Originally Posted by
Fidel Castro
Nece ti cempresi uticati toliko na njegovo zdravlje koliko dobijene pare na ostvarivanju nekih materijalnih ciljeva. Za sve postoji racunica.
A ljudi bez mozga... to je vec siri pojam. Ko zna koji su planovi u pitanju, ko povlaci konce i zasto... Tu se vrti odgovornost od same opstine (gradonacelnika) preko ministarstva prosvjete pa do drugih institucija. To ni Brankica (INSAJDER) ne bi uspjela da razmrsi...
Slazem se u potpunosti. Evo su neki dan valjda i na Cetinje pokidali cijele drvorede da bi to poplocali ili sto vec. A na sjever boga pitaj koliko se sume unistilo i izvezlo za Albaniju koja onda pravi namjestaj i prodaje upravo nama. Ovo je jednostavno 'bucnije' jer se desava u centru jednog grada a za te sume izgleda malo ko mari ili ima neke koristi pa cuti jer smatra da protiv toga svakako ne moze a ovako ce makar izvuc' neku korist...
Kao sto rekoh, ni INSAJDER ne bi kraj pricama nasao ali ne bih vise o ovome jer prelazimo na politiku koju bi trebalo ostavit' na dio predvidjen za to...
Tako... da se vratim direktno na temu... iznervira me sto sam pisao neki tekst i taman kad sam jedan dobar dio ispisao, puce vanka nesto i nestade struja u po' grada... Ekran sam imao slomit' da sam mogao vidjet' dje udaram :)