ajm 😍
https://i.postimg.cc/cHVKXdGw/IMG-9380.jpg
Printable View
Stekoh uslov za mamografiju pa se častih, besplatno, nema gužvi ne čeka se, izabrani mi neki rus, reko daj baci potpis za to i to, posluša me bez puno priče. Fala im se.
E sad pitanje za žene:
Došli kod dr ginekologa/ice na redovan pregled, dr vas sasluša pa kaže: prije nego nastavimo, ovo je mladi kolega, da li vam smeta da prisustvuje, mada nemate čega da se stidite, on je na praksi?
Šta bi odgovorile - smeta ili ne smeta?
:joy:
Meni je čudno to da doktor i pita mislim to mu je posa' a možda je i bolji i nježniji od njega.Ja bi mu rekla ajtisvoga posla. [emoji1787]🤌
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ako će da gleda, neka gleda... Samo da ne dira :)
Nego, častih se nekim prekrivačem za krevet iz Vitapura, dreč-žutim, da mi malo razbije plavetnilo zidova.
@goozica
Ahaha jes ona viljuška gadna kad je vidiš ka sprave za mučenje.
Ahahah Imala sam jednu takvu traumu kad sam bila skoro klinka, kad je došao čitav buljuk njih da me "pregleda". Oće, kako ne. Iš, sotone.
joooj, sto ti gura, pa te siri metalnim spekulumom iz kamenog doba dok svuda napolju koriste silikonski, a onda te rastegne pa ti prcka i cacka.
sjecam se prije jedno 20 god dom zdravlja, sestra dolazi, 100kg u nju i nosi lavor pun spekuluma, kad vidjeh najveci, kap me imala ubit. a ljudi i dalje brinu oce li im neko vidjet vadzajnu.
iznervirah se sad.
dje udjoh na temu, sad me sve boli
Ništa napit se prije pregleda. [emoji1787]🤌
Ahahaha @goozica sorry što se smijem mukama no opisa slikovito.
Što je ovooo... a ja naivni kolko sam želio da mi se rodi šćer. Ne umjedoh je napravit. Posle ovih priča... i bolje što nisam. Ili vi samo dramite.[emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Vrijeme će pokazati hoćeš li dobiti snahu ili ne znam koji je naziv u gejeve za snahu:joy:
Neka si svratio:joy:
A vječito pitanje... Šta muškarci rade na ženskim temama ;D:D
Pa ih onda strah bude.
Evnusi vala mogu.
Ja sam pastuv... verbalno, a evnuh realno
Ahahahhaha: ko priznaje pola mu se dodaje:joy:
Pola mu (ih) (do)daje