Soma i trista.
Printable View
Skuplje od ovlašćenog kad dodaš pdv, pa dobro…
Tom-e javi baš koliko su samo “ruke”
Da li neko zna zašto mi se pali ABS ESP Automatska ručna failure na 3008 2.0 HDI 2011?
U početku se palilo kad je skroz hladno i sl, pa naiđe period da se ne pali, zadnjih dana se stalno pali. Ugasim auto, upalim, nestane upozorenje. Nekad se upali opet, nekad ne nego vozim tako.
Treba skenirati za greske.
3008 automatik, kupiti ili ne? Koji motor je najbolji?
Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk
700 sve ukupno.
Auto se ne cuje na prvo paljenje vise, imao,je onaj zvuk lanca prvih par sekundi na jutarnje paljenje. Nije mi kasno kako ljudi to ne cuju, ili nece da cuju, pa im se desi havarija, ali je zvucno taman kao lanac kod Bmw n47.
Mene ovaj 1.5 pozitivno iznenadjuje kako ide u ovim "manjim" vozilima, ne znam kako vuce 3008/5008, ali 2008/c3 i slicno je bas ok.
1.2 bih izbjegao radi tog kaisa u ulju, imam jedan takav u 208 i strecam od njega, bez turba je, lose ide(logicno), trosi dosta za tako mali auto.
1.6hdi 82kw iz 2011 god. Dizne su cukale pri nižim obrtajima, pri dodavanju gasa, auto je palio normalno, išao ok i nije dimio. Dizne su poslate na remont u HN u avgustu. Sve je bilo okej do prije par dana kad su opet počele da cukaju. Sto moze bit?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk