Kako si ti pametan, oćeš da ti sad oni nešto shvate. Pastiri im nemaju volje, a dobar im dio stada nema ni čime shvatati.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Printable View
Evo kimi veli da je SPC bila povlascena za vrijeme DPS, maltene bila DPS crkva, i ja stvarno ne vidim problem da se sada poslije promjena stvari normalizuju i Crnogorci dobiju konacno ono sta im pripada [emoji16]
Stvarno ne kapiram ovoliku potrebu ljudi da pravdaju sve zivo pa zapadaju ove kanale nelogicnosti nego eto...
I ti nekog da optužiš za spinovanje?
Ja sam rekao da je SPC bila DPS crkva? Opet mi stavljaš riječi u usta. DPS nije smio da prne i pomogne CPC sa služi u vjerskim objektima. Jesam li što slagao? Ko je vršio vjerske obrede u manastirima i crkvama za vrijeme DPS vlada?
Oko statusa prijestonice....
Ok, status svojine je upisan na prijestonicu, a koriščenje na manastir Sv.Petra Cetinjskog. Tako je evo preko decenije. Što DPS nije od 2006. na ovamo završio da SPC ne služi u tom manastiru, ili da makar mogu i jedni i drugi?
Al sad se "očekuje", pretpostavljam od Dritana da napravi pritisak, da Zdravko pušti nekanonsku crkvu u vjerski objekat. I ako to ne uradi, to nešto što DPSu nije ni palo na pamet da pokuša, onda je URA izdala??
Smiješno....
I daj promijenite temu malo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://www.vijesti.me/sport/ostali-...ito-imenovanje
Rješenjem od 29. decembra 2020. godine, Lalošević je imenovan za v. d. direktora Uprave za sport i mlade na period ne duži od šest mjeseci. Istim rješenjem je predviđeno da će se u tom periodu sprovesti javni konkurs i imenovanje obaviti u skladu sa zakonom.
Činjenice su, dakle, da je gospodinu Laloševiću uveliko bio istekao mandat prilikom čestitke sa zvaničnog Tviter naloga na uspjehu supertaškašu i zlatnom borcu Dejanu Vukčeviću. Mediji su prenijeli i čestitke godpodina Laloševića upućene zbog uspjeha na istoj smotri u duo-sistemu 21. jula ove godine. U čestitki, gospodin Lalošević se predstavlja kao “direktor Uprave za sport i mlade”, a Vlada Crne Gore u junu i julu nije donijela novo rješenje, kao što ni Uprava za kadrove nije objavila javni konkurs.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Nisam ja ni za SPC ni za CPC.
Nisam za prvu zbog etnofiletizma centrale u BG, jer im je bitnije ovo S nego P u SPC, a za druge nisam zbog ništa ljudi koji je vode i nekanonskog statusa.
Nisam kršten i ne želim ovoliki upliv crkvenih tema u naše živote. Ok ko voli, nek izvoli, to su ljudska prava, ali ovo ludilo koje se čini, a koje podgrijevaju i jedni i drugi, mi baš ide na onaj.
Evo DPSu, koji za sve ove godine nije omogućio CPC ni u jednoj bogomolji da služi, sad odjednom glavna tema prava CPC i opet isto crkva u dnevnim saopštenjima.
Ovo je jednostavno prešlo sve granice iole normalnog ponašanja. Poluđeše ovaj narod.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
"Rekao sam da je SPC bila povlašćena i za vrijeme DPSa, a da CPC nije mogla niđe da priviri."
Za vrijeme ove Vlade se SPC registruje i upisuje i dje treba i dje ne treba. Daje joj se i sakom i kapom cak i da kadrira po dubini a i toj joj je malo nego jos ne dolazi do potpisivanja temeljnog ugovora jer je cak i za vjernike u Vladi pregolem zalogaj koji je ekspozitura SNS ispostavila Crnoj Gori. Dakle, svakom ono sta mu pripada kada smo vec do toga dosli.
Ovo ludilo nece stajati dok se ne kaze dosta i dok se digne glas. Mislili ste da cete cilutanjem i zmurenjem nesto postici medjutim samo jos veci se pravi jaz a sama URA odavno je donja zbog svih ustupaka koje je napravila. Da je drzala do sebe sada bi bila na 20%. Ovo je tek pocetak velikosrpske megalomanije ali dobro... Cutanje je zlato i praviti se kako sam iznad svega dok drugi zavrsavaju svoj osnovni posao a posle je vrag odnio rabotu.
pa pogledajte vi ovo prebacivanje
https://twitter.com/pedjabosskovic/s...663646212?s=21
odakle se probudi ovo gowance
Cujes mu pricu o rizicima. Oni stvarno misle da ako budu pricali kako ce da bude rizicno, pomamice narod da napravi sprdnju na Cetinje. Ali s obzirom da su ljudi u ovoj drzavi najvecim dijelom p***e, ovom pricom ce samo osigurati manji odziv na protest jer ljudi nece htjeti da rizikuju. Plus korona sto hara.
pošto narod ođe vjeruje u koronu pa ono :D
Procitajte ovo momci.
https://www.vijesti.me/v/563696?utm_..._share_counter
Izvor i puni tekst:Quote:
Sami ste tražili, pa ću precizirati: više pripadnika ,,Kobri“ su već duže od sedmice u Crnoj Gori. Nemam namjeru da detaljišem jer ljudi nijesu kriminalci, ali radi potvrde te informacije, samo ću navesti da su dvojica od njih završila Vojnu akademiju u Beogradu 2002. i 2003. godine. I bili su na Cetinju.
