Zafaljujem ;)
Sent from China
Printable View
Zafaljujem ;)
Sent from China
kol'ko? Može li se makanjče častit ovijem ili je nedodirljivo? Baš mi se svidja?! :D
p.s. našla možeee nije strašno_:D
Udjete na jomashop:) i trazite
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Dobar, koliko?
90 jura maraka... Samo ak ne svijetle kazaljke, nepraktičan je, inače je lijep... :)
Edit: Možete trgovati na sajtu njihovom, free shipping worldwide...
Danas rijetko ko nosi sat. I ti sto ga nose vise ga nose kao modni detalj.
Bez sata iz kuce ne mogu izac a kroz kucu nema teorije da ga mogu nosit. :)
Crni ili boja koze kais? :D
Drugi.
Cekaj, to se dvoumis koji da uzmes?
Drugi i ja kazem. Sa crnim kaisem ne dolazi toliko do izrazaja.
Ja bez njega ne mogu izać iz kuće. Ali zato čim uđem u kuću, skidam.
Ja bi uzeo ovaj drugi
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Ko ti je ovaj goo?
Slažem se, jer je i dalje najelegantnija crna garderoba, pa ne zahtijeva usklađivanje . . .
Zaključajte temu slobodno...
https://www.instagram.com/inspirations_style/
^ Kako ima dobrih stvari. Samo brate na ovaj Mr. Magnata velicina robe XXL je za ramena 46cm i nista preko toga. To je kod nas oko L. Smijesno. I ovi Lord i jaguar satovi, top modela ima.
Odavno sam se pomirio da za većinu ovih stvari ne prave brojeve za Crnogorce... Satovi su uglavnom u rangu 100-250 dolara, ništa skupo, a izgledaju top...
Interesuje me ima li ovih narukvica kod nas da se uzme i preporuka za kakvog krojača da nije preskup... :D
Poenta elegancije. :D
Il' se svedi na poželjne mjere il' zaboravi. Ovakve stvari ti neće pristajati ni da ti skroje XXXXXXL model. :D
Za šta služi ebay? :D
Narucivanje samo ako je premium brend dje znam da su farmerice 34 34, pantalone svoj broj, jakna svoj, kosulja svoj. Sve je vazda KNAP.
A neke manje poznate brendove ili divlje, nema sanse da se moze ugoditi da valja.
matchesfashion
outnet
Tamo gledam velika snizenja i rasprodaje pa trgujem ako se ima kesa.
Bolje jedna dobra stvar nego 10 kusih i repatih