https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rmiranje-vlade
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da daje mandat za formiranje vlade lideru Građanskog pokreta (GP) URA Dritanu Abazoviću.
Printable View
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rmiranje-vlade
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da daje mandat za formiranje vlade lideru Građanskog pokreta (GP) URA Dritanu Abazoviću.
Odvalih se od smijeha. Ovaj se keseri a Abazovic ko dijete kad ga uhvatis da pravi stetu.
Jos mu stegao Djukanivic ruku da je pobijeljela....
Ne bih ja to nista diro
Da se rayumijemo, nije Abazović izlazio iz komforne pozicije kod Krivokapića ni rad para niti da bude premijer, nego zato što je morao. A morao je jer su izgleda svima sem nama javili da će Rusi da navale na Ukrajinu. Toliko su vjerovali Krivokapićevoj vladi i toj većini da su pritisli Dritana da je sruši kako bi ne bi do kraja bila izbušena jedna pozicija.
Kukali Ukrajinci će na kraju izgubiti, samo ćemo vidjeti kako. U svakom slučaju Evropu čeka jedan Hladni rat 2.0. i niko ko ima bilo kakve veze sa Rusima neće moći biti u vlast.
To vam dođe ka u Italiju kad su komunisti bili "no, no" pa pravite kako oćete.
Sad što će tu upanut DPS koji se u među vlast a da se nije kadrovski ni čestito istušira od svih gadluka što je činio, jbg... Procjena partnera manje zlo od DF. Zahvalio za to Putinu.
Djeluje pomalo sjetno Dritan.
https://pbs.twimg.com/media/FM7tKRZV...jpg&name=small
Pukim slučajem je gost večeras u Načisto...
Ok, DF je upravo sebe osudio na potpunu izolaciju i sveo svoj ionako mršav koalicioni kapacitet na nulu.
Nadam se da su u Demokratama i ES ovoga svjesni.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...872bf728a0.jpg
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pa priča o manjinskoj vladi se potpuno poklapa sa tajmingom saznanja o ruskom napadu na Ukrajinu.
Tako da jeste, morao je.
Ovo što DF radi ovih dana meni samo daje razumno objašnjenje za ovu priču koja je meni daleko od pitke.
Sjutra da su izbori niko ko mislio dobro ovoj državi ne smije da pusti DF da priviri u vlast. Ako su Demokrate i ES na istom fonu, ne vidim problem da se sjutra raspišu izbori, ali ako neko misli da sa DFom bilo šta radi... samo neka je zdrao.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0c0cd7533b.jpg
Auh, hoce te li ga pamtiti kao takvog tvoji ili "tvoji" i ko je tzv. Pajovic u cijeloj prici. Uostalom i samo pominjanje Pajovica je otrcano posto uglavnom i nemate pojma sta se desilo u cijeloj prici.
Nego, po cemu ce da pamte ove sadasnje "tvoje" koji dobosare po Crnoj Gori i pjevaju kako im se kaze i po cemu ce pamtiti one bivse "tvoje"? Kakav je to osjecaj kad su ovi "tvoji" svaki put, koje god odaberes, oni koji truju narod svim mogucim podjelama. Kakvi su to izbori?
Ovaj sto mu projektujes kraj karijere bar iskreno zeli nesto na dobro svima dok su ovi "tvoji" uvijek oni koji zele samo nesto za dobro njima. Tu je razlika.
Ucestali su mu tvitovi. Kako je duhovit ljubi ga majka.
https://twitter.com/MilanKnezevic80/...988424707?s=19
Generalno putinovi svjedoci su na nivou par desetina, sto smo vidjeli na proteste u pg i nk za madr raša...
df potpuno autistično zakucava sebi sudbinu, jer sad nece moci da dodje u situaciju da bude u vlasti ikad više... ne kapiram kad vučko ex radikal kojeg oni slijepo prate okreće putinu ledja i podržava eu a oni u df i dalje guraju krilaticu drž se majke rusije...
Ali dobro sami pali sami se ubili...
Treba neko da im objasni da ovaj put nije isto kao svaki put do sad. Nije vino pošto priđe bješe.
To je to, "dajte ovome narodu da živi normalno, ekonomija i plate, pa nek se zove CZ, Budućnost, Crna Gora, Srbija...dosta više s podjelama" :joy:
A makse, evo Pipunovi preporodiše Budvu, kako vidimo.
Racionalan argument ne postoji da neko glasa Pipuna prije no Posja. Iracionalni mogu biti
1) Četnik petokolonaš
2) Varijacija na temu 1, transplant u Podgoricu, koji je ne doživljava kao svoju, možda ni Podgorica njega; PG mu je kriva i uzela mu je nešto, i njemu i rodnom mu gradu, a personifikacija te krivice je DPS...pa nek zaigra mečka pred njinu kuću, šta košta da košta.
Retoričko vala. Katnić je sjeb'o "državni udar", i dao prostora da bude "lažni" i da se oko toga napravi cirkus. Pravosuđe je trebalo usko da goni one za koje je bilo dokaza, a ostalo medijski.
Neko novo pravosuđe treba da rastoči DF tako što će rasvijetliti tokove novca od kojeg se peta kolona finansira. Pola godine pritiska policije i ANB, i prva postava bi lagano završila u Spužu zbog pranja novca, stvaranja kriminalne organizacije, i ko zna čega još...
Pa nebitno glasa li ih 20 hiljada ljudi ili 100+. To je to. Znam odlično što si rekao.
Isti kao ti evo i dragi kolega Nije bitno koji kaže da novo sudstvo treba da pošalje DF -ovce u zatvor. A DPS ne pominje. E zamisli koliko treba da si zaslijepljen mržnjom da to izjaviš.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Šćekić
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d1df8390c2.jpg
Edit: ne mogu naći, a siguran sam da imamo, temu sa političkim karikaturama.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Svakog kriminalca u zatvor, ni po babu ni po stričevima. Samo, ima nešto što je visoki kriminalitet, a ima nešto što je pitanje državne bezbjednosti, a samo je uzgred inkriminisano kao krivično djelo. I nema tog šverca cigara ili pronevjere koja može da se stavi u istu ravan sa petokolonaškim djelovanjem protiv svoje sopstvene države.
Uostalom, ko priča o kriminalu, a simpatiše DF, nema šta da mi pominje DPS. Osim što je zbjeg izdajnika, DF je i leglo ozbiljnih kriminalaca, tako da dok DF-ovci ne povedu primjerom, i ne odreknu se Bata Carevića, npr, nemamo o čemu da pričamo. Ali dobro, opet se ovuda foliramo i pričamo priče, svi znaju zašto se glasa DF.
Fora je što je ovde ideološka pukotina postala ogromna, zbog raznih faktora, a bogami priličan faktor je petokolonaško kupljeno rovarenje DF-a. A problem je što je u Crnoj Gori manjina "narod" koji iznad svega voli Rusiju, Srbiju, srpsku crkvu; a kojima je Crna Gora sa crvenim barjakom, članica NATO, "montenegrinska izmišljotina dukljana". Nema matematike da taj "narod" eskalira politički tako da nam svima kroji kapu. Otprilike referendumski rezultat od 45% je maksimum teoretskog maksimuma te politike (nipošto i realan broj).
E onda uzmu predstavnici tog "naroda" da zamažu svoje ideološko djelovanje u oblandu priče o ekonomiji, lopovluku, novim radnim mjestima itd (DPS je 100% kriv što . Kad ni to nije dovoljno da se namakne većina (a neće nikad biti dovoljno, jer čim se dohvate bilo kakve vlasti, odmah postaje jasno šta su im prioriteti, i to ne može da potraje) - onda će da prijete haosom, blokiraju, napadaju, dok uzgred prodaju informacije Dikiću i trećerazrednim ruskim špijunima?
Ma nemoj? Izvini, koji senzibilitet treba da me zakoči da ne želim da vidim svu kupljenu vrhušku DF na robiji? Ti si moralna vertikala, pa je okej da prizivaš da moji politički predstavnici idu u zatvor, danonoćno, i đe ima i đe nema dokaza (a ja ću ti pomoć da ih zatvorimo, đe dokaza ima), ali je jeres što bi ja ove svezao, čim bi dokazao čime se bave, a što vidi svak u CG sa dva grama mozga??
30to avgustaši na barerijama.
Bonja kaže propade CG bez njih.
Momo blanja svoju priču.
Plač svetosavaca muzika za uši.