Attachment 94803
Printable View
Mene moja C klasa troši 9L plina na 100 km...
Ja sma prezadovoljan.
P.S. Ne povećavajte cijenu plina... Baj
pssssT :)Attachment 94806
Evo izgleda da ECE norma je potpuno ista sa gradskom voznjom u PG, i to sa klimom.
ja ti kazem da moj bord ne mjeri dobro, nor. danas sam sipao 7,5 litara i presao sa tim 124 km (6l/100km), a bord je mjerio 4.9, znam da je toliko potrosio, jer je kazaljka dosla na isti polozaj pred rezervu. valjda se rezerva pali na istom polozaju kazaljke.
Ne pali se uvijek na isto mjesto, i to ti uopste nije tacno.
Brate kad oces da proveris koliko trosi sipas cep provozas se i vratis se opet i sipas cep, i znaces.
Vi bogomi kao da prelazite kilometara reda velicine desetine hiljada mjesecno, pa vam je bitno trosi li 6.15 ili 6.23 :) A svaki kompjuter laze ka pas
ne pali na isto, znam po mom mercu.. zavisi od rezima voznje, ako je inace gorivo blizu rezerve, pa ga u neku krivinu mucnes upalice se, ili ako ga malo stisnes isto.. samo u voznji ugasis upalis kola i resetuje se lampa.. tek ce ti se nakon 10-15km upaliti, e ona dzaba palis gasis gori uvjek :D
mada ja nikad dok sam vozio mecku nisam je drzao ispod 15lit nafte u rezervar, zbog taloga i mulja jer poznato je na 220D sa lucas pumpom ima problema sa istom. to mi je bila rezerva, zadnja cetvrtina :)
tako i na alfu, do cepa, i kad dodje na pola opet do cepa :)
JA ne znam za vas, ali meni em sto je za dat pare na gorivo, em nemam naviku da stajem na pumpe da sipam, redovno me mozete vidjet sa vespom kako se guram jer mi muka svracat na pumpu, a 4 eura pun rezervoar, koja sam ja faca :) :)
BMW 530xd
Sent from my HTC HD2
najgore potrosene pare ... pare na gorivo :D
ja da nisam ugradio lpg ne znam sto bih radio ...
Kakva su iskustva ovako kao LPG pocetnik?
pa i nije bas pocetnik evo malo vise od godinu vozim na plin ...
i mogu rec samo da sam prezadovoljan i da na svakih 100km ustedim 5-6e :D , auto ide kao na benzin , nekad se potrefi da je plin los pa da se osjeti da mozda malko slabije ide ali sve u svemu 10/10 (samo da ga ne ureknem) :D
stvar koja mi se najvise isplatila do sad
U petak vece oko 3 ujutro stao ja kod Virpazara 10min, i prodje cistjerna EKO . Nastavim kasnije ,kad lik na jedno prosirenje parkirao i krade gorivo :D
Phaeton 5.0 diesel nakon voznje.
Sent from my HTC HD2
poskupljenja svih vrsta goriva (osim plina) od 5-7centi....pasu im rasu *****....
ahahahahahhahahahahahah, lopovi!!! pi!!!
Cijena litra eurosupera 98 u narednih 15 dana biće šest centi veća i iznosiće 1,54 eura, dok će eurosuper 95 poskupiti pet centi na 1,5 eura.
Yeeeah :D
Može to i više.
JEBII narod, jebii !
ajmoooo zurka :D pa vi glasajte DPS
Pi sramne države!!!!
Pi pi pi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako sam bijesna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Džukele!
ja slusao na vijesti,sve je nabrojano OSIM plin,ali bice nedje na net zvanicno ovavjestenje pa ce neko to stavit
Kako sam pogodio cijenu nafte hehe http://www.vijesti.me/vijesti/nove-r...a-clanak-89289
Sisajjjjjjj ovceeeeeeeeeeee, nama ni so ne treba ,niko ne blejiiiiiii
Deri stoku, nego kako....
e sad mogu da sipam ovaj super95, jer je 1.5, pa mogu lakse da racunam koliko cu dobit za odredjeni sumu novca :)
Bolje da su stavili 2e pa da pocinemo godinu dana nego ovako svako malo da nas muce :).. Veceras tankanjeeee :D
reko ja nista plin....
beeeeeeeee
opet opozicija pravi sranja :/
ja gledam na ovo na sledeci nacin...ovo je dobro! nadam se da ce prelivni ventil da pusti tacno kad i dje treba...