Ja vjerujem da je isto jel' ti isteklo prije 2 dana ili prije 10 godina.
Kazna je vajda od 80e pa do nekih 300 i kusur ali ne vjerujem da zavisi od vremena (isteka registracije) nego obicno pisu tu od 80e, kao i za vecinu drugih kazni...
Printable View
Ja vjerujem da je isto jel' ti isteklo prije 2 dana ili prije 10 godina.
Kazna je vajda od 80e pa do nekih 300 i kusur ali ne vjerujem da zavisi od vremena (isteka registracije) nego obicno pisu tu od 80e, kao i za vecinu drugih kazni...
Kad istekne registracija (mislim do mjesec) imas fore da ga registrujes onda posle toga na registraciju placas kaznu oko 20tak eura..
Mozes da registrujes kola kad ti oces - ne placaju se nikakvi penali.
-----------------------------------------------------------------------------
Sto se tice neregistrovanog auta u saobracaju - to je samo dobra volja oce li ti napisati minimalnu > uzeti kola > skinuti tablice itd..
Nisam baš siguran da mogu vozilo da ti oduzmu zato što nije registrovano.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Ako ti tako misliš. :)
Oni mogu da te vode i na ponovni tehnicki.
Ponavljam - samo njihova dobra volja + nece da se kutarisu pisu kazne da zavrsavaju odma....
Bez kad im neko naleti e onda ga dobro osvjeze.:D
-------------------------------------------------------------------------------------
Petrovac - obaraju rekorde..
https://i.postimg.cc/hGrtpwJn/20190731-142401-0.jpg
20 eura doplatiš prilikom registracije i valjda se gubi pravo na popust prilikom osiguranja (za ovo drugo nisam siguran). Kaznu plaćaš ako te policija zaustavi i ta kazna ima određeni raspon (neko gore napisa). Ukoliko ti je policija oduzela tablice čuvaj taj papir da bi iste moga podići poslije registracija, ako je prošlo određeno vrijeme poslije oduzimanja onda moraju nove tablice tako da je i to dodatni trošak.
Sent from my Motorola 8400
Kako ono bi,pisu li se kazne za nenosenje dokumenta? Vozacke dozvole,konkretno?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Oko toga nije, već oko saobraćajne...
Sent from Tapatalk
Nije mi jasno zasto bi me kaznjavali ako necu svoje auto da vozim/registrujem? CIme su to opravdali jbt
Ja mislim da je najnovi autobus kod nas iz 2001 :D
Kaze ovaj tezi su tehnicki pregledi kod nas nego na zapadu. :D
https://www.youtube.com/watch?v=jCS1WJ9bj20
U Francusku nema tehnički pregled. Auta se trajno registruju, samo uplatiš polisu za godinu i tako voziš.
Doveli smo jedno auto na FR table i kod nas se uredno vozi samo sa polisom. Nekad brat uplati na 30 dana nekad na duže zavisi kako kad mu treba auto. Uredno smo sa autom išli van CG i sve regularno.
To kod nas ne bi bilo dobro jer mora se uzet više para. A i ne bi se ni to uplaćivalo...
Mercedes E klasa iz pratnje > bilo se na more - kad se stiglo do kolone pali se rotaciA i pretice se sve zivo..
__Da se stigne prije kuci..
Juče napisaše prijatelju kaznu i to kako. Vraćali se sa Ivqnovih Korita i kod karting centra on započinje preticanja na punu. Možda metar dva otprilike. Bio je ispred mene pa sam vidio. Ja obratih pažnju na čovjeka koji stoji pored ograde karting centra obučen u nešto crno i pomislih prvo da je policija. Ali kao nije. Da bi ovog prijatelja zaustavila patrola na Kokote (za koju znamo da je tu jer su nam javili) jer je napravio ovaj prekršaj kod kartinga i prijavio ga upravo ovaj u crnom, koji je policajac i tu stoji i javlja ovoj patroli. Znači kolona je bila baš velika i samo ga izdvojiše i kaznu. On je potpisao jer nije htio da se cima po sudovima. Meni je nevjerovatno da na taj način mogu kaznu da napišu.
Precizna drzava, zakon, sluzbe pa i policija. Ne tolerisu 1 km/h, ne tolerisu 2 m pune...
Ma nije problem ni to što su mu napisali kaznu zbog toga. Nego mi je nejasno da stoji tip u civilu i javlja patroli šta je neko napravio da bi oni na osnovu toga napislali kaznu. To mi nije jasno.
rece li im on dobacili ste odavde do barutane? i naravno trazio je snimak prekrsaja?
Ma ne. Idiot. Nego mu ne pretstavlja problem ta kazna pa veli ne mogu se cimati po sudovima.
Pa onda je suvisno ista komentarisat'. Trebali bi mu pisat' kazne cesce. NHF.
I ja velim hahah, moze li za mene koju da plati :D
To bi moglo na sud fino da se odbrani, da hoce.