Link za ufc ako treba kome
https://freestreams-live1.md/ufc/
Printable View
Link za ufc ako treba kome
https://freestreams-live1.md/ufc/
Kad pocinje?
Ali Ikram Aliskerov je protiv Whittakera bio glavna borba, da bi posle tog poraza završio Andre Muniza, i sad je u prelims :D.
Aspinall je oko 10 tek...?
E kakav high kick ugasi ovoga brata kao svijecu
Rakic moze u FNC sad komotno
Jel’ izgubio jes …
Sent from my iPhone using Tapatalk
A jes...kako nalece jebogaotac....
Jedan direkt ga ugasi od lika za glavu manjeg. Što mu je trebalo se zalijeće u njega umjesto da koristi gabarite i bocka ga sa distance i čeka kontru kad ovaj skrati distancu
Vidio ga nije, spuštio pogled. Sjajna taktika Rakićevog tima.
Nevjerovatno coek veci od njega 15cm, duze ruke, baza mu je kickbox ko zna koliko je vratio kila i oce da se rva sa njim umesto da ga nogama rastura.
Ispljaska ovaj Volkov ovoga mrcha,zvono ga spasi.
A Rakić ima sve predispozicije ali slab fight IQ, sad ne znam je li to posljedica slabih trenera i tima, ali su im strategije i odluke iz bobe u borbu baš loše..
Izgubi od najnizeg LHW u diviziji
Milo mi je što dadoše ovo Volkovu. Almeida duplo dosadniji od najdosadnijeg Dagestanca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas mi je zao Rakica, spreman ko masina, i dodje mu ova nagazna mina.
U ovom sportu ko god je jak na nogama, a ima noc u rukama, je velikoj prednosti.
Zato kad krenu da se kokote da su kompletniji od boksera, a kad stanu u ring po bokserskim pravilima tiktokeri ih biju.
Ovaj lik ima udarac i ima nisko teziste, tesko ga oborit.
Kad te pogodi gotov mec i to nije neka nauka.
A vidji ga kakav je, ka trupina..ne mozes ga bez cuda obalit..aj jos visociji od njega....taktika je trop...
Kakav udarac prezivje Umar,ovo je za ne vjerovat,
Kako nisu psihicki spremni da svezu dva kad su vec autsajderi?
Docekao si taj jedan jak udarac idi na sve ili nista, odmah je treba da zamahne kad je klonuo, pogodi, promasi, da zna da je pa ka covjek.
A ne pogodi pa defanzivni stav.
Znam da dosta puta ne procesuira mozak tu prednost, ali dje bas svaki put.
Bice da se igra na sigurno i tako se gubi protiv ovih krpelja.
Ko dozvoli ženama da se bave ovim sportom...mislim ima fantastichnih boraca žena,ali...
Bar se nijesu stedjele. ljepsi mec za gledaje nego Volokov i onaj brazilac
Ali je Umar - Bautista bio odlican mec veceras… za razliku od Rakica, na zalost :( nadajmo se da ce izgrmjeti ovo sad sto slijedi