Provjerena je i tačna informacija o agentima BIA, čije prisustvo u Crnoj Gori je brojnije od sedam pripadnika koje sam pominjao u tekstu ,,Procjenu rizika daće 'Kobre' i BIA“. Da ponovim, sedmorica su bili na Cetinju 22. avgusta. I da proširim informaciju, odavno već agenti BIA operišu u Crnoj Gori, kao što i odavno Vukšiću iz BIA stižu podaci koje su ti agenti prikupili radeći na crnogorskoj teritoriji.
Možda ste i zato, onako suptilno, propuštili u demantiju da negirate prisustvo agenata BIA, zar ne?
https://www.pobjeda.me/clanak/je-li-biro-ili-informbiro
Znaci desanti stizu sto padobranaca sto popova
Mislim da je vrijeme da idete u šume
Poslato je nadam se :D
Da sam neki mitropolit ili patrijarh, ne bi mi pravo bilo da me u sopstvenom sjedištu ustoličuju nekakve kobre, specijalne jedinice, a podršku importuju autobusima iz Trebinja.
Nešto bi mi tu makar čudno bilo, ali služba je služba. :)
Kakav je Draško, nekadašnji novinar, sad samo prihodnik 600 hiljada DPS donacije za ženin Begapres :D
Jednom kad primiš njihove pare nema nazad.
Pazi mu samo odgovor:
"Sami ste tražili, pa ću precizirati: više pripadnika ,,Kobri“ su već duže od sedmice u Crnoj Gori. Nemam namjeru da detaljišem jer ljudi nijesu kriminalci, ali radi potvrde te informacije, samo ću navesti da su dvojica od njih završila Vojnu akademiju u Beogradu 2002. i 2003. godine. I bili su na Cetinju."
Znači prošli put je naveo svoje anonimne izvore da su Kobre tu u CG, a sad se naljutio jer su "sami tražili" - pa će opet navesti anonimne izvore da su Kobre tu. Opet bez ikakvog dokaza.
Podsjetiću samo da je DPS prošle godine hapsio novinare za ovakve "kosovska jedinica ROSU dolazi zbog litija" navode iz anonimnih izvora.
E ako mi je jasan ovaj nas narod cime se sve zamlacuje, vecina ne radi, krpi kraj sa krajem i onda ih politicari jeftinim forama i sendvicima kupe da se okupljaju na nekakve protestre, nije bitno u vezi cega je protest jer njima je parola za svaki protest ista "branimo drzavu"...stvarno smo kao drustvo dotakli dno dna, ako ne i probili to dno pa se valjamo u govnima...ono sto su parovi i zadruga na TV-u to je politika za narod CG (cast izuzecima)...
Jebe mi se za te kobre...da su sto valjale ne bi ih nepismeni srpski panduri samarali i razvlacili po asfaltu :D
Na stranu fantazmagorije, negobpitam se kako se može zabraniti agentima BIA ili bilo koje druge strane službe da se smucaju po Cetinje i Crnu Goru?
Za svako javno okupljanje, službe javne i državne bezbjednosti rade procjenu bezbjednosnog rizika.
Ovdje imamo dogadjaj, koji nosi sa sobom odredjen bezbjednosni rizik, sve i da nema svakodnevnih prijetnji putem javnih glasila da će svašta biti ako se isti ne izmjesti na drugo mjesto.
To je posao takvih službi i neozbiljno bi bilo da prepusti sve slučaju. Nije njihovo da ustoličuju mitropolita, nego da preventivnim djelovanjem smanje rizik po bezbjednost na minimum.
Tako da ja vjerujem da su agenti BIA već izvjesno vrijeme na terenu. I to uz znanje ANB-a, kako i piše u Pobjedi.
A sasvim sigurni i njihove kolege iz sličnih službi drugih zemalja.
Mozda su ovi iz Kobri dosli da podrze Cetinje, kao Danilovgrad, Podgorica, Budva i ostali.
Sasvim realan scenario
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-na-pozicijama
čim su makli neke novinare vijesti iz ministarstava počelo pisanje kako treba da bude
Ako je Bia vršila procjenu, onda to vjerovatno znači da će mali Alek doći na Cetinje.. Da je Arkan živ, mislim da bi puštio suzicu
[emoji2357]
Salu na stranu kako sam cuo od onih koji dobro znaju jer im je ovo posao,slicne ekipe imaju pravo da uoci posjeta drzavnika/sticenih lica itd isl rade prethodnicu-bezb procjenu terena situacije i ostaloga.To je izgleda uobicajena praksa.
I u dogovoru sa domacim sluzbama naravno.
Poznato mi je to, samo ne vjerujem da je procjena vršena zbog crkvenih glavara koliko zbog ovih drugih..