brat mi namerava da kupi ovu pretposlednju verziju scenica
Attachment 62014
e sad, koje su poznate mane ovog auta i koji motor uzeti? unaprijed hvala