Ko nema ekipice u Novi može samo da bača safre.:D:joy:
Printable View
Ko nema ekipice u Novi može samo da bača safre.:D:joy:
Ovo bi prije rekao da su ljudi iz CG a ne neki turisti
Turisti su inače diljem planete postali obični kreteni.
https://www.youtube.com/watch?v=-FpGRCVxKio
Moguće ali to nije ništa naspram Engleza koji pišaju,povraćaju,prave neke svoje ceremonije kad se oleše no što ćeš.Engleske turiste pogledaj bilo đe na planeti ili ove Amere što prave selfije ispred Aušvica i guze se u gasne komore ali ovi što iznose neki roštilj su kao blam.Ajaajaj.
Sta rade debili od turista ovo je i simpaticno skroz. Plus bi im se rado pridruzio, poslije kupanja bi covjek i šlapu pojeo kako se ogladni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To krenuh i ja da recem, forumasima jedino moze smetati sto je ovo uradio neko drugi a ne oni jer se ovi najedose gospodski. No izgleda vise ne volimo rostilj, samo kavijar
U pravu ste. Prava mediteranska kuhinja na plaži. Gastro turizam.
Ne ljuti se što ali bojim se da ti sa primorcima baš i nemaš nekog zicera u prijateljstvo pa što da ti rečem.
Njima je inače preko Q turista i turističke sezone.
Što da se čini..da ti primorce malo bolje upoznaš ka onog nikolu što bruka sprema na temu danas na tanjir da se manje s njim makljaš oko politike skapira bi kako su nam primorci kul ljudi.:D
"To je samo iluzija, hiperbola"
O, Tempora, veli, o, Mores :)
Da rezimiramo. Rostiljanje pored mora je super.
Razumijem, uvijek je pitanje benchmarka.
Super je u odnosu na one što su krme ili jagnje na plažu okretali.
A ja kompleks pa misli da je na more neka drugacija priča.
U svakom slučaju, kako je krenulo, poželjećemo na plažu i onih što krmad okreću.
Za početak, 3-4 puta duže čekanje na našu granicu nego na druge granice.
Znate razlog?
Nedostaje ljudi u MUP.
Izgleda da nije dovoljno uhljebljeno u vladu, ili takvi neće da ukucavaju na granicu pasoše.
Gdje god sam putovao nedavno po Balkanu ne čeka se preko 10-20 minuta, rade po 3-4 šaltera.
I dodjes na Špiljane, jedan šalter, agonija sa obije strane, policajci koji rade raspadaju.
Odličan menadžment MUP-a.
Da odu one splačine da tamo snime jedan klip?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam je li vikend samo ali Novska rivijera je puna. Nem aparkinga, guzve, ne moze se do prodavnice poci, kolone. Petak se na Sitnicu na ulaz u Cg cekalo 2 sata a kao sto vidite sutri dan 4 sta. # poliocajca na ulaz, i mi ocemo turizam. Ja ne znam ko je jos toliko uporan da odje dolazi.
Da se razumijemo, meni je super jer sam doam i uzivam ali da dolazim na odmor doje, nikad.
https://www.youtube.com/watch?v=nPNNWv5CX8Y
Što se tiče kretanja što od unutrašnjosti prema primorju,što među gradovima u sezoni je tako kako je iliti gotovo nikako.Već neđe napisah da je velika mana stoga loša željeznička frekventnost i rasterećenost puteva običnim kolima i davanje prednosti međugradskom prevozu.To bi u nekom pravcu moglo doprinjeti.Inače,išla sam od početka sezone u par navrata vozom u jednom i drugom pravcu isti dan (kad je radni dan) meni dovoljno.Stranci bi mislim više koristili ovu varijantu nego da još na odmoru se bakću vožnjom.Takvi su im i sistemi u državama više se oslanjaju na pablik transport.
Ipak,stojim pri tome da najveće probleme svega toga što se kod nas u sezoni dešava trpe mještani.Ako obilazite primorje mimo sezone i imate tamo bliske ljudi posebno možete osjetiti koliko im je to sve stresnije i stresnije.Da ne govorim koliko im sve više podižu cijene u marketima.Hajde neko dođe na dan,dva pet ali zamislite da živite tamo jel ono retajp napisao izraz porez na cataru tako nešto.Zamislite da živite tamo i treba da idete na neke redovne ili nepredviđene preglede i satima ste zaglavljeni u saobraćaju.Baš bi me bilo sramota da se žalim što u sopstvenoj zemlji ne mogu imati tih nekoliko dana ljeti pored onoga što znam kako je njima.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a2cea4640.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
brzo li se zaboravise kolasinske lignje
Jel to sa lignjama u Kolašin neka interna fora? :D
Zar nisu bile iz Mojkovca?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk