slabo si to pratio, kompani je dao gol pa izasao poslije 5 minuta ili si nesto pomjesao. 59. Substitution. Goalscorer Kompany off for Savic
Printable View
Evo golman Dragojevic sto je bio u Buducnost,potpisao za poljski Lodj.
zar nije bio Velimirovic zu lodj... i sto je s njim..??
Velimirović je promijenio klub cim su oni ispali iz prve lige
U pitanju su dva kluba iz Lođa. LKS Lodz koji je, kako je Hari rekao, ispao iz lige, a za koji je nastupao Velimirović i Widzew Lodz za koji igra Batrović a sada prešao Dragojević.
Ljudi blizi se mec sa san marinom u goste, razmisljam se ove kvalifikacije da idem na sve meceve pa me interesuje da nisu pocele agencije nesto da najavljuju. Septembar je gostovanje san marino a oktobar ukraina
vala sam odlucio da odem na svaku redom nadam se da cu i na vembli. Naravno ako se drustvo iskombinije
Zverotic danas igra za Jang Boys
Bilo bi lijepo ako neko zna da napise dje su sve otisli tj. koje klubove promijenili nasi reprezentativci.
Kajevic (Zürich) povrijedjen 3-4 nedjelje
Hasan Pepic u Dynamo Dresden....nishta od juventusa :D
nije on nikad presao u juve...
pepic je potpisao samo na godinu dana sa dynamom iz dresdena jer je vec potpisao predugovor sa juventusom
Kako baksuzan igrač, to je nevjerovatno. Kad je na polusezoni došao u Zürich takođe se povrijedio i to ga je puno usporilo. I sad ponovo na početku sezone kad je najbitnije nametnuti se. Ne sjećam se da je tih povreda imao kad je igrao u srpskoj ligi jer je uvijek bio u onim spiskovima u novinama. Šteta, jer nam je njegov razvoj izuzetno bitan imajući u vidu poziciju na kojoj igra kao i starost naše sredine terena. Dodatni problem je što smo izgubili jednog igrača u rotaciji, tj Marka Ćetkovića koji očigledno ne može više biti uzet u razmatranje budući da je otišao u Tajland. Nimalo vesela situacija i ostaje nada da će naši mladi igrači sredine napredovati dovoljno da bi za dvije godine zamijenili aktuelne reprezentativce. Ove kvalifikacije možda izguramo ovako, ali godine čine svoje.
P.S. Pade mi juče na pamet Ćiro Raičević. Vratio se u prvu ukrajinsku ligu, a sad dao gol Šahtjoru. Ima 30 godina, ali u nedostatku velike baze potencijalnih reprezentativaca možda bi mogao doći u obzir. Makar da se "prikrpimo" dok neko od mlađih bude dovoljno stasao.
Ciro bi nam odlicno pao uz Pekovica ili kao zamjena za istog.
Koji ciro, taj coek samo srece je imao u karijeri
Ciro je igrac za reprezentaciju. To sigurno.
Evo Bakić izgleda ipak neće u CZ. Nemaju pola miliona za obeštećenje koliko traži Mogren :D
Al uzeo ga je Ramadani po svoje pa će mu vjerovatno nać klub dobar.
Joveta trazi da ga puste u Juventus :)
http://www.vijesti.me/sport/jovetic-...s-clanak-84380
Po meni je to gotova stvar.
Je li ovo mali Hasan Pepic dao gol za Dinamo Drezden protiv West hema danas....?
Basa ga dade za Lil protiv Bilbaa
Petar Grbic u Karpatima od sledece sezone.
nemanja mijuskovic najvjerovatnije prelazi u fk sarajevo
damjanovic svaki mec makar po gol ili dva
Đorđević debitovao danas, igrao 15 minuta protiv Dinama iz Moskve.
odlicna stvar
po ovom sajtu samo bio na klupi, mada je i to dobro kad se vidi kakve sve igrače imaju
http://www.soccerway.com/matches/201...oskva/1286883/
i fatic mrceni je igrao za veronu protiv fiorentine 0-0 izveo je jedan odlican slobodnjak. JOveta takodje igrao
a vidi koliko navijaca i kakva atmosfera na prijateljskoj utakmici, ludilo. mislim da za napadace ne moramo da brinemo jos dugo. samo da je tog veznog izmisliti
Pogledajte i treci gol Drezdena i kakav je centarsut iz kornera uputio Pepic. Moga' bi sto se toga tice da drzi casove Drincicu i Vukcevicu. Zna mali da igra, da nije tako ne bi ga Juventus kaparisao za dogodine.
http://www.youtube.com/watch?v=LH1VYkK4234
Ramadani mu je menadžer tako da je miran što se tiče transfera,on će vazda umjet da najbolje izvuče za njega(i sebe).
Zverotic ponovo starter za Jang Bojs.Dobro je jer je sezonu poceo na klupi.