Tek sad viđeh golove. Čini mi se da je prvi gol za Albaniju postugnut rukom. No dobro. Treći gol Albanije odličan.
nema veze, bitno je da se igra, a kad dođu bitne utakmice onda je bitan i rezultat.
Printable View
Tek sad viđeh golove. Čini mi se da je prvi gol za Albaniju postugnut rukom. No dobro. Treći gol Albanije odličan.
nema veze, bitno je da se igra, a kad dođu bitne utakmice onda je bitan i rezultat.
Vjerovatno je Cico izveo zakljucke sa te utakmice i malo bi bilo smijesno da ga mi śetujemo osim sto mozemo komentarisati ono sto vidjeli. Odbrana bez Base i Dzudovića je suplja, sredina sa Kasćelanom tanka, a cekanje da Jovetic sve sam uradi je malo pretjerano. Meni se svidio Balić a za razliku od nekih sto misle da je Simon "izdusio" meni se cini da se vraća na ono sto je bio. Naravno da ćemo u kvalikacijama sve otresti i ovaj poraz je mozda i dobro dosao da ne proradi onaj nas mentalitet "niko nam nista ne moze" i cekaju da se svi predaju.
Montenegro (u21) vs Bosna and Herzegovina (u21) - Highlights (friendly match)
http://www.youtube.com/watch?v=wSKUT0DjW64
Je li moguce da kamerman drzavne televizije NIJE SNIMIO gol? Je li moguce da nemaju bez jednu kameru?! Kao da su igrali Petnjica - Sv.Stefan. Po***** se na ovu televizijsku kucu, kao i na trenera mlade reprezentacije!
http://www.youtube.com/watch?v=ALLkZ...&feature=feedu Bruka i sramota.
Kako ih nije sramota. Sve troškova što bi imali platili bi Bosanci jer bi i oni sigurno voljeli da vide svoju mladu ekipu. Ovo je bruka.
bolje da nijesu ništa pričali. taman bi bilo da im fscg uzme pravo da prenose reprezentaciju pa neka prenosi in ili vijesti, a ovi neka repriziraju seranove i kasandru
zna li ko sto o onoj povredi Base? jel ozbiljno nesto ili...?
Nikakva revolucionarna vijest, ali - uprava Sportinga potvrdila da Vukcevic ovog ljeta konacno napusta Lisabon.
http://www.b92.net/sport/vesti.php?y...&nav_id=531439
Baš imam osjećaj da će buknut đe god da ode. Samo da igra...
Bogami, ako Grbić bude upao u prvih 11 Olimpijakosa (trenutno je rezerva) može se desiti da ne budemo toliko zavisni od Simona.
i meni se cini da ce procvjetat, pogotovo u engleskoj..
Izvor: FSCG
------------------------------
U17: Spisak za kamp na Zlatiboru
četvrtak, 11 avgust 2011 15:06
Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Sava Kovačević pozvao je 25 igrača na pripreme koje će od 14. do 20. avgusta biti odrađene na Zlatiboru , u cilju daljeg selektiranja naše U-17 selekcije za kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo.
- Na Zlatiboru ćemo organizovati redovni ljetnji kamp, kojim nastavljamo rad poslije ljetnje pauze. Ova ekipa je na okupu već dvije godine i u tom periodu nametnulo se 20-ak igrača, ali ovakve prilike koristimo da damo šansu i ostalim potencijalnim kadnidatima da pokažu dobru formu i kvalitete i tako konkurišu za selekciju koja će igrati kvalifikacioni turnir. Prijepodne ćemo raditi isključivo na uigravanju i taktici, a zakazane su i dvije utakmice sa omladinskim timovima Slobode iz Užica i Borca iz Čačka - kaže Kovačević.
Većina igrača će se okupiti u nedjelju u 9.00 časova na Trening kampu FSCG, dok će se pet reprezentativaca koji nastupaju za srpske klubove ekipi priključiti na Zlatiboru.
- Pripremama su se odazvali svi igrači koje sam stavio na spisak, a od standardnih reprezentativaca nedostaje samo Šarkić koji je prešao iz Brisela u Sošo, pa nije dobio dozvolu kluba da nam se priključi - rekao je naš selektor.
Kadetska reprezentacija Crne Gore biće domaćin 11. grupe kvalifikacija za odlazak na U-17 EP, koji će biti održan od 19. do 24. oktobra. Protivnici "sokola" biće Španija, Poljska i Malta.
Spisak U-17 reprezentacije Crne Gore 1.Kordić Marko Vojvodina (Srbija) 22.02.1995. golman 2.Lekić Danilo Budućnost 17.01.1995. golman 3.Nikolić Lazar Mogren 02.09.1995. golman 4.Baošić Jovan Mogren 07.07.1995. odbrana 5.Banović Marko Budućnost 28.04.1996. odbrana 6.Milović Miloš Mogren 22.12.1995. odbrana 7.Bošković Jovan Lovćen 18.09.1995. odbrana 8.Čantrić Lazar Berane 18.05.1995. odbrana 9.Kaluđerović Stefan Budućnost 12.05.1995. odbrana 10.Prančić Ivan OFK Beograd (Srbija) 17.04.1995. odbrana 11.Marković Igor Lovćen 05.11.1995. odbrana 12.Jovanović Nikola Budućnost 28.03.1995. vezni red 13.Čađenović Jovan Partizan (Srbija) 13.01.1995. vezni red 14.Nedović Stefan Mogren 24.02.1995. vezni red 15.Janković Marko Partizan (Srbija) 09.07.1995. vezni red 16.Karadžić Vladan Sutjeska 04.02.1995. vezni red 17.Vučić Miloš Polet stars 26.08.1995. vezni red 18.Grbović Žarko Mogren 20.05.1995. vezni red 19.Vušurović Milan Lovćen 18.04.1995. vezni red 20.Kosović Nebojša Vojvodina (Srbija) 24.02.1995. vezni red 21.Krstović Koča Empoli (Italija) 27.03.1995. vezni red 22.Cmiljanić Boris Budućnost 17.03.1996. napad 23.Boljević Aleksandar Zeta 12.12.1995. napad 24.Lalošević Lazar Mornar 07.05.1995. napad 25.Ilinčić Marko Budućnost 06.11.1995. napad
------------------------------
Jeste da momak ima blizu 30 godina ali da nije uspio ni jednu sezonu da valja da skupi tamo i vec se vrace,bezveze.
http://www.vijesti.me/sport/srdan-bl...u-clanak-33119
Dobro, bolje da brani nego da bude na klupi. Iz istog razloga me brine Bonja jer što mu vrijedi da grije klupu Videotona? A ne moramo ni govorit koliko nam on znači.
Izgleda da ga trener nije puštao da brani ni na pripremama. Cico je rekao da će poć u Mađarsku da priča sa tim ćutukom od trenera, ali ne vidim što može promijenit. Kakva šteta. Pominjala se i engleska liga za njega, bio standardan prošle godine, nas spašavao 10 puta od sigurnog gola i odjednom rezerva. I to sad kad nam najviše treba. Kakva šteta.
Pa Bonja je izjavio da ne bi volio niđe da pređe i da mu je lijepo u Videoton. Bravo ti ga Bonja! -.-
Doshao im je neki portugalski trener mladi ex igrach, zaboravih kako se zove, pa neshto fantazira ochigledno, ni onaj drugi mali spica shto igra ga ne pepeli, shto je josh chudnije u izjavi za arenu/vijesti prije nekih 20tak dana je rekao da je prezadovoljan trenerom, kako masu zna i te fore a oba griju klupu...
Inache bice da su zbog tog trenera portugalca doveli 2-3 brazilca u tim i 1 portugalca...
http://www.transfermarkt.de/de/alexa...er_194602.html
ovaj mali je veliki talenat, gledao sam ga uzivo, trebao bi za nas da odirga odma, kod njemaca ne znas nikada...
vec je igrao za tim bayern
Niko ne pominje Vukicevicev angazman u Vojvodini,ako ne sto drugo dobro bi bilo da pogura malog Kosovica dok je tamo,mada i bez guranja nadam se da ce njegov talenat doci do izrazaja...
Pricao sam sa ocem Kosovica, rece da je ulazio u 2-3 utakmice na kraju prvenstva..mala minutaza, ali mlad je. Vazno je da je spremna Vojvodina da gura svoje talente.
Danas se očekuje da crnogorski reprezentativc prođe medicinske preglede i pridruži se Radosavu Petroviću u Blekburnu.
Simon Vukčević treba danas da pređe u Blekburn, ako sve bud eu redu sa njim posle obavljenih medicinskih pregleda!
Veruje se da je lisabonski Sporting prodao Vukčevića Blekburnu za 2 miliona funti.
Crnogorac je 4 godine proveo u Lisabonu, bio je povremeno i kapiten, ali se skorije posvađao sa stručnim štabom i morao je da napusti klub.
On je u karijeri imao problema sa disciplinom, želeo ga je i Bolton, ali su ''pilićari'' izgleda bili konkretniji.
Beciraj sinoc dao gol, danas - nema poziva za utakmicu s Velsom.
Bitno je da je Damjanovic opet na spisku.
-___-
Ponovo Batak jedina stoperska alternativa na klupi. O cemu se radi ovdje, ljudi...