e kad biste znali kako je lako napravit ta hrskava krilca koja se tope i to samo za 2 eura koliko kupite kilo svježih, nikad ih nidje ne biste jeli nako kući....
lešili se i prste lizali:D
Printable View
e kad biste znali kako je lako napravit ta hrskava krilca koja se tope i to samo za 2 eura koliko kupite kilo svježih, nikad ih nidje ne biste jeli nako kući....
lešili se i prste lizali:D
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...20e26a2c76.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...507b2daf9d.jpg
Kakvi restorani i bakrači...
Sve sto vidite na stolu je domace
Smtrko, gasi pg. Bujrum buraz :D
Sto volim ovaj seljacki zivot :mrgreen:
Nije to gledalo seljackog zivota, nego ga zivis kao malo ko, pazi ti ovo ovcetina (ako se ne varam), masline, stari sir, pogaca i sok od drenjina, a pa dobro... :D
edit: Pojedoh danas picu u Gloriu- rastavio sam se, za sada mi je tamo najbolja carpicoza koju sam jeo, tanko tijesto a masu ostalih elemenata :D
Sidro je meni na dostavu najbolji za pice
@djuzla, ne sumnjam ja da gazde znaju zasto drze pivo 1 € .... Ali ako pokusas da spojis to sa hranom (prvenstveno mislim na kobasice, krilca ne volEm), onda ne ide .... Pokusavao sam nekoliko puta da sa drustvom veceram ( uz , naravno pivo 1€) , ali nemoguce je naci slobodan sto .
E, sad ako gazda vise voli da mu sjede 3 studenta cijelu noc i potrose maximum 9€ - umjesto da za 2 sata uzme 30-ak .... Nek mu je srecno ;)
No to nije tema ovog topic-a :)
Samo da se ubačim ka' Ciganče u kontejner što se tiče ovih zaludnih $edača i ovih te ih pare svrbe, pa bi da ih potroše na iće i piće.
Prije dvije noći nas dvoje u 'Siciliu' Gintaš, koja je dovijeka krcata. Moj 'heroj' našao slobodno mjesto, sio i naručio kafu. Kad je princeza gabaritna stigla naručila je 'Ivi'.
Sto do nas njih petorica nekakvih glumaca biznismena, a na stolu 3 espresso šoljice, prazne. Zakljucujem, pošto nijedan nije nagnuo iz istih. Kako su bili preblizu, htjeli - ne htjeli, morali smo ih slušat.
Da ja znam minimum pet grupica po troje i vise se vrnulo iz kafića, jer nije bilo mjesta.
Dragi je onda naručio pizzu, ja kafu, pomeli smo to, otišli ( u vrh glave nešto preko sat smo ostali), ovi su i dalje, poslije nas $eđeli tu.
Nebitno jesu li ovi razočarani što ne nađoše mjesto, htjeli da jedu ili 'samo' kafu, pošto je ocigledno došlo vrijeme da je sramota samo kafu naručit ka' kakva sirotinja.
Ono sto bih ja uvela je tarifiranje stolice u kafiću kao na parkingu. Na svakih sat vremena nova porudžbina, ili ćeraj. Za sat vremena se ručak spremi, a ne 5 gutljaja kafe.
Hvala na pažnji.
E, da predložila sam konobaru da se prošire u onaj sablasni dio ispred butika sportske opreme 'Intersport' ili tako nešto.
jesi u pravu za konkretno taj slucaj,al opet gledaj na malo duze: on ce niskobudzetnu postavu od "3 studenta" imat znatno cesce nego "ekipe koja ce pojest i popit za 30 eura" ,tako da ,vjeruj mi,opet taj gazda ima matematiku...
ovo jos malo prispje za pdf "ekonomija" :D
Zena mi ih je pravila 2x i na nos su mi izasli (zbog rerne)a bila su vrhuska oba puta ja i mladji sin ih obozavamo.a sto se tice zeninog ciscenja rerne posle toga...lakse mi ih je nedje kupit no slusat pricu posle cijeli dan 😅😅
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Sinoc palacinke sa curetinom u Venom.Nas dvoje pojeli po porciju dosli doma oboje povratili iste.
Hahaahhahahahahahaahahahaaahhahaaahahahah
sve se nema a povraca se curetina...
Dje u budvi (petrovac, lastva) jesti fino a da ne oderu. Riba/morski plodovi :)
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Kod kruznog toka kod Dana, nova zgrada.
kod Hrama na uglu Moskovske i Dalmatinske...
mislim da je kusta zatvoren eno zgradu prave tamo :)
jeste....ali se "prebacuje" 50-ak metara naprijed
Kakvi su ovo sektaski predlozi [emoji23]
Ne radi vise giros u centar? Dosta su izdrzali...
nemoj da sam nekog cuo da je rekao da nesto ne vlaja u alan fordu 2 kod titeksa. Ovo je bruka kakve porcije i kvalitet. Poy.