Sad vidim, iskopirao sam tabelu kako sam naletio na nju :tennis:
Evo ispravih.
Printable View
Sad vidim, iskopirao sam tabelu kako sam naletio na nju :tennis:
Evo ispravih.
Što radi ova Čehinja strašno ... Serena prvi put od dobijenog meča ulazi u neizvjestan 3 set ... zanimljivo :)
O cemu pricas, majstore, nema tog teniskog strucnjaka koji za Marejevu igru u 3. i 4. setu nije rekao da je sami vrh tenisa. Sto su poeni bili duzi, to je bilo izvjesnije da je poen njegov (a protiv Djokovica, zamisli). Kod razmjena bekhendima, kao sto rekoh, Novak mu nije mogao bukvalno nista. Ne znam je li Marej svega 3 puta pogodio mrezicu tokom ta dva seta. Drop shotovi fantasticni. Sve precizno, silovito, a maximalno dobro odmjereno. Plus, onaj "klapusan" se nevjerovatno dobro krece i pokriva teren..
A sto ce meni ova prica?? :nonchalance:
Dva seta ocigledno nisu dovoljna da se dobije mec. U pravu je covjek da to nije ta klasa, zasija ponekad pa ga nema dugo dugo. Ova trojica su kompletni a Mareju jos uvjek nesto hvali. Nisam se nimalo bojao petog seta danas a da su bili Nadal ili Federer tesko bi ovo Novak izvukao.
Bolje sto se malo mucio sa Endijem, sjutra bi mogao da bude laksi mec. Da se dodje do te titule koja se ceka za zivotni slem.
Pa ja sam mislio da smo pricali o tome koliko je Djokovicu put "lak" i koliko mu je konkurencija "slabasna", posto tu nema nekadasnjih Nadala i Federera.. ja ne razumijem kakve to veze ima kad jedan Marej pruzi igru iz snova, Vavrinka protiv Fedexa isto.. koga briga za njihov kontinuitet, kad protiv najjacih pruzaju neuporedivo bolje partije nego ti dojucerasnji velikani? To je kao kad laik kaze "nekadasnji federer bi razbio Vavrinku u onom zadnjem mecu".. vazi...
Bacio bih ja ovu kobilcinu medj na ATP, pa da Djovak ima dostojnog protivnika.
Slobodno,bila bi ravnopravna sa dosta njih iz top 10[emoji4]
Vidjeh dobar komentar na netu poslije onog nevjerovatnog petog seta:
Papa u Sarajevu, Bog u Parizu..
Signore nesto ti se zamjerio djokovic?:-)
Ovaj Novak je mašina.
Sjutra da opere onog plackonju i to je to.
[emoji123]
Con cantera y afición, no hace falta importación!
Djokovic jos seta nije dobio protiv Mareja na travi.
Navijam ja za rekorde tog momka.
Moje neke zelje su sva 4GS ove godine, pa moze vala i patike o klin da kaci.
Samo to radim na manje subjektivan nacin. Plus sto svjedocim slabijem tenisu, nema nove krvi, pa mi malo sve to dosadilo.
Ne nerviram se jer tenis nema slucajnosti, na tri dobijena seta. Ako se naravno neko ne poveijedi. Kao Rafa na AO.
Tako da ako ti izadjes zdrav, i ne dobijes mec na tri dobijena seta, onda ni ne zasluzujes trofej.
Djoko zasluzuje trofej i najbolji je? Dobice od prvog do poslednjeg meca.
Pa na travi se igra samo jedan Grand Slam turnir a Masters nijedan cak ja mislim svega dva turnira serije 500 se igraju na travi.
Kad to znamo onda je prednost na travnatoj podlozi beznacajna ukoliko na zemlji i jos vaznije na betonu Marej dobija klasicne nokaute od Novaka evo 8 meceva uzastopice.
Sto se mene tice neka osvoji ovo i taj Sinsinati upisao se medju besmrtnike.
Posle toga sto god oce,moze skijanju da se posveti.
Hale i Kvins.
Nije ni cudo sto navijaci Djokovica ovu igru nazivaju najboljom u istoriji, a njega vec sad nazivaju najvecim, a prognoziraju mu kao iz p. 18-19 GS.
Idemo Novače[emoji122] [emoji122] [emoji122]
Lets go Stan, zao mi Djokovica, ali ce ga svicarac danas nakautirat.
To je to ... 7 gem i napad na brejk ...
http://i59.tinypic.com/so5yz7.jpg
Lagano za sad :)
Previse je defanzivan ali ajde...dobro je za sad..
http://i58.tinypic.com/rtqi52.gif
Kakva greška na set loptu ali opet završi posao :